Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sassyy min fake olduğu belliydi yalnız burdaki bı kaç popüler üye ısrarla onunla görüştüklerini söyleyip gerçek biri olduğunu söyledikleri için mecbur kabulleniyorduk.anlattiklari çok uç şeylerdi hep aklıma takiliyodu nasıl böyle şeyler olur diye.iyiki fake çıktı kendimden şüphe edecektim
Belki o üyeler de fakedir😂

Sanmam ellerinde kanıt varmış gorustuklerine hatta ailesini tanıdıklarına dair.sonradan ne olduysa bir üye onun fotolarını bulmuş ve yalan söylediği ortaya çıkmış
Amaaan bazı ünlü üyeler beraber hareket ediyorlar. Bana kanıt manıt gönderen olmadı, zaten olmasın da. Yani kankalar kendi aralarında takılmış olabilirler

Ayy 28 ev miii🤩🤩🤩yalanda olsa hemen manifestliyorum bir mirasyedi olarak yaşamak en büyük hayalim 😁😁🤣
Oooo ekonomi finans topiğinde ne yorumlar aldırdı. Efsane sallardı. Konuları birbirini hep takip ederdi. Zaman aralıklarını iyi belirlerdi. Şahsen ben yapamam çok zor iş. Yapana saygım sonsuz 😂😂😂

Sassyy min fake olduğu belliydi yalnız burdaki bı kaç popüler üye ısrarla onunla görüştüklerini söyleyip gerçek biri olduğunu söyledikleri için mecbur kabulleniyorduk.anlattiklari çok uç şeylerdi hep aklıma takiliyodu nasıl böyle şeyler olur diye.iyiki fake çıktı kendimden şüphe edecektim
tam aldı neydi
merak ettim konularına bakıcam😁

Aaa s
Gerçi istikrarlı yalan söyleyebileni, hikayesine devam edebileni tebrik etmek lazım. Bir de 28 ev sahibi mor portakal vardı, onunda konuları top olurdu. Oda fake çıkmıştı. Began hamımın konularıda hep çok yorum alıyor

Aaaa eşi ölmüştü trafik kazasında. Yani öyle yazmıştı. O üye miydi?

Konuyu kapatma gereği duymuyorum çünkü "kadının düşmanı kadın olduğu sürece bu ülkede kadınlar mağdur olmaya devam edecek" cümlesinin canlı örneğine her gün şahit olalım istiyorum. Belki birileri ibret alır da değişmeye karar verir.

Konuyu kapatmayin tabi ki neden kapatacaksiniz ki? Surekli dert nereye kadar? Insan arada bir gulmek istiyor, sasirmak istiyor. Siz bu konuda basarilisiniz.

Konuyu kapatma gereği duymuyorum çünkü "kadının düşmanı kadın olduğu sürece bu ülkede kadınlar mağdur olmaya devam edecek" cümlesinin canlı örneğine her gün şahit olalım istiyorum. Belki birileri ibret alır da değişmeye karar verir.

Began ben bosanma konuna kadar suphelenmeyip hatta en son iyi dileklerimi bile sunmustum ama bu cevaptan sonra konularinin gecerliligi benim gozumde bitti.

Evet bu konuyu okuyanlar bence de ibret alacak ama konuya yorum yazanlardan degil. Surreal hikayelerle insanlari oyalayip inanilmayinca magdur edebiyatina baslamamalari gerektigi konusunda ibret olacak.

Gerçi istikrarlı yalan söyleyebileni, hikayesine devam edebileni tebrik etmek lazım. Bir de 28 ev sahibi mor portakal vardı, onunda konuları top olurdu. Oda fake çıkmıştı. Began hamımın konularıda hep çok yorum alıyor

Yaaaa o nasil fake cikti ben tamamen kacirmisim? 30 yasinda pasif gelirle kendini emekli eden (halbuki 5 sene once asgari ucretle calisiyorum diye yorumlar yazarmis sonra demisti ki esimin ailesi zengin 🤷🏻‍♀️), esi aniden vefat ettikten birkac ay sonra tekrar evlenip hemen hamile kalip 3uz 4uz bisi doguran arkadas olarak aklimda kalmis. Ha bi de Rus'um diyordu galiba. 😬

Yaaaa o nasil fake cikti ben tamamen kacirmisim? 30 yasinda pasif gelirle kendini emekli eden (halbuki 5 sene once asgari ucretle calisiyorum diye yorumlar yazarmis sonra demisti ki esimin ailesi zengin 🤷🏻‍♀️), esi aniden vefat ettikten birkac ay sonra tekrar evlenip hemen hamile kalip 3uz 4uz bisi doguran arkadas olarak aklimda kalmis. Ha bi de Rus'um diyordu galiba. 😬

Aynen o
3uz dogurdu
Sonra baktı artık inanan yok bastı gitti

Küçük yerde yaşıyorum kasaba hatta öğretmenim bekarım ama 2 yıl oldu karşı komşum bile daha yeni sordu sen bekar mısın diye hiç kimse tanımıyor etmiyor nasıl bekar olduğunuz duyuluyor anlamadım türk filmlerinde mi yaşıyorsunuz milletin işi gücü yok sizin bekar olup olmadığınızı mı konuşacak

Began ben bosanma konuna kadar suphelenmeyip hatta en son iyi dileklerimi bile sunmustum ama bu cevaptan sonra konularinin gecerliligi benim gozumde bitti.

Evet bu konuyu okuyanlar bence de ibret alacak ama konuya yorum yazanlardan degil. Surreal hikayelerle insanlari oyalayip inanilmayinca magdur edebiyatina baslamamalari gerektigi konusunda ibret olacak.
Aynen, boşanma konusu boşanmadan kısa süre sonra kapatıldı, gerek kalmadı halloldu diye. Hiç detay verilmedi, Nafaka olayı vardı sanırsam hemen başlıcakmı, başlamicakmı nekadar yatacak vs. Hiç bir soruya cevap verilmeden şak diye kapatıldı. Şahsen ben boşandığına bile ihtimal vermiyorum.Bu konu ise sakız gibi uzadı hiç biryere varılmayacağı, üyelerin %98i inanmadığı halde. Dursun tabii. Eğlence began hanıma. Ama bu saatden sonra açacağı her konu dalgaya alınır çünkü hiç bir inandırılıcığı kalmadı kendisinin. Ben şahsen öyle yapıcam eğlence amaçla okur geçerim

Aaa o da mı fakemiş😳😳😳
Buna gerçekten saşırdım.
Çok safım ya gidip kendime üzüleyim biraz😵‍💫🥹🥹

Aaa o da mı fakemiş😳😳😳
Buna gerçekten saşırdım.
Çok safım ya gidip kendime üzüleyim biraz😵‍💫🥹🥹

Ben de bugun ogrendim. Sadece ona bir kere eski konulardan birinde asgari ucretle calistigini, nasil oluyor da bir anda sansinin boyle dondugunu sormustum. Evet her seyi 5 senede yaptik gibi bir cevap vermisti. 😬 Keske sirrini butun asgari ucretli calisanlara aciklasaydi madem bu kadar kolay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X