Merhaba AbsolutPromise,
yönetimle ilgili yazdıklarınız üzerinden size ve sizin gibi düşünenlere açıklama yapma gereği duydum çünkü yazdıklarınız haksız itham maalesef.
Yöneticiler üyelerin kadın olduğunu teyit eder doğru, elle tutulur somut bir delil olmadığı sürece de kimseye fake demez, fake troll vb işlemler yapmaz.
sasy örnek verildi diye onun üzerinden yazayım, fotolar ve bazı elle tutulur görsel deliller oldu da ispat edildi, ondan önce şüpheler olduysa dahi üye ailemin nişanlımın ailesinin toplumdaki yeri, tanınırlığı vb gerekçeler sundu ve bu gerekçeler makuldü, üyenin siteden tanışıp arkadaşlığını ilerlettiği görüştüğü kişiler de vardı, bu da gerekçelerini daha inanılır hale getiriyordu, ki biz dedektif değiliz telefon görüşmesi yapar üyenin anlattıklarını aksi ispat edilene kadar doğru kabul ederiz.
Velhasıl kişilerin beyanını esas alırız, üye ben yaşadıklarımı şu sebeplerle yer zaman kişileri değiştirerek anlatıyorum dediğinde insanları zorlayamayız, siz dahil sitedeki üyelerin çoğunluğu bir kullanıcı adı, bir mail adresi ve telefon numarasından ibaretsiniz, hepinizin paylaşımları doğru kabul edilerek yorumlanıyor, yarın üyelik iptali yapsanız mail ve telefon numaranızı değiştirseniz kaba tabirle sarı çizmeli Mehmet ağa olursunuz, kimsiniz anlattıklarınız ne kadar gerçek bilemeyiz, ben doğru söylüyorum lafınıza güvenebiliriz o kadar.
Anlatılanlara inanmıyor olabilirsiniz, doğru mu değil mi biz de teyit edemeyiz zira hikayelerin gerçeği bize anlatılsa da kişisel verilerin gizliliği gereği açıklayamayız.
İnanmadığınız konulara sizlerin deyimiyle gülüp eğlenmek için girip 36 sayfa 718 mesajı yazıp bu kişilerin topiklerini 1. Sayfa 1. konu yapan sizlersiniz.
Sitenin popülerliğini arttırmak için de fake üyelere fake konulara ihtiyacımız yok, aksine fake üyelikler ve konuları bizzat rahatsız edici buluyoruz çünkü gerçek hikayeleri olan kadınların inanırlılığını baltalıyorlar, nedense herkes gidip troll olduğunu düşündüğü kişilerin konularını yorumlamayı tercih ediyor, hemen ortaya çıkan fake hikayeleri açanların üyeliklerini iptal ettik diye neden hemen iptal ettiniz biraz daha eğlenseydik diyenler oluyor ya da inanmadıkları kişiler siteden gidince tekrar gelse de konu açsa diye geyik topikleri açılıyor.
İnanılmıyorsa yorum yapılmaz, konuyu açan da gerçek dışı hikaye anlatıyorsa zamanla konu açmaktan vazgeçer çünkü ilgi görmez, konulara yorum yazma zorunluluğunuz olmadığını da kurallarda belirtmişiz.
Yönetimi değil inanmadıkları konuları popüler yapanları eleştirin bence, biz ispat edildiği takdirde gereken neyse onu yapıyoruz zaten.