Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çete dediğim olgu bu. Birlikte hareket için kışkırtma.
Bu daha önce de yaşandı ve herkes birbirini gazlayınca olan onlara oldu.

İsteyen yazar yazmaz. Seni ilgilendiren bir şey yok.
Soruları cevapla bunu değil

Kırk yaşında bekar yeni boşanmış çocuklu kadın olarak neden ve nasıl sosyal medyadan bir kekoyla yazıştınız?

Son düzenleme:
Burada size cevap veren/ soru soran insanları görmezden geldiğiniz gibi o istekleri de görmezden gelebilirsiniz.

Size sizin tabirinizle askıntı olan insanlara buradakilere davrandığınız gibi davranabilirsiniz (tersleme - istediğine cevap verip istemediğine cevap vermeme gibi).

Tabi bunları isterseniz yapabilirsiniz.

Çete dediğim olgu bu. Birlikte hareket için kışkırtma.
Bu daha önce de yaşandı ve herkes birbirini gazlayınca olan onlara oldu.

İsteyen yazar yazmaz. Seni ilgilendiren bir şey yok.
İşte burada patladın çünkü ilgi çekmek için yapıyorsun her şeyi. Yazmayalım diyince tutuştun.

Halbuki yönetim de aynısını söyledi bana. Rahatsızsanız yazmayın dedi yazmıyorum bu son girdimdir sizin konunuza

Soros çocuğu operasyon çocuğu deseydin bir de bize tam olurdu

Son düzenleme:
Inanilmaz bir mantik gercekten.

Konu acip konuyla ilgili yorum yazin deyip konuyla ilgili yazilanlara cevap vermek zorunda degilim demek gercekten mükemmel.

Konuda konuyla ilgili konuşmayan tek kişi konu sahibi. Konu dışı diye kiblesek mi beganı napsak shsjkl

Ablacım sorulara cevap vermeyeceksen neden adamın tekinin e-devlet şifresini aldığını bizimle paylaştın? Bu bilgi bize ne katacak? Ne yapalım şimdi bu bilgiyi?
Hayrını gör diyeyim bari. Güle güle kullan.

Onu zaten okudum, o yüzden merak ettim, konu nasil oralara gelmis? 🙄 Adamin biri durduk yere cikarip "Aha bu da e-devlet sifrem" dememistir herhalde 👀
Başka açıklama varsa bende görmedim. Biz kendimiz puzzle’ın parçalarını birleştiriyoruz.
sanırım yeni taşındığı bir erkek bile gözü kapalı güveniyor, kendini teslim ediyor manasında söyledi.

Başka açıklama varsa bende görmedim. Biz kendimiz puzzle’ın parçalarını birleştiriyoruz.
sanırım yeni taşındığı bir erkek bile gözü kapalı güveniyor, kendini teslim ediyor manasında söyledi.
Kamu personeli olunca bu sekilde flörtlesiliyordur belki de? 👀 Gideyim de KPSS calisayim ben de madem, bana kimseler e-devlet sifresi vermiyor. :KK43:

O hız kavramı karışık. 2 haftada boşanamadım diye çıldıranlar vardı. 2 ayda boşandım diye hızlı bulanlar var :))

Amaç illa fake çıksın diye boş işlerle uğraşmak olunca zaman kargaşası yaşamanız normal.

Çünkü artık amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek oldu. Konu sizin umurunuzda bile değil. Kendi kafanızda kurduğunuz sanrılar gerçek olsun diye uğraşıyorsunuz. Sizin sanrılarınız reddedilince de karşınızdakine hasta muamelesi yapıyorsunuz. Özellikle linç kültüründen beslenenlerin yardım almasını tavsiye ediyorum.
Bunları benim yorumuma niye eklediniz anlayamadım. Boşanmanız bana hızlı geldi onun dışında size karşı bi linç kültürüne dahil değilim. Ama şunu bilir şunu söylerim 10 yıla yakındır sitedeyim sitede ne zaman biri sorgulansa kk hatunları sonunda mutlaka haklı çıkar.

Neden her sorulana cevap vermek zorunda olayım?
Yazdığım şeylere inanılmaması bir yana, burası sorgu mecrası değil. Dilediğim, yeterli bulduğum kısmı anlatırım. Siz de senaryo yazmak yerine varsa fikriniz yazarsınız. Yoksa yazmazsınız.

sorulara cevap verirsen daha mantıklı, ne yapman gerektiğine yönelik yorumlar alırsın çünkü.. tabi konu açma amacın fikir alışverişi ise.
evet cevap vermediğin için ben senaryo yazdım ve sonuç olarak adın çıkacak dikkat et dedim.
ha soru sorulmasın ben yazayım kimse sorgulamasın diyorsan daha önce de dediğim gibi günlük bölümünü kullanabilirsin.
tayin falan isteyebiliyorsan iste bence sıra yerel esnafa gelecek çünkü. gittiğin yerde de her yazana yazma.

sorulara cevap verirsen daha mantıklı, ne yapman gerektiğine yönelik yorumlar alırsın çünkü.. tabi konu açma amacın fikir alışverişi ise.
evet cevap vermediğin için ben senaryo yazdım ve sonuç olarak adın çıkacak dikkat et dedim.
ha soru sorulmasın ben yazayım kimse sorgulamasın diyorsan daha önce de dediğim gibi günlük bölümünü kullanabilirsin.
tayin falan isteyebiliyorsan iste bence sıra yerel esnafa gelecek çünkü. gittiğin yerde de her yazana yazma.
Mantıkdışı şeyler yaşadığım için yaptığım açıklamalar tatmin etmiyor bazı kişileri maalesef.

Ben de bunun için uğraşmaya karar verdim. Normalde tayin hakkım yok ama tayin ya da görevlendirme ile çevre değiştirmek için yollar araştırıyorum.

Yorumlarin hepsini okuyamadim. Eski esin falan olmasin fake hesapla seni isletiyordur belki. Isyerine, evime gelirsen polisi arar uzaklastirma cikartirim yaz, aninda yok olur.

Mantıkdışı şeyler yaşadığım için yaptığım açıklamalar tatmin etmiyor bazı kişileri maalesef.

Ben de bunun için uğraşmaya karar verdim. Normalde tayin hakkım yok ama tayin ya da görevlendirme ile çevre değiştirmek için yollar araştırıyorum.
Yav ablacim adamin sana e-devlet sifresini vermesi sureci nasil mantik disi?
Sadece merhaba began hanım buyrun sifrem dediyse mantik disi olur.

Adamla konuşuyorsundur, bekar olduguna ikna etmek istemistir. Daha once yazildigi gibi emlakcidir. Benim avukat arkadasimda e-devlet sifrem var mesela. Ne bileyim trafik cezasiyla ilgili bir sey olmustur. Elektrik su aboneliği icindir vs vs. Mantik sınırları icinde elli tane ihtimal var.

Ama adam bana sifresini verdiiiii deyip neden verdi denince devlet sırrı gibi davraninca mantık dışı degil komik olunuyor.

Neyse ben yine soracağım.

Konu
Nasil
E-devlet
Sifresine
Geldi
?

Hımm bu sağlık özrü veya can güvenliği olmaması dışında çok zor olabilecek gerçek yollar onlar çünkü. Siz ne araştırıyorsunuz mesela ne buldunuz?

Daha dur 3 ay oldu bu ikinci yerin..men gözel garıyam rahatsız ediyorlar diye triplere girip görevlendirme istemek vayy ver😵‍💫
Geçen memur epilepsi hastası yanlız kalamıyor diye tayin istemiş ertelemisler vefat etti bı de böyle abidik gubudik tayinler var🤬

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X