Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ah keşke umarım yakın zamanda olur sitenin kalitesini bozuyorlar alay edenler çete çözülmeli birbirlerine haber verip saldırıya ve alaya geçiyorlar yazık bunlar zamanlarını heba ediyorlar , en pbüyük ahmaklar zamanı heba edenler aslında
Alay etmek dediğiniz tam olarak nedir? Ben ve birçok arkadaş beganin yazdığı şeyleri dile getirdik bu dalga geçmek mi oluyor?

Mesela began erkek jinekolog vajinamı görünce azdı demişti onu söyledim. sonracığıma, bir memur kocamın yanında beni etkilemek için tişörtünü sıyırıp pazularını gösterdi yazmıştı onu da söyledim. Bunları söylemek dalga geçmekse bu durumda dalga geçen biz değil began oluyor.

Merhaba Hanımlar,
Bugün doğum günüm. Yeni yaşıma bekar girmekten çok memnunum. Ancak alışmam, yeniden öğrenmem gereken şeyler var galiba.

Geçen gün kamu kurumunda çalıştığını söyleyen biri sosyal medya hesabım üzerinden bana ulaştı ve tanışmak istediğini söyledi. Kendisi de bekarmış ve 30 yaşındaymış. Benden çok küçük ve tanımadığım biri olduğu için reddettim. Ancak hayır kelimesini kabul etmediğini, evimin önüne kadar gelip benimle yüz yüze görüşmek istediğini söyledi. Ev ve iş adresimi bildiğini söyleyince tedirgin oldum.
Niyetini bilmiyorum. Kamuda çalıştığı için aşırı bir hareket yapmaktan çekineceğini düşünüyorum. Bu durumlara nasıl engel olacağım konusunda fikirler istiyorum hanımlar.

Zoraki edit: Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.

Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.

O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.

Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir işe yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.
Yapılan yorumlarla alakalı sonunda doğru söyleyen birini gördüm. Burda çok nadir ciddi cevap verenler. Diğerleri ya dalga geçiyor ya alay ediyor ya da kırıcı eleştiriyor

Alay etmek dediğiniz tam olarak nedir? Ben ve birçok arkadaş beganin yazdığı şeyleri dile getirdik bu dalga geçmek mi oluyor?

Mesela began erkek jinekolog vajinamı görünce azdı demişti onu söyledim. sonracığıma, bir memur kocamın yanında beni etkilemek için tişörtünü sıyırıp pazularını gösterdi yazmıştı onu da söyledim. Bunları söylemek dalga geçmekse bu durumda dalga geçen biz değil began oluyor.
Ama bir Kızılderili demiş ki .... :KK70:

KK'nın 5-6 yıl belki 10 yıl önceki kişiliklerin profillerine bakarsanız daha empatik, daha anlayışlı, daha saygılı.
Daha kadından yana daha kollayıcı tavırlar sergileniyordu. İnternetin yaygınlaşması nedeniyle mi emin değilim ama pervasız bir grup ortaya çıktı ve bu kişiler azınlık olmasına rağmen bence sesleri fazla çıkıyor. Sadece Instagram Twitter Facebook veya herhangi bir mecrada değil internet ile alakalı tüm sosyal mecralarda etkileşim almak, göze girmek veya sırf linç etmek için yazanlar var. Haliyle KK'da da var olan linççi tayfayı ben dikkate almıyorum çünkü ben kendimi biliyorum. Meşhur Kızılderili atasözü der ki benim ayakkabılarımı giymeden benim hakkımda konuşma. Her insan ayrı bir dünya. Herkes farklı şeyler yaşıyor. Bunlar uçuk kaçık olabilir ama yaşanan şeyler.
O yüzden tekrar söylüyorum konulara yorum yaparken kişisel algılamak yerine odak neyse ona dair yorum yapın. Ve insanlar sizin eleştirilerinizi dikkate almıyor, kendi bildiği gibi davranıyor diye düşmanlık beslemek gibi saçma bir tavra bürünmeyin.
Sonuçta burası anonim bir ortam ve herkes istediği kadarını anlatıyor. İşinize geleni alırsınız, gelmeyeni görmezden gelirsiniz.
Ben işte o bahsettiğin 10 yıldan fazla üyeliği olan, kadınlara karşı da son derece yapıcı yaklaşan üyelerdenim. Senin hiçbir konuna da bu zamana kadar fake demedim. Ciddiye almıyorum dediğin linççi tayfa senin için KK nın tamamı. 38 sayfa yorumda seni destekleyen 3 yorum ya var ya yok. Yaşadığın şeyler gerçekse bile kendi iyiliğin için artık bunları buraya yazmaman gerekir diyorum ama sen koca bir sayfa dolusu, benim söylediklerimle alakası olmayan şeyler yazıyorsun. Ruh sağlığın kesinlikle normal değil, gelip gidip buraya yazman bile bunun işareti.

Ben işte o bahsettiğin 10 yıldan fazla üyeliği olan, kadınlara karşı da son derece yapıcı yaklaşan üyelerdenim. Senin hiçbir konuna da bu zamana kadar fake demedim. Ciddiye almıyorum dediğin linççi tayfa senin için KK nın tamamı. 38 sayfa yorumda seni destekleyen 3 yorum ya var ya yok. Yaşadığın şeyler gerçekse bile kendi iyiliğin için artık bunları buraya yazmaman gerekir diyorum ama sen koca bir sayfa dolusu, benim söylediklerimle alakası olmayan şeyler yazıyorsun. Ruh sağlığın kesinlikle normal değil, gelip gidip buraya yazman bile bunun işareti.
Verdiği cevaplar bile sadece bizleri eleştirmek. Kaç sayfadır ciddi ciddi soru soranlar oldu onlara hiçbir şey demiyor. Geliyor kendisinin gerçek olduğunu söyleyip gidiyor. Neyini ciddiye alcan Allah aşkına

Verdiği cevaplar bile sadece bizleri eleştirmek. Kaç sayfadır ciddi ciddi soru soranlar oldu onlara hiçbir şey demiyor. Geliyor kendisinin gerçek olduğunu söyleyip gidiyor. Neyini ciddiye alcan Allah aşkına
Öyle bir kendinden emin cevaplar yazıyor ki bu tavrı o sürekli (!) etrafında dönen erkeklere sergilese hepsi kuyruğunu kıstırıp geri döner aslında. Ama hayır yapmıyor, gelip burda kendini linç ettirmek hoşuna gidiyor.

acısı çoktur kimin ne çektiğini tam olarak algılayamazsın ancak alay eder geçersi

Öyle bir kendinden emin cevaplar yazıyor ki bu tavrı o sürekli (!) etrafında dönen erkeklere sergilese hepsi kuyruğunu kıstırıp geri döner aslında. Ama hayır yapmıyor, gelip burda kendini linç ettirmek hoşuna gidiyor.
Ay yok ne yapacak. İnstagramda biri bana mesaj attı diye konu açan biri ne kadar sert tavır sergileyebilir fkfkdkdm tabii bu olaylar gerçekse bide 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X