Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
KK'nın 5-6 yıl belki 10 yıl önceki kişiliklerin profillerine bakarsanız daha empatik, daha anlayışlı, daha saygılı.
Daha kadından yana daha kollayıcı tavırlar sergileniyordu. İnternetin yaygınlaşması nedeniyle mi emin değilim ama pervasız bir grup ortaya çıktı ve bu kişiler azınlık olmasına rağmen bence sesleri fazla çıkıyor. Sadece Instagram Twitter Facebook veya herhangi bir mecrada değil internet ile alakalı tüm sosyal mecralarda etkileşim almak, göze girmek veya sırf linç etmek için yazanlar var. Haliyle KK'da da var olan linççi tayfayı ben dikkate almıyorum çünkü ben kendimi biliyorum. Meşhur Kızılderili atasözü der ki benim ayakkabılarımı giymeden benim hakkımda konuşma. Her insan ayrı bir dünya. Herkes farklı şeyler yaşıyor. Bunlar uçuk kaçık olabilir ama yaşanan şeyler.
O yüzden tekrar söylüyorum konulara yorum yaparken kişisel algılamak yerine odak neyse ona dair yorum yapın. Ve insanlar sizin eleştirilerinizi dikkate almıyor, kendi bildiği gibi davranıyor diye düşmanlık beslemek gibi saçma bir tavra bürünmeyin.
Sonuçta burası anonim bir ortam ve herkes istediği kadarını anlatıyor. İşinize geleni alırsınız, gelmeyeni görmezden gelirsiniz.

bence dikkatli olun erkek konusunda sizinle alay eden üyelere de yazıklar olsun ama bu alay etme çetesi var kk da
onları direk hesaplarını iptal etmek gerekir aslında

bence dikkatli olun erkek konusunda sizinle alay eden üyelere de yazıklar olsun ama bu alay etme çetesi var kk da
onları direk hesaplarını iptal etmek gerekir aslında
Katılıyorum. Kazen daha önce genel bir temizlik yapmıştı, iyi olmuştu. Belki bir gün yine böyle bir sürpriz yapar.

Katılıyorum. Kazen daha önce genel bir temizlik yapmıştı, iyi olmuştu. Belki bir gün yine böyle bir sürpriz yapar.
ah keşke umarım yakın zamanda olur sitenin kalitesini bozuyorlar alay edenler çete çözülmeli birbirlerine haber verip saldırıya ve alaya geçiyorlar yazık bunlar zamanlarını heba ediyorlar , en pbüyük ahmaklar zamanı heba edenler aslında

Şikâyette bulunun bence adres falan biliyorsa tehlikeli geldi bana. Kamu personeli olmasına aldanmayın her şey beklenir kollayanı varsa. Haberlerde neler okuyoruz. Tedirgin edici bayağı.

Jffkdkdkekdkenfsjsdjs beganı da savunmazsın yaaa ckdkdnsn

Eh katıp tabi işlerine gelmez.
Siz gidin ki rahat sallayalim diyorlar yani shhshs

Ben ikna oldum

bin bir tür konu var alay etmemek gerekir ama ben hangi konuya yaszam gelenler çok takipçi çoğalıyor

Hayır Kazen ile kimin ne kdr iletişim kurduğunu fln düşünüyorum kendimi düşünüyorum asdfgh bi gülme geliyor

bin bir tür konu var alay etmemek gerekir ama ben hangi konuya yaszam gelenler çok takipçi çoğalıyor
Bir de böyleleri var işte.
Takip edildiğini felan sanıyor isin ilginci takipçi topladigini da sanıyor shshg
Oysaki hani köyün delileri olur herkesler bilir onu ilismezler.
Bilirler delidir ne yapsa yeridir der geçerler.

Bu yorumunuz bana ilginc geldi. Ben size hicbir zaman fake demedim mesela. Onceki konularinizdan birine olayları yaşadığınızı ama farkli anlattiginizi yazmistim. Hatta sunu demistim, cok net hatirliyorum "doktor çatın dar demistir, began darsın olarak anlamis/anlatmistir". Hala daha bisey demiyorum. Insanlarin rutin davranis ve konusmalarina farkli anlamlar yuklediginizi dusundugumu soyledim. Yine cevap vermediniz.
Bu edevlet sifresine nasil bi anlam yuklediginizi sordum, söylemediniz. Kendinizide aciklamiyorsunuz. Sonuç bu oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…