Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şurada 1000 mesajın %90'ı fake olduğu ihtimali üzerinde duruyor. Yani sadece varsayımlardan ibaret. İspat edemeyeceğiniz konuyu ısrarla sürdürmeniz pek normal bir durum değil. Ben kendi gerçeğimi anlattım inanıp inanmamak size kalmış. Fakat kendi iddianızı sanki gerçekmiş gibi dayatmanız çok sağlıklı bir ruh halinin göstergesi değil.

25 Kasım Cumartesi Menüsü
Sabah
1 yumurtadan omlet 2 dilim süzme peynir 1 kapya biber 1 dilim ekmek
Ara 1 fincan Türk kahvesi
Ara 2 gün kurusu 1 fincan yeşil çay
Ara ev yapımı latte 8 badem
Akşam 4 köfte fırında sebze 1 kase çorba
Gece 1 elma
Su 2.5 lt
Spor yapamadım dün de çalışıyordum
@Chocolita @Cemoos
Tabii bademi kim kaybetmiş.. diyet bile zengin hakkı biz kim fakir

Şurada 1000 mesajın %90'ı fake olduğu ihtimali üzerinde duruyor. Yani sadece varsayımlardan ibaret. İspat edemeyeceğiniz konuyu ısrarla sürdürmeniz pek normal bir durum değil. Ben kendi gerçeğimi anlattım inanıp inanmamak size kalmış. Fakat kendi iddianızı sanki gerçekmiş gibi dayatmanız çok sağlıklı bir ruh halinin göstergesi değil.
Konu
Nasil
E-devlet
Sifresine
Geldi
?

1000 (bin) mesaj guzel di mi seveceğini biliyordum 😂
İspat edemeyiz ama biz olmasak da yürümeyecek bir konu işte.
Öğretmenler gününde çiçek gönderen oldu mu? Hiç bahsetmedin de. Kasabamıza şeref verdiniz diye falan?

Biz de sizin ruh halinizi çok sağlıklı bulmadığımızı yazıyoruz sayfalardır o kısımlara hiç girmiyorsunuz nedense…

Şurada 1000 mesajın %90'ı fake olduğu ihtimali üzerinde duruyor. Yani sadece varsayımlardan ibaret. İspat edemeyeceğiniz konuyu ısrarla sürdürmeniz pek normal bir durum değil. Ben kendi gerçeğimi anlattım inanıp inanmamak size kalmış. Fakat kendi iddianızı sanki gerçekmiş gibi dayatmanız çok sağlıklı bir ruh halinin göstergesi değil

Sen ve ruh sağlığı... Hımmm🙄🙄

Öğretmenler gününde çiçek gönderen oldu mu? Hiç bahsetmedin de. Kasabamıza şeref verdiniz diye falan?
Gizli hayranlarından kapıya yığınla gelen çiçekler, içinden tek taş çıkan çikolata kutuları evin üstünden seni seviyorum öğretmeniiim diye uçan helikopter beklerim açıkcası… diğer türlüsü Began hanımın klasına uymaz.

Kasabanın tüm memur erkekleri evinin önüne siyah çelenk bırakmış olabilir diye düşünmekteyim

Began hiç evlendi mi ya da çocuğu var mı çok merak ediyorum. 3 çocukla tek başına yeni bir şehirde hayat kurmaya çalışan biri nasıl bu saçma konuları açar, bunlara kafa yorar ve nasıl zaman bulabilir ki?
Gerçek olan tek şey kadın olduğu sanırım 🤔
Evli çocuklu olduğuna inanıyorum çünkü yıllar öncesinde açtığı konularda bile bahsetmiş. Atanması ve sonraki yaşadıkları engin hayal dünyasının ürünleri gibi geliyor bana da

Gizli hayranlarından kapıya yığınla gelen çiçekler, içinden tek taş çıkan çikolata kutuları evin üstünden seni seviyorum öğretmeniiim diye uçan helikopter beklerim açıkcası… diğer türlüsü Began hanımın klasına uymaz.

Kasabanın tüm memur erkekleri evinin önüne siyah çelenk bırakmış olabilir diye düşünmekteyim

Bekarlar heyeti celenk yollamis "öl de ölek" yazdirip
Belki sonraki konusuna sakliyordur 😅

Hanımlar diyorum ama saygımdan.
Tam 1000 mesajda fake dediniz. Eee yani? İspatlayabildiniz mi? Hayır. Diyeceğinizi dediniz mi? Evet. Hala ısrarla alaycı, kindar, öfkeli ve linççi bu hastalıklı tavrınızı sürdürmenizin amacı nedir?

En kibar tabirle kafayı mı yediniz? Sizin söylediğinizi, yazdığınızı dikte etmeye devam etmenizdeki motivasyonunuz nedir? Ruh hastası olmanız mı, takıntılı olmanız mı?

Fake olmadığımı söylüyorum. İnanmıyorsanız görmezden gelirsiniz, şikayet edersiniz ve çeker gidersiniz. Bu konuya bu kadar takık olmanız da hiç sağlıklı değil. Size giren çıkan yok ama defaatle yazıyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X