- 4 Eylül 2014
- 1.245
- 4.797
Adam taktirmak istedigim piercingi gorunce "esiniz seviyor mu" dedi
KK'nın 5-6 yıl belki 10 yıl önceki kişiliklerin profillerine bakarsanız daha empatik, daha anlayışlı, daha saygılı.Farz edelim ki burda açılan konulardaki olaylar tamamen gerçek, yine de bunca tepkiye bakarak gelip gidip konu açmak da enteresan. Normal şartlarda bu tip durumlar insanı aşağı çeker, niye kendine bunu yapıyorsun ki? Bak bu sağlıklı bir psikolojinin yapacağı iş değil. Konulara inanıp yorum yapan 2-3 mesaj belki var, geri kalanı yükleniyor da yükleniyor. Ben sırf bu yüzden fake olduğunu düşünüyorum artık. Kenara geçip linçleri okuyup eğlenmeye çalışıyor olabilirsin. Ki bu da eğlenilecek bir şey değil. Tedavi ol.
bence dikkatli olun erkek konusunda sizinle alay eden üyelere de yazıklar olsun ama bu alay etme çetesi var kk daMerhaba Hanımlar,
Bugün doğum günüm. Yeni yaşıma bekar girmekten çok memnunum. Ancak alışmam, yeniden öğrenmem gereken şeyler var galiba.
Geçen gün kamu kurumunda çalıştığını söyleyen biri sosyal medya hesabım üzerinden bana ulaştı ve tanışmak istediğini söyledi. Kendisi de bekarmış ve 30 yaşındaymış. Benden çok küçük ve tanımadığım biri olduğu için reddettim. Ancak hayır kelimesini kabul etmediğini, evimin önüne kadar gelip benimle yüz yüze görüşmek istediğini söyledi. Ev ve iş adresimi bildiğini söyleyince tedirgin oldum.
Niyetini bilmiyorum. Kamuda çalıştığı için aşırı bir hareket yapmaktan çekineceğini düşünüyorum. Bu durumlara nasıl engel olacağım konusunda fikirler istiyorum hanımlar.
Zoraki edit: Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.
Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.
O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.
Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir işe yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.
Katılıyorum. Kazen daha önce genel bir temizlik yapmıştı, iyi olmuştu. Belki bir gün yine böyle bir sürpriz yapar.bence dikkatli olun erkek konusunda sizinle alay eden üyelere de yazıklar olsun ama bu alay etme çetesi var kk da
onları direk hesaplarını iptal etmek gerekir aslında
ah keşke umarım yakın zamanda olur sitenin kalitesini bozuyorlar alay edenler çete çözülmeli birbirlerine haber verip saldırıya ve alaya geçiyorlar yazık bunlar zamanlarını heba ediyorlar , en pbüyük ahmaklar zamanı heba edenler aslındaKatılıyorum. Kazen daha önce genel bir temizlik yapmıştı, iyi olmuştu. Belki bir gün yine böyle bir sürpriz yapar.
Jffkdkdkekdkenfsjsdjsah keşke umarım yakın zamanda olur sitenin kalitesini bozuyorlar alay edenler çete çözülmeli birbirlerine haber verip saldırıya ve alaya geçiyorlar yazık bunlar zamanlarını heba ediyorlar , en pbüyük ahmaklar zamanı heba edenler aslında
Ay o ema işte bildiğin ema yani değişik birisi ciddiye alma çok pattis shsbsbsvJffkdkdkekdkenfsjsdjsbeganı da savunmazsın yaaa ckdkdnsn
Eh katıp tabi işlerine gelmez.Sırf insanları istediğiniz gibi kanalize edemiyorsunuz diye yönetime iş buyurur gibi laf oyunu yapmanız eksikti bi. Bakın bazıları gerçek bile olmayan hayatı ile yıllardır nasıl başarmış bu işi. Gidin de accık yöntem öğrenin, ağlamayın sonra.
Ben ikna oldumKK'nın 5-6 yıl belki 10 yıl önceki kişiliklerin profillerine bakarsanız daha empatik, daha anlayışlı, daha saygılı.
Daha kadından yana daha kollayıcı tavırlar sergileniyordu. İnternetin yaygınlaşması nedeniyle mi emin değilim ama pervasız bir grup ortaya çıktı ve bu kişiler azınlık olmasına rağmen bence sesleri fazla çıkıyor. Sadece Instagram Twitter Facebook veya herhangi bir mecrada değil internet ile alakalı tüm sosyal mecralarda etkileşim almak, göze girmek veya sırf linç etmek için yazanlar var. Haliyle KK'da da var olan linççi tayfayı ben dikkate almıyorum çünkü ben kendimi biliyorum. Meşhur Kızılderili atasözü der ki benim ayakkabılarımı giymeden benim hakkımda konuşma. Her insan ayrı bir dünya. Herkes farklı şeyler yaşıyor. Bunlar uçuk kaçık olabilir ama yaşanan şeyler.
O yüzden tekrar söylüyorum konulara yorum yaparken kişisel algılamak yerine odak neyse ona dair yorum yapın. Ve insanlar sizin eleştirilerinizi dikkate almıyor, kendi bildiği gibi davranıyor diye düşmanlık beslemek gibi saçma bir tavra bürünmeyin.
Sonuçta burası anonim bir ortam ve herkes istediği kadarını anlatıyor. İşinize geleni alırsınız, gelmeyeni görmezden gelirsiniz.
İkna olduysan çık zerrrecim kasıyor hhshsBen ikna oldum
Haklısın var böyle biriSadece Instagram Twitter Facebook veya herhangi bir mecrada değil internet ile alakalı tüm sosyal mecralarda etkileşim almak, göze girmek
Began bu oryantali engelle litfenİkna olduysan çık zerrrecim kasıyor hhshs
Sırf insanları istediğiniz gibi kanalize edemiyorsunuz diye yönetime iş buyurur gibi laf oyunu yapmanız eksikti bi. Bakın bazıları gerçek bile olmayan hayatı ile yıllardır nasıl başarmış bu işi. Gidin de accık yöntem öğrenin, ağlamayın sonra.
Bir de böyleleri var işte.bin bir tür konu var alay etmemek gerekir ama ben hangi konuya yaszam gelenler çoktakipçi çoğalıyor
KK'nın 5-6 yıl belki 10 yıl önceki kişiliklerin profillerine bakarsanız daha empatik, daha anlayışlı, daha saygılı.
Daha kadından yana daha kollayıcı tavırlar sergileniyordu. İnternetin yaygınlaşması nedeniyle mi emin değilim ama pervasız bir grup ortaya çıktı ve bu kişiler azınlık olmasına rağmen bence sesleri fazla çıkıyor. Sadece Instagram Twitter Facebook veya herhangi bir mecrada değil internet ile alakalı tüm sosyal mecralarda etkileşim almak, göze girmek veya sırf linç etmek için yazanlar var. Haliyle KK'da da var olan linççi tayfayı ben dikkate almıyorum çünkü ben kendimi biliyorum. Meşhur Kızılderili atasözü der ki benim ayakkabılarımı giymeden benim hakkımda konuşma. Her insan ayrı bir dünya. Herkes farklı şeyler yaşıyor. Bunlar uçuk kaçık olabilir ama yaşanan şeyler.
O yüzden tekrar söylüyorum konulara yorum yaparken kişisel algılamak yerine odak neyse ona dair yorum yapın. Ve insanlar sizin eleştirilerinizi dikkate almıyor, kendi bildiği gibi davranıyor diye düşmanlık beslemek gibi saçma bir tavra bürünmeyin.
Sonuçta burası anonim bir ortam ve herkes istediği kadarını anlatıyor. İşinize geleni alırsınız, gelmeyeni görmezden gelirsiniz.
Beganin kendisi savunan ikinci kişinin Ema olmasından dolayı kendini dağlara vurması lazım ama bir kişi bir kişidir diye bakıyor herhalde.Jffkdkdkekdkenfsjsdjsbeganı da savunmazsın yaaa ckdkdnsn