- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
KonuSizin özelinizde konuyla değil de kişilerle uğraşanlara sözüm. Siz de bu tanıma dahilseniz bilemem.
Son çete bükücü.Bunlara cevap vermiyor Began çetelerle mücadele ediyor
Ay gülme krizine girdim.Son çete bükücü.
Konu nasil e-devlet sifresine geldi?
Orası devlet sırrı işte tokanmayin.Son çete bükücü.
Konu nasil e-devlet sifresine geldi?
Anlatırsa ifşa olma riski vardır kesinOrası devlet sırrı işte tokanmayin.
Sanrı konusundaki bilirkişiliğiniz çok iyiO hız kavramı karışık. 2 haftada boşanamadım diye çıldıranlar vardı. 2 ayda boşandım diye hızlı bulanlar var :))
Amaç illa fake çıksın diye boş işlerle uğraşmak olunca zaman kargaşası yaşamanız normal.
Çünkü artık amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek oldu. Konu sizin umurunuzda bile değil. Kendi kafanızda kurduğunuz sanrılar gerçek olsun diye uğraşıyorsunuz. Sizin sanrılarınız reddedilince de karşınızdakine hasta muamelesi yapıyorsunuz. Özellikle linç kültüründen beslenenlerin yardım almasını tavsiye ediyorum.
Ah tabi çocuklarının yaşı, sanki tek atanan kendisiymis gibi sakladığı öğretmen maaşı, konuya mevzu olan 30 yaşındaki adamın evine geleceğim sohbetini kiminle yaptığı, e-devlet sifresi verilmenin öncesinde ne konuşulduğu bunlar hep ifşa sebebi.Anlatırsa ifşa olma riski vardır kesin
Neden her sorulana cevap vermek zorunda olayım?Sanrı konusundaki bilirkişiliğiniz çok iyi
Konu umrunda olup soru soranlara cevap verseniz bir de. Hani şu e devlet meselesini diyorlar?
Inanilmaz bir mantik gercekten.Neden her sorulana cevap vermek zorunda olayım?
Yazdığım şeylere inanılmaması bir yana, burası sorgu mecrası değil. Dilediğim, yeterli bulduğum kısmı anlatırım. Siz de senaryo yazmak yerine varsa fikriniz yazarsınız. Yoksa yazmazsınız.
Her sorulana degil isinize gelmeyene cevap vermiyorsunuz.Neden her sorulana cevap vermek zorunda olayım?
Yazdığım şeylere inanılmaması bir yana, burası sorgu mecrası değil. Dilediğim, yeterli bulduğum kısmı anlatırım. Siz de senaryo yazmak yerine varsa fikriniz yazarsınız. Yoksa yazmazsınız.
Konuyla ilgili yorum yapın diyen sen.Neden her sorulana cevap vermek zorunda olayım?
İyi de siz dalga geçenlere cevap yazmak dışında konunuzla ilgili hiç bir soruya ya da mesaja cevap vermiyorsunuz ki.Neden her sorulana cevap vermek zorunda olayım?
Çok şanslı birisin. Senin mesajına cevap veriyor.Her sorulana degil isinize gelmeyene cevap vermiyorsunuz.
+Konu
Nasil
E-devlet
Sifresine
Geldi
?
Why did he give the e-devlet password to you?
Warum hat er Ihnen sein E-devlet-Passwort gegeben?
Pourquoi vous a-t-il donné son mot de passe e-devlet?
Ya eger e-devlet sifresiyle ilgili olay gercekse began muhtemelen adamla flort etti, adam da bekarligini kanıtlamak icin sifresini verdi, began da adamin aksiyona gecmesinden tirsti.Her sorulana degil isinize gelmeyene cevap vermiyorsunuz.
Belki bu ise yarar+
Hvordan kom emnet til e-devlet koden?
Senaryo yaziyürsünüz hep zaten! Ondan cevap vermiyor.Belki bu ise yarar
Yok bence adam çok alakasız bir konuyla ilgili e devlet şifresini verdi. (Ben geçen emlakçıya vermek zorunda kaldım mesela) Began bunu buraya bakın adam benim peşimde e devlet şifresine kadar verdi diye yazdı. Neden verdiğini anlatırsa yine feriştah sendromu diyeceğiz diye anlatamıyor.Ya eger e-devlet sifresiyle ilgili olay gercekse began muhtemelen adamla flort etti, adam da bekarligini kanıtlamak icin sifresini verdi, began da adamin aksiyona gecmesinden tirsti.
Konuyla ilgili oncesini sonrasini bilmeden yazilabilecek tek fikir bu.
Insan gibi adam niye durduk yere e-devlet şifresini verdi diye soruyoruz ki bununla ilgili yorum yapalim, diledigimi anlatirim diyor.
Neyse konusu alevlendi biraz bahaneyle.
İstediğini aldı, alıyor. Kalanı onun amacına hizmet etmiyor ki. Evet aramızda şöyle şöyle bir muhabbet geçti bunun sonucunda şifreyi verdi dese onun açısından bir şey değişmiyor. Adam ona şifre vermiş, bütün mesele bu. Kalanı fasa fiso. Hatta hüso. Siz de isterseniz Güceratça çeviri yapıp sorun yani. Çok da zort.Inanilmaz bir mantik gercekten.
Konu acip konuyla ilgili yorum yazin deyip konuyla ilgili yazilanlara cevap vermek zorunda degilim demek gercekten mükemmel.