Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynı kişi değil. siz ismi n ile mi başlıyor dediniz.
n ile başlamıyor.
Evet değilmiş. Bizimkinin taklit ettiği kızın da meşhur kemerli bir gelinliği vardı. Ve gerçek mesleği mimardi. O iki yazılanı görünce kesin o dedim. Çünkü davranış biçimi de aynıydı. Bizimki de bir tık uzaktan tanıdığı ve sanırım hayran olduğu kızın fotolarını kullaniyordu. Olaylar biraz kendinden çoğu uydurmaydi.

Began takmışsin beni linç ediyorlar eleştiriyorlar. Bugüne kadar çok konunu gördüm ve ilk defa seni eleştirdim. Çünkü artık işin dozunu arttiriyorsun. Eğer bunlar gerçekse sen buradaki üyeleri bırak kendi durumuna üzül. Kendini koruyamiyorsun . Küçük yerdesin bak buyuk bir şehir olsa atamani baska ilçeye alırsın unutulur gidir. Orada öyle olmaz. O çocuklar damgalanacak . Ne diye olacağını sen anladin .

Sevmek ve sevilmek elbet hak ama internetten yazan ne idigu belirsiz tiplerle değil . Bence artık anne gibi davranmalisin

pff bu ne şimdi?
tek tip insanlarla ne yapacaksınız birbirinizi mi poh pohlayacaksınız?
sitenin kullanım kolaylığından faydalanıp istemediğin kişileri konundan engellemek gibi bir seçeneğin varken ve kullanmıyorken bu temennin hiç yakışmadı.
O bahsettiği atılma olayından hatırlarsın beganı. O zaman o grildi. Atılanlar için zevkten dört köşe olmuştu

Tek bu sorulara cevap verdiğinde göre senin tek derdin buradaki üyeler . Asla diğer konu ve yorumlara cevap vermiyorsun . Tüm bunlar gerçek veya değilse bile ciddi sıkıntılı bir durumda olduğunu düşünüyorum.
Bir anda ortaya bir şey atıp kayboluyor sonra insanlar sorunca cevaplamıyor tekrar gelip alakasız bir şekilde “bana e devlet şifresini verdi” diyor yine kayboluyor 🤷🏼‍♀️

amacı öneri almak değil ilgi çekmek resmen sonra da kadın kadının düşmanı oluyor

Hak etmişlerdi.
Sana yöneltilen soruları cevapla elin herifiyle daha boşanmanın kırkı çıkmamışken nasıl böyle sohbet edebiliyorsun korkmadan? Yazık değil mi çocuklarına adın çıkınca çocuklarına ne çocuğu diyecekler görmüyor musun hadi doktoru öğretmeni şikayet edemedin bari çocuklarına leke sürdürtme.

Sen şikayetçi olmadan öğretmenin nasıl kulağını çektiler kuşlardan mı duydular bunu da cevapla.

Bak cidden vicdanım izin vermedi kendimi yazmak zorunda hissettim . Allah korusun gerceksen ve adam dediğin gibi evini biliyorsa pedofili bile olabilir. Seni bayiltir çocuklarına zarar verir. Tehdit eder . Orada kimsen de yok . İnternette linç edenler kadar sapıklar da dolu biliyorsun değil mi ?
Aynen öyle neler neler yaşanıyor ya bu kadar olmaz.

Bir anda ortaya bir şey atıp kayboluyor sonra insanlar sorunca cevaplamıyor tekrar gelip alakasız bir şekilde “bana e devlet şifresini verdi” diyor yine kayboluyor 🤷🏼‍♀️

amacı öneri almak değil ilgi çekmek resmen sonra da kadın kadının düşmanı oluyor
Kim kime e devlet şifresi verir biri daha demiş biri bana şifre verse korkarım ne alaka derim hiç bir düşünme belirtisi yok bu bir de öğretmen olacak çocuklara bir şeyler öğretecek

Vallahi hayat kendi hayatı biz niye kiskanalim ki tanımadığımız bir kadini . Gerçek olup olmadığını bile bilmiyoruz

Sana yöneltilen soruları cevapla elin herifiyle daha boşanmanın kırkı çıkmamışken nasıl böyle sohbet edebiliyorsun korkmadan? Yazık değil mi çocuklarına adın çıkınca çocuklarına ne çocuğu diyecekler görmüyor musun hadi doktoru öğretmeni şikayet edemedin bari çocuklarına leke sürdürtme.

Sen şikayetçi olmadan öğretmenin nasıl kulağını çektiler kuşlardan mı duydular bunu da cevapla.
Yalan söylüyor yahu
Ogretmen gidip begana ilk sıraya beni yaz diye yazdım mı diyecek müdüre ahdbsvsg
Ha okulda alay malzemesi olduysa bilemem tabi hshs

Gerçekten üç çocuk annesi iseniz bu kadar pervasızca nasıl davranıyorsunuz anlamıyorum. Onu şikayet edemem, buna bir şey diyemem.

Küçük bir yer bahanesine sığınmayın, sevgi görmedim filanda demeyin.Bir akrabasımiz eşinden 2 çocukla yıllar önce boşandı. Küçük bir yerde. Üstelik evlere temizliğe gidiyor kadın. Tek laf eden, yanlış bakış atan olmadı. Adamı parçalardı valla. Evlilik niyeti olan aracı koydu oda evlatlarım var dedi kabul etmedi. Oda ne babadan ne de eşinden sevgi görmeyen bir kadın.

Üç evladınız varsa daha doğrusu yanınızda bir tane bile evladınız varsa öncelikle o olmalı. Yarın bir gün adınız çıkarsa, o çocuklarla ne olur. Tavırlarıniza, bakışıniza dikkat etmeniz lazım. Etraf çakal dolu ve siz sağ olduğunuzu iddia ediyorsunuz.

Umarım bu yaşadıklarınız hayal ürünüdür.

O bahsettiği atılma olayından hatırlarsın beganı. O zaman o grildi. Atılanlar için zevkten dört köşe olmuştu
2014’den beri üyeyim, belki öncesinde de üye olmadan takip ediyordum ama hiç bir önemli olayı yakalayamamışım.

Ne olmuştu ki?

Ayrıca konu sahibinin eski konularını da aşırı merak ettim ama göremiyorum. Belki okumuş, yorum yapmışımdır hatırlamıyorum da.

Arkadaşlar tabii ki sorulan sorulara cevap vermeyecek çünkü ortada yaşanmış bir olay yok. Neyi nasıl uyduracağını bilemediği için de yazacak bir cevap bulamıyor.
Beganın amacı çok başka bence ve bizlerde yorum yaparak istediğini veriyoruz ona. Yazmayalım kendi kendine takılsın
Bende katılıyorum buna bundan sonra mesaj yazmayacağım biz yazdıkça hoşuna gidiyor

Yalan söylüyor yahu
Ogretmen gidip begana ilk sıraya beni yaz diye yazdım mı diyecek müdüre ahdbsvsg
Ha okulda alay malzemesi olduysa bilemem tabi hshs

ben inanıyorum adamın öyle yazdığına ama began ın buraya sadece sonucu yazdığı gelişen muhabbeti yazmadığını düşünüyorum. öyle yazınca da çok havada kalıyor tabi.
adamla yazıştı muhtemelen flörtöz şekilde muhabbet ettiler baktı aradığı farklı adam o değil ama ben hala boşanmadım dedi adamda o zaman boşanınca beni ilk sıraya yaz dedi.
zaten bir tanesi diğerine dese yeter ben yazdım cevap verdi diye hepsi şansını dener.
beganda kara kaşıma kara gözüme diye kendini kandırmaya devam ettikçe oralarda barınamaz hale gelir. yakında memur kısmı biter esnaf başlar yazıp şansını denemeye. yolda yürürkende yerel halk fısıldaşmaya.
45 yaşında 3 çocuklu kadın bunu hesap edemiyorsa ben memnunum erkeklerin yazıp benimle flört etmeye çalışmasından diyorsa bize birşey düşmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X