Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya eger e-devlet sifresiyle ilgili olay gercekse began muhtemelen adamla flort etti, adam da bekarligini kanıtlamak icin sifresini verdi, began da adamin aksiyona gecmesinden tirsti.

Konuyla ilgili oncesini sonrasini bilmeden yazilabilecek tek fikir bu.

Insan gibi adam niye durduk yere e-devlet şifresini verdi diye soruyoruz ki bununla ilgili yorum yapalim, diledigimi anlatirim diyor.

Neyse konusu alevlendi biraz bahaneyle.
Aslında çok basit şöyle söyle oldu şu sebepten verdi diye. Diyorum ya işine gelmeyeni anlatmıyor.

Senaryo yaziyürsünüz hep zaten! Ondan cevap vermiyor. :KK53:
Yha dun barda arka masadaki adam baska mekana gecerken beni de cagirdi off bekarlik cok zorrrrrr.

Isin arka plani: adamla bir saat once tanisip muhabbete basladik, program bitip arkadaslariyla baska yere gecerken "gel sen de" dedi.

Arka plani anlatmazsam herkes bana yuruyor, arka plani anlatinca e ne var bunda? :KK70:

Yha dun barda arka masadaki adam baska mekana gecerken beni de cagirdi off bekarlik cok zorrrrrr.

Isin arka plani: adamla bir saat once tanisip muhabbete basladik, program bitip arkadaslariyla baska yere gecerken "gel sen de" dedi.

Arka plani anlatmazsam herkes bana yuruyor, arka plani anlatinca e ne var bunda? :KK70:
Konu açıp anlatsana ya off millet instadan biri yazınca anlatıyor agshshs eee ne oldu gittin mi😂

Bakın işte az bişey durgunluk olunca gene geldi bi şeyler söyledi ve alevlendirdi konuyu.
Neden ciddi sorulara cevap vermiyorsun diyince de her soruyu yanıtlamak zorunda değilim diye saçmaladı.
Kibariyenin Annesi Kibariyenin Annesi konuya yazmayalım diyince tutuştu birden. Began fikir almak için konu açmıyor ki. Okuyup okuyup zevk almak için açıyor. Çünkü yazdıkları hayal ürünü. Çünkü ne atanma var ne boşanma. Napsın kurulu düzeni var zaten heyecan olsun diye yazıyor

Ya eger e-devlet sifresiyle ilgili olay gercekse began muhtemelen adamla flort etti, adam da bekarligini kanıtlamak icin sifresini verdi, began da adamin aksiyona gecmesinden tirsti.

Konuyla ilgili oncesini sonrasini bilmeden yazilabilecek tek fikir bu.

Insan gibi adam niye durduk yere e-devlet şifresini verdi diye soruyoruz ki bununla ilgili yorum yapalim, diledigimi anlatirim diyor.

Neyse konusu alevlendi biraz bahaneyle.
Yok bence adam çok alakasız bir konuyla ilgili e devlet şifresini verdi. (Ben geçen emlakçıya vermek zorunda kaldım mesela) Began bunu buraya bakın adam benim peşimde e devlet şifresine kadar verdi diye yazdı. Neden verdiğini anlatırsa yine feriştah sendromu diyeceğiz diye anlatamıyor.
Senaryo yazmayı bırakınız lütfen.

Bakın işte az bişey durgunluk olunca gene geldi bi şeyler söyledi ve alevlendirdi konuyu.
Neden ciddi sorulara cevap vermiyorsun diyince de her soruyu yanıtlamak zorunda değilim diye saçmaladı.
Kibariyenin Annesi Kibariyenin Annesi konuya yazmayalım diyince tutuştu birden. Began fikir almak için konu açmıyor ki. Okuyup okuyup zevk almak için açıyor. Çünkü yazdıkları hayal ürünü. Çünkü ne atanma var ne boşanma. Napsın kurulu düzeni var zaten heyecan olsun diye yazıyor
Konuma kimse yazmazsa (çete diye bahsettikleri) hepsini attırırım, bu da bir aksiyon olur keyifle izlerim diye düşünüyor bir de.

Az önce sitenin köpeklerini beslerken yeni taşınan bir komşuyla hoş beş ettik. Ben de destek olmak isterim deyince sitecek bu iş için kullandığımız hesap numaramı verdim. Telefonumu zaten site grubundan almıştır. Kesin bana asılıyür banka hesabımı bile istedi 🙄

Konuma kimse yazmazsa (çete diye bahsettikleri) hepsini attırırım, bu da bir aksiyon olur keyifle izlerim diye düşünüyor bir de.
E attırsın ne geçecek eline? Burası sanal dünya, hepimizin bir parmak hamlesine bakar burayı kapatmak. O gene kendi mutsuz dünyasında kurduğu hayallerle yaşamaya devam edecek. Biz gittikten sonra ona inanan tek bir kişiye açar artık konuyu ikisi birbirini yağlaya yağlaya devam ederler dkdkdkdk🤣

Bende baştan sona okumadım ama bak erkekler bana bu kadar teslim oluyor gibilerinden söyledi sanırım.

Ama ürkütücü değil mi genel olarak bu durum. Biri yazıp ev iş adresini falan söylüyor insan korkar, her yeri teslim olsa erkeklerin ne olur sanki dimi. Dünya benim peşimde sendromu mu var bilemedim ki.

25 Kasım Cumartesi Menüsü
Sabah
1 yumurtadan omlet 2 dilim süzme peynir 1 kapya biber 1 dilim ekmek
Ara 1 fincan Türk kahvesi
Ara 2 gün kurusu 1 fincan yeşil çay
Ara ev yapımı latte 8 badem
Akşam 4 köfte fırında sebze 1 kase çorba
Gece 1 elma
Su 2.5 lt
Spor yapamadım dün de çalışıyordum
@Chocolita @Cemoos
Ya bunun burda ne işi var 😂😂😂😂
Laydim beybim cok yorgunsun L LADY VEGA
Boşver diyeti lady nolur ye kan sekerin yükselsin 🥺
Kızlar doğru topiğe yazdığıma yemin edebilirim ama ispatlayamam hahahaha nasıl oldu hiçbir fikrim yok salak gibi etiket bile atmışım 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X