Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu kapatma gereği duymuyorum çünkü "kadının düşmanı kadın olduğu sürece bu ülkede kadınlar mağdur olmaya devam edecek" cümlesinin canlı örneğine her gün şahit olalım istiyorum. Belki birileri ibret alır da değişmeye karar verir.
Konu
Nasil
E-devlet
Sifresine
Geldi
?

Konuyu kapatma gereği duymuyorum çünkü "kadının düşmanı kadın olduğu sürece bu ülkede kadınlar mağdur olmaya devam edecek" cümlesinin canlı örneğine her gün şahit olalım istiyorum. Belki birileri ibret alır da değişmeye karar verir.
Ben şahsen ikna oldum şuvan hshhs.
Began yalnız sen mesajlastigin kamu da çalışan erkeklerden tedirgin oldum diyerek konu açıyorsun kadınlar kapıma dayanır mı diyerek değil.
Nasıl kadın kadının düşmani oluyor ayol, iyice şaşırdın he haha.
Ayrıca detay vermek istemiyorum deşifre zart zurt diyorsun ama Batman'da mesajlastigin adamlar sayesinde deşifre olmaktan korkmuyor ''anlayis farqgliii, kültür farglii" diyerek acılara yürüyor ama korkmuyorsun.
Sonunda da mağdurum diyerek kadınlarin erkeklerden daha fazla canını sıktığını diyorsun he ?
Kk'da kaç kadın evinin adresini bilip ilk beni degerlendir ya da evinin adresini biliyorum diyerek seni tehdit etti guzum?

Son düzenleme:
Şey vardır çocuklarda annesi ilgilenmeyince ilgi görebilmek için yaramazlık yaparlar. Azarlanarak da olsa o ilgiyi almak için. Ailenle durumunu düşününce belki de insanlar tarafından görülmek istiyorsun eleştiri de olsa alay da olsa. Bu açıdan bakınca üzüldüm samimi söylüyorum. Ama normal de sohbet edebilirsin illa böyle şeylerle dikkat çekmene gerek yok.

Ben şahsen ikna oldum şuvan hshhs.
Began yalnız sen mesajlastigin kamu da çalışan erkeklerden tedirgin oldum diyerek konu açıyorsun kadınlar kapıma dayanır mı diyerek değil.
Nasıl kadın kadının düşmani oluyor ayol, iyice şaşırdın he haha.
Ayrıca detay vermek istemiyorum deşifre zart zurt diyorsun ama Batman'da mesajlastigin adamlar sayesinde deşifre olmaktan korkmuyor ''anlayis farqgliii, kültür farglii" diyerek acılara yürüyor ama korkmuyorsun.
Sonunda da mağdurum diyerek kadınlarin erkeklerden daha fazla canını sıktığını diyorsun he ?
Kk'da kaç kadın evinin adresini bilip ilk beni degerlendir ya da evinin adresini biliyorum diyerek seni tehdit etti guzum?
Kukusunu kiskaniyos ve düşman olduk😂😂hayır yani ben kimim neyim titrim capim ne ki bana düşman olsunlar diye düşünmeye de yok he😂😂 apla da biraz sanrı üzerine narsizm sosu da var. Oldu olacak meclis genel kurula çıkıp brifing falan versin kadın düşmanlığı hakkında 😁😁

Gerçi istikrarlı yalan söyleyebileni, hikayesine devam edebileni tebrik etmek lazım. Bir de 28 ev sahibi mor portakal vardı, onunda konuları top olurdu. Oda fake çıkmıştı. Began hamımın konularıda hep çok yorum alıyor
O kişiyi bilmiyorum.

Gerçi istikrarlı yalan söyleyebileni, hikayesine devam edebileni tebrik etmek lazım. Bir de 28 ev sahibi mor portakal vardı, onunda konuları top olurdu. Oda fake çıkmıştı. Began hamımın konularıda hep çok yorum alıyor

Ya kaç gündür düşünüyorum üye adı aklıma gelmemisti teşekkürler "morportakal"

• Beğen
Reactions: rpt
Ayy 28 ev miii🤩🤩🤩yalanda olsa hemen manifestliyorum bir mirasyedi olarak yaşamak en büyük hayalim 😁😁🤣

Sassyy min fake olduğu belliydi yalnız burdaki bı kaç popüler üye ısrarla onunla görüştüklerini söyleyip gerçek biri olduğunu söyledikleri için mecbur kabulleniyorduk.anlattiklari çok uç şeylerdi hep aklıma takiliyodu nasıl böyle şeyler olur diye.iyiki fake çıktı kendimden şüphe edecektim

Ya hemende inanaıyorsunuz 70puanla bazı branşlar dışında çoğu branş atanamaz ama isterseniz hala şansınız var Din kültürü veya resim müzik öğretmenleri bu puanla atanıyor araştırın lütfen bu bölümleri okuyun madem ben 84le kıl payı atandım doğuya
Din kültürü 79 la kapattı bu yıl 70 le atanmak çok zor artik

Konu sahibinin de kadın olmadığını düşünüyorum. Bu "cetelesmek", " her gün şahit olalım istiyorum". Bunlar eril eril kelimeler . Muhtemelen mastürbasyon yapmaktan beyni dışarıya fiskirmis yeni yetmek salak bir 27-29 yaş aralığı bandısin sen .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X