- 19 Mayıs 2020
- 46.439
- 207.729
Ara sıra durduk yere, ondan bir şey talep edilmemesine rağmen "Ayhh bütün paramı yiycekler. .s " atakları geçiren kaynanam ısrar kıyamet koltuk takımı ve bulaşık makinesi dayadı kapıma. Kızı ile de akşam kavga edip sabahına kahvaltıya çağırıyor, sevdiği domates soslu tatlı sivri biber kızartmasını yapıyor. Bazı insanlarda mantık aramayı bıraktığımdan bana çok da abuk gelmemiş.Adam hakkında yazdıkları da gerçek değil ki. Kim başka şehre atanan karısına altı üstü Bi maaşı varken gönder sen çocuklarla orda aç kal der. Başta da inanılmaz geliyordu ama fake olacağını düşünmediğim için heralde adam hasta falan dedim. Bi de ben eski konusunu görmüştüm eşi Began'ın kardeşine kefil falan olmuş, bu kadar paraya tapan adam. Ve bu kadar para meraklısı Bi adam 10 yıl çalışmayan kadına bakmış, mantıklı mı? Böyle düşünen adam baştan ben çalışmayan kadınla evlenmem der zaten evlilik içinde de maddi şiddet uygulardı.
Hala geçmiş konularımı didikleyip ya şu kesin fake, bu kesin uydurma, falan cümle kesin abartı diyen ikircikli arkadaşlar.
Boşuna yoruluyorsunuz çünkü hepsi gerçek. Elbette ifşa olmamak adına ufak tefek yaptığım değişiklikler var ama ne yazıyorsam hepsi gerçek.
Bu konu özelinde öneri, tavsiye ve dozunda eleştirilere açığım. Konuyla alakasız yorumlarınız ve ithamlarınız beni ilgilendirmiyor.
Asıl acı olan ne biliyor musun? Yazdıklarının gerçek olmasındansa fake olmanı tercih ederiz.Hala geçmiş konularımı didikleyip ya şu kesin fake, bu kesin uydurma, falan cümle kesin abartı diyen ikircikli arkadaşlar.
Boşuna yoruluyorsunuz çünkü hepsi gerçek. Elbette ifşa olmamak adına ufak tefek yaptığım değişiklikler var ama ne yazıyorsam hepsi gerçek.
Bu konu özelinde öneri, tavsiye ve dozunda eleştirilere açığım. Konuyla alakasız yorumlarınız ve ithamlarınız beni ilgilendirmiyor.
Değişiklik dedigin koca koca yalanlar,uydurmalar.Hala geçmiş konularımı didikleyip ya şu kesin fake, bu kesin uydurma, falan cümle kesin abartı diyen ikircikli arkadaşlar.
E tamam o zaman sadece fake diyenlere laf yetistirmeyi birakip konuyla ilgili elli kere sorulan seylere yanit verin.Hala geçmiş konularımı didikleyip ya şu kesin fake, bu kesin uydurma, falan cümle kesin abartı diyen ikircikli arkadaşlar.
O sırada ufak tefek denişiklikler :Hala geçmiş konularımı didikleyip ya şu kesin fake, bu kesin uydurma, falan cümle kesin abartı diyen ikircikli arkadaşlar.
Hala geçmiş konularımı didikleyip ya şu kesin fake, bu kesin uydurma, falan cümle kesin abartı diyen ikircikli arkadaşlar.
sassy demişken, aslında fake olduğu belliymiş biraz.Loveitred nickli üyeyi hiç bilmiyorum o yüzden onunla ilgili yorum yapmıycam.
Ancak sassy en azından akıllı bir fakemiş. Günde 50 tane vajina gören erkek jinekoloğun (ki bunların içinde 20 yaşında gencecik kızlarınki de var) 45 yaşında 3 çocuk doğurmuş birinin vajinasını görünce azdığını iddia etseydi kimse inanmazdı. Veya kocasının yanında kaslı genç bir erkeğin tişörtünü sıyırıp kendisine kaslarını göstermek suretiyle baştan çıkartmaya çalıştığını yazsaydı herkes dalga geçerdi. Fakeliğin hakkını vererek yaptı bu işi
Çok eski bir konusu vardı erkek arkadaşının şifreli mesajlarını çözmeye çalıştığı. Bilgisayar mühendisi birinci sınıf öğrencisinin bile bilmesi gereken bir konu ama ne hikmetse kendisi bilmediği gibi temel bir konuda dersten kalıp üstten ders almaya devam ettiğini iddia etmişti. Benim için o zamanlar bitti kafamda fake dedim konularına açtığı olay örgüsü üzerinden yorum yaptım. Began için de aynı şekilde. Çok güzel fake kokusu alan burnum var. Yönetim bazı konularda popülerite artsın diye mi bilmiyorum ama kadın olduğunu ispatladı diye geçiştiriyor. Biz kadın olduğundan değil boşanma konularından bahsediyoruz mesela. O yüzden bu konu da başka açılacak konular da ispatlanmayacaktır. Okuduğumuzla ya güler eğleniriz ya da kendimizce akıl veririz. Konu sahipleri kendini akıllı görmeye devam etsin.sassy demişken, aslında fake olduğu belliymiş biraz.
Geçen konularına göz atmıştım. Başta bilkentte burslu okuduğunu söylerken sonradan paralı okuduğunu söylemiş. Bir de neredeyse her gün arkası yarın gibi konu falan açmışhatta üyelerin bazıları başta kuşkulanmış ve konularını tuhaf bulmuş. Ama sassy zenginliğini vurguladıkça üyelerin sempatisini kazanmış ve fake iddiaları kaybolmuş. bu da böyle bir ek bilgi..
Şu yorumundan sonra seni konudan engellemesi gerekirmiş aslında.Bunu duyman bile taciz aslında, bak dikkat et kendine ve mümkünse uzun bir süre karşı cinsle sohbet bile etme, kafan toparlanana kadar herkesten uzak kalman en sağlıklısı
Tavsiye yazanlara da cevap vermiyorsunuz ki. Gelip gelip başka saçma yorumlar yazıyorsunuz sonra kosenize cekiliyorsunuz. Koskoca kadın kendinizle neden dalga gecirtiyorsunuz hiç anlamadım? Önceki postunuzda da aynı şekilde güldürdünüz kendinize, bu sefer gelecek yorumları bildiğiniz halde salağa yatıp anlamamazlıktan geliyorsunuz. Herkes sizle dalga gecti mutlu musunuz şimdi?Hala geçmiş konularımı didikleyip ya şu kesin fake, bu kesin uydurma, falan cümle kesin abartı diyen ikircikli arkadaşlar.
Birkaç kişi kalmıştı onlar bile sahip çıkmadı doğru düzgün artık baksana, sizin yüzünüzden insanlar konu açmaya çekinir oldu üyelik iptali yapıyorlar diye şarlayıp 3-5 konu daha açacak, klasiktir bu.Tavsiye yazanlara da cevap vermiyorsunuz ki. Gelip gelip başka saçma yorumlar yazıyorsunuz sonra kosenize cekiliyorsunuz. Koskoca kadın kendinizle neden dalga gecirtiyorsunuz hiç anlamadım? Önceki postunuzda da aynı şekilde güldürdünüz kendinize, bu sefer gelecek yorumları bildiğiniz halde salağa yatıp anlamamazlıktan geliyorsunuz. Herkes sizle dalga gecti mutlu musunuz şimdi?
sassy demişken, aslında fake olduğu belliymiş biraz.
Geçen konularına göz atmıştım. Başta bilkentte burslu okuduğunu söylerken sonradan paralı okuduğunu söylemiş. Bir de neredeyse her gün arkası yarın gibi konu falan açmışhatta üyelerin bazıları başta kuşkulanmış ve konularını tuhaf bulmuş. Ama sassy zenginliğini vurguladıkça üyelerin sempatisini kazanmış ve fake iddiaları kaybolmuş. bu da böyle bir ek bilgi..
O fake mıymış. Bana da fake gelmişti ama çok seveni ve görüşeni vardı emin olmamistim.sassy demişken, aslında fake olduğu belliymiş biraz.
İkinci hesabıdır belki. Nasıl ortaya çıktı fake oluşu. Ben de hastalığını merak ediyordumAslinda O'nunla taniştigini hatta evlerinde yatili kaldigini soyleyen o zaamanlar aktif, eski bi uye dahaa vardi. Dugunune filan cagiriyordu milleti.
Zenginlikten ziyade buradaki insanlarla gorusuyormuş izlenimi veriyordu ki onlar da destekliyordu o yatili kalma muhabbeti yapilan uye de aktif degil bayadir.
İkinci hesabıdır belki. Nasıl ortaya çıktı fake oluşu. Ben de hastalığını merak ediyordum
Psikolojik vaka resmen. Baştan sona göz gezdirince hep babasının doktor olduğunu vurgulayıp durmuş. Açtığı konular hep statüsünü belli etmeye hizmet ediyor. Sonra tak berkeleyi kazanıyor falan. Annesi ve kayınvalidesi çok karikatürize tipler, yeşilçam kötü karakterleri gibi. Babasının üniversite sınavına 13 gün kala kendisine hasta raporu yazması sayesinde evde ders çalışıp burslu bilkent kazandığını söylemiş. Ertesi gün açtığı konuda paralı okuyora evrilmiş vs vs. En başta sevgilisini resmen "altın çocuk" olarak anlatırken sonlara doğru anadolu çomarından hallice bir şeye dönüşmüş. Güya liseyi devlette okumuş ama sonradan hep paralı okuduğundan bahsetmiş bir sürü mantık hatası ve samimiyetsizlik var konularında.Aslinda O'nunla taniştigini hatta evlerinde yatili kaldigini soyleyen o zaamanlar aktif, eski bi uye dahaa vardi. Dugunune filan cagiriyordu milleti.
Zenginlikten ziyade buradaki insanlarla gorusuyormuş izlenimi veriyordu ki onlar da destekliyordu o yatili kalma muhabbeti yapilan uye de aktif degil bayadir.