Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba Hanımlar,
Bugün doğum günüm. Yeni yaşıma bekar girmekten çok memnunum. Ancak alışmam, yeniden öğrenmem gereken şeyler var galiba.

Geçen gün kamu kurumunda çalıştığını söyleyen biri sosyal medya hesabım üzerinden bana ulaştı ve tanışmak istediğini söyledi. Kendisi de bekarmış ve 30 yaşındaymış. Benden çok küçük ve tanımadığım biri olduğu için reddettim. Ancak hayır kelimesini kabul etmediğini, evimin önüne kadar gelip benimle yüz yüze görüşmek istediğini söyledi. Ev ve iş adresimi bildiğini söyleyince tedirgin oldum.
Niyetini bilmiyorum. Kamuda çalıştığı için aşırı bir hareket yapmaktan çekineceğini düşünüyorum. Bu durumlara nasıl engel olacağım konusunda fikirler istiyorum hanımlar.

Zoraki edit: Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.

Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.

O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.

Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir işe yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.
Sizin boşanma sürecinizi takip edip heyecan peşinde koşan biri olmalı, böyle cinslere karşı dikkatli olmalısınız.

Daha dur 3 ay oldu bu ikinci yerin..men gözel garıyam rahatsız ediyorlar diye triplere girip görevlendirme istemek vayy ver😵‍💫
Geçen memur epilepsi hastası yanlız kalamıyor diye tayin istemiş ertelemisler vefat etti bı de böyle abidik gubudik tayinler var🤬
Siz gerçekten atanma, görevlendirme vs durumları olduğunu düşünüyor musunuz. Ben geçenki konusuna yazmıştım beni engelledi, ilçe milli eğitim müdürü arayıp seni göreve baslatmam diye tehdit etti dedikten sonra o konunun takibini bırakmıştım ve aslında her şeyin hayal ürünü olduğunu net anlamıştım. Bunu der demez konudan engellendim. Hiç bir öğretmen bir mülki amirin personeli telefon ile aramayacagini, bunun için sekreterinin görevli olduğunu bilir. Velahasil kelam bu konu olaki batman il milli eğitim müdürlüğünün kulağına giderse il ilçe köy kasaba farketmez (soruşturma Batman'dan açılır ama beganin ifadesine göre hangi il ilçe olduğu dava sürecinde belli olur, tabi öyle bı ilçe varsa) began bu iddiasını ispatlamakla yükümlü olur. Çünkü şehir doğru ya da değil batman ilindeki tüm ilçe müdürlükleri zan altında kalmış olur. Eğer ispat edemezse durum vahim. İki aykırı konu açayım nesemiz yerine gelsin derken başını belaya sokacağını bilmesi lazım. Ha bir de bana siz milli eğitimde neler dönüyor bir bilseniz demişti, 15 senelik öğretmenim, Anadolu'nun köy okullarinda da çalıştım, İstanbul'da çok kozmopolit okullarda da, ama 4 ay önce atandığını iddia eden began kadar çok şey görmedim evet 😂

Benimde fake açanları gözlemlediğim safça sakince cevap veriyorlar..konu fake değilse gerçekleri söyleyince sinirleniyorlar
bu benimde dikkatimi çekti
normalde şurda yazılanların zoruna gitmesi gerekirdi
ister istemez sinirlenir , belki ağzını bozar belki birileriyle kavga eder
sert tepkiler verir vs gerçeklik böyle bişi çünkü
ama onlarda bu tavır yok :)

Katılıyorum. Kazen daha önce genel bir temizlik yapmıştı, iyi olmuştu. Belki bir gün yine böyle bir sürpriz yapar.
Üzülüyorum size. Kinaye, dalga yok. Şu halinizi bir gözlemleyin. Sırf surreal hikayeleriniz tutmadı diye üyelik iptalleri olsun istiyorsunuz. O kadar gerçeklikten kopuksunuz ki dünya etrafınızda dönüyor sanıyorsunuz. Olayları kendi zihninizde yorumlayıp gerçekliği carpitiyorsunuz.

Çete ithamina gelince çok değil 2-3 ay önce, kocanizla sorunlarınız hakkında konu açınca, şimdi itham ettiğiniz kadınların bir çoğu size destek verdi. O zaman çete değildi, şimdi mi oldu? Ne vefa duygunuz var, ne tesekkurunuz. Peyderpey bu kadınlar, sizin konularıniza bir gariplik var demeye baslayınca dayanamayıp engellediniz, kestirip attiniz( Bunun kimlik güvenliği ile alakası yok, kimse hangi ilde olduğunuz, kaç çocuğunuz oldugu, yaşınız bunlarla ilgilenmiyor ki zaten bence bir sürü üye degistiriyordur). Şimdi artık konulariniza vakıf olmayan birkaç üye dışında herkes size inancını kaybettigini söyleyince tüm bu üyelere çete diyorsunuz. Burayi geçin, gerçek hayatta nasıl bir tahribata yol açıyorsunuz acaba?

Bunu cidden merak ettiğim için soruyorum, sahte içerikli konu açmanın önünde bir engel var mı?

Yani başına gelmeyen bir şeyi gelmiş gibi anlatmanın? Doğru mu yanlış mı demiyorum. Sadece niye bu kadar uzadı onu merak ediyorum.

Bana göre de abarttı konu sahibi, bir noktadan sonra hikaye gerçek dışı oldu ama bu kanıtlanırsa ne olacak bir yaptırımı var mı onu merak ettim.
yani gerçeklik durumu kanıtı mümkün olan bişi değil
çünkü kimse bilemez onun gerçekten öyle bişi yaşayıp yaşamadığını
dolayısıyla istediği gibide konu açabilir
inanmayan inanmasın der geçer
ben birinin daha gerçekdışı konular açtığını düşünüyorum ve çok ilgi gören bi üye
artık iyice insanların aklıyla alay etmeye başladı ama konusuna yazanlara müstehak diye düşünüyorum
kandırılmaya hevesli olana yapacak bişey yok

işte bu yüzden öğretmenlik okuyun iibf okumayın genç nesiller.

biz derece yaptık 95+ aldık öyle girebildik kamuya zorla
Ya hemende inanaıyorsunuz 70puanla bazı branşlar dışında çoğu branş atanamaz ama isterseniz hala şansınız var Din kültürü veya resim müzik öğretmenleri bu puanla atanıyor araştırın lütfen bu bölümleri okuyun madem ben 84le kıl payı atandım doğuya

işte bu yüzden öğretmenlik okuyun iibf okumayın genç nesiller.

biz derece yaptık 95+ aldık öyle girebildik kamuya zorla
evet o yüzden açıkta 1 milyon öğretmen var. gencecik çocuklar atanamadıkları için bunalıma girip intihar ediyor ya da abidik gubidik inşaat vs gibi işlerde çalışıp ölüyorlar ya da vicdansız dersane ve özel okul sahipleri tarafından deli gibi sömürülüyorlar. haklısınız.
not:2008 de 89 la sözleşmeli atandım güç bela. fen bilimlerinde o dönem 85 altı alınca başvuru bile yapamıyordun.
bi arkadaşın dediği gibi din kültürü vs değilse branşınız bazı branşlarda Türkiye şampiyonu da olsanız açık olmadığı için atanamıyorusunuz. Çok istiyorsanız iktidar değişmeden din kültürü okuyup atanabilirsiniz

Bence konu artık kapatilsin. Konu sahibine yeterince eğlence olundu dil döküldü. Belli ki aşırı gelişmiş hayal aleminin ürünlerini bize sunup gülüyor . Site yönetimi hala neyi bekliyor anlam veremiyorum. Konu yorum aldıkça sitenin bir işine mi yarıyor? Saçma sapan insanlarla birşey geçmek için açılan bir konu .

Alla alla ağzım açık okudum gerçekten.
Milletteki istihbarat,sizdeki jet boşanma. Tuhaf geldi bana bilemedim.
Sallıyor işte . Ciddi bir olumsuz siciliniz veya sabikaniz yoksa size dair hiçbir bilgi sizden önce gidip kimseye malumat olamaz . Milletin işi gücü yok dün atanıp bugün boşanan hatunun ardini kaziyacak. 2016 da boşandım çalıştığım hiçbir kurumda tek bir müdürüm hariç kimse bosandigimi bilmedi o da evraklarımi merak edip kurcalayinca görmüş . Ki erkek ağırlıklı ortamlarda çalışıyorum

Sallıyor işte . Ciddi bir olumsuz siciliniz veya sabikaniz yoksa size dair hiçbir bilgi sizden önce gidip kimseye malumat olamaz . Milletin işi gücü yok dün atanıp bugün boşanan hatunun ardini kaziyacak. 2016 da boşandım çalıştığım hiçbir kurumda tek bir müdürüm hariç kimse bosandigimi bilmedi o da evraklarımi merak edip kurcalayinca görmüş . Ki erkek ağırlıklı ortamlarda çalışıyorum
Üzüldüm yani began normal bir üyeydi. Ya da ben öyle zannetmiştim.

Bence konu artık kapatilsin. Konu sahibine yeterince eğlence olundu dil döküldü. Belli ki aşırı gelişmiş hayal aleminin ürünlerini bize sunup gülüyor . Site yönetimi hala neyi bekliyor anlam veremiyorum. Konu yorum aldıkça sitenin bir işine mi yarıyor? Saçma sapan insanlarla birşey geçmek için açılan bir konu .
İyi de konunun fake olduğu ispatlandı mı ki… site yönetimi senelerin sassy’sini sindirmiş Began’ı mı kapatacak😂

Konuyu kapatma gereği duymuyorum çünkü "kadının düşmanı kadın olduğu sürece bu ülkede kadınlar mağdur olmaya devam edecek" cümlesinin canlı örneğine her gün şahit olalım istiyorum. Belki birileri ibret alır da değişmeye karar verir.

Konuyu kapatma gereği duymuyorum çünkü "kadının düşmanı kadın olduğu sürece bu ülkede kadınlar mağdur olmaya devam edecek" cümlesinin canlı örneğine her gün şahit olalım istiyorum. Belki birileri ibret alır da değişmeye karar verir.

Bende diyorum ki "insanın kendine verdiği zararı kimse veremez" belki birileri ibret alır, değişmeye karar verir. 🫢😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X