- 7 Aralık 2018
- 6.752
- 17.648
- 27
Görüştüğü kimse yok aslında. Milana adlı üyeyle sadece telefon üzerinden görüşüyorlarmış o kadar. Konularında saçmalık sezerdim ama ben de sizin gibi reelde görüştüğü kişiler var sanıyordum o yüzden pek dikkat etmemiştim.O fake mıymış. Bana da fake gelmişti ama çok seveni ve görüşeni vardı emin olmamistim.
Nasıl ortaya çıktı fake olduğu. Çok merak ettimPsikolojik vaka resmen. Baştan sona göz gezdirince hep babasının doktor olduğunu vurgulayıp durmuş. Açtığı konular hep statüsünü belli etmeye hizmet ediyor. Sonra tak berkeleyi kazanıyor falan. Annesi ve kayınvalidesi çok karikatürize tipler, yeşilçam kötü karakterleri gibi. Babasının üniversite sınavına 13 gün kala kendisine hasta raporu yazması sayesinde evde ders çalışıp burslu bilkent kazandığını söylemiş. Ertesi gün açtığı konuda paralı okuyora evrilmiş vs vs. En başta sevgilisini resmen "altın çocuk" olarak anlatırken sonlara doğru anadolu çomarından hallice bir şeye dönüşmüş. Güya liseyi devlette okumuş ama sonradan hep paralı okuduğundan bahsetmiş bir sürü mantık hatası ve samimiyetsizlik var konularında.
Began sayesinde hafiyelik damarım kabardı
Ya zaten trolluk tam olarak bu, toplumun sinir uclarina dokunacak paylasimlarda bulun, kenara cekil izle.Farz edelim ki burda açılan konulardaki olaylar tamamen gerçek, yine de bunca tepkiye bakarak gelip gidip konu açmak da enteresan. Normal şartlarda bu tip durumlar insanı aşağı çeker, niye kendine bunu yapıyorsun ki? Bak bu sağlıklı bir psikolojinin yapacağı iş değil. Konulara inanıp yorum yapan 2-3 mesaj belki var, geri kalanı yükleniyor da yükleniyor. Ben sırf bu yüzden fake olduğunu düşünüyorum artık. Kenara geçip linçleri okuyup eğlenmeye çalışıyor olabilirsin. Ki bu da eğlenilecek bir şey değil. Tedavi ol.
Aslinda O'nunla taniştigini hatta evlerinde yatili kaldigini soyleyen o zaamanlar aktif, eski bi uye dahaa vardi. Dugunune filan cagiriyordu milleti.
Zenginlikten ziyade buradaki insanlarla gorusuyormuş izlenimi veriyordu ki onlar da destekliyordu o yatili kalma muhabbeti yapilan uye de aktif degil bayadir.
bence o da kendisiydi.
Yeni üyelikler de degillerdi hatta ana üyeliginden eskilerdi sanirim kimisi.
Tek kişilik bir kurgu olmadigi icin bu kadar uzun surdu.
Nostalji topicinde konuşuldu. İnsanları yeniden yormayalım. Tekrar tekrar aynı şeyleri yazmak istemeyebilirler.Nasıl ortaya çıktı fake olduğu. Çok merak ettim
Merhaba AbsolutPromise,Yönetim bazı konularda popülerite artsın diye mi bilmiyorum ama kadın olduğunu ispatladı diye geçiştiriyor. Biz kadın olduğundan değil boşanma konularından bahsediyoruz mesela
Ayy ben bu kızı tanıyorum galiba. Ve sanırım yine ayni profili kullanmış. Bize de 2014 yılında yapmıştı.Nostalji topicinde konuşuldu. İnsanları yeniden yormayalım. Tekrar tekrar aynı şeyleri yazmak istemeyebilirler.
KK Nostalji Treni 🫠
Çoğu kişi hoşlanmıyordu bu yasaktan yalnız. O bunu sahte yapmaz ki. Tabii ki yasaklar hoşumuza gitmedi de ağır bir rahatsızlığımız varsa salgın yasakları gevşedi diye partilemeyiz di mi?www.kadinlarkulubu.com
Yani birilerine zarar vermediği ve olayları adli, hukuki boyutlara taşımadığı sürece neden yönetimin yalanları ortaya çıkarmak gibi bir misyonu olsun ki?Merhaba AbsolutPromise,
yönetimle ilgili yazdıklarınız üzerinden size ve sizin gibi düşünenlere açıklama yapma gereği duydum çünkü yazdıklarınız haksız itham maalesef.
Yöneticiler üyelerin kadın olduğunu teyit eder doğru, elle tutulur somut bir delil olmadığı sürece de kimseye fake demez, fake troll vb işlemler yapmaz.
sasy örnek verildi diye onun üzerinden yazayım, fotolar ve bazı elle tutulur görsel deliller oldu da ispat edildi, ondan önce şüpheler olduysa dahi üye ailemin nişanlımın ailesinin toplumdaki yeri, tanınırlığı vb gerekçeler sundu ve bu gerekçeler makuldü, üyenin siteden tanışıp arkadaşlığını ilerlettiği görüştüğü kişiler de vardı, bu da gerekçelerini daha inanılır hale getiriyordu, ki biz dedektif değiliz telefon görüşmesi yapar üyenin anlattıklarını aksi ispat edilene kadar doğru kabul ederiz.
Velhasıl kişilerin beyanını esas alırız, üye ben yaşadıklarımı şu sebeplerle yer zaman kişileri değiştirerek anlatıyorum dediğinde insanları zorlayamayız, siz dahil sitedeki üyelerin çoğunluğu bir kullanıcı adı, bir mail adresi ve telefon numarasından ibaretsiniz, hepinizin paylaşımları doğru kabul edilerek yorumlanıyor, yarın üyelik iptali yapsanız mail ve telefon numaranızı değiştirseniz kaba tabirle sarı çizmeli Mehmet ağa olursunuz, kimsiniz anlattıklarınız ne kadar gerçek bilemeyiz, ben doğru söylüyorum lafınıza güvenebiliriz o kadar.
Anlatılanlara inanmıyor olabilirsiniz, doğru mu değil mi biz de teyit edemeyiz zira hikayelerin gerçeği bize anlatılsa da kişisel verilerin gizliliği gereği açıklayamayız.
İnanmadığınız konulara sizlerin deyimiyle gülüp eğlenmek için girip 36 sayfa 718 mesajı yazıp bu kişilerin topiklerini 1. Sayfa 1. konu yapan sizlersiniz.
Sitenin popülerliğini arttırmak için de fake üyelere fake konulara ihtiyacımız yok, aksine fake üyelikler ve konuları bizzat rahatsız edici buluyoruz çünkü gerçek hikayeleri olan kadınların inanırlılığını baltalıyorlar, nedense herkes gidip troll olduğunu düşündüğü kişilerin konularını yorumlamayı tercih ediyor, hemen ortaya çıkan fake hikayeleri açanların üyeliklerini iptal ettik diye neden hemen iptal ettiniz biraz daha eğlenseydik diyenler oluyor ya da inanmadıkları kişiler siteden gidince tekrar gelse de konu açsa diye geyik topikleri açılıyor.
İnanılmıyorsa yorum yapılmaz, konuyu açan da gerçek dışı hikaye anlatıyorsa zamanla konu açmaktan vazgeçer çünkü ilgi görmez, konulara yorum yazma zorunluluğunuz olmadığını da kurallarda belirtmişiz.
Yönetimi değil inanmadıkları konuları popüler yapanları eleştirin bence, biz ispat edildiği takdirde gereken neyse onu yapıyoruz zaten.
Biz B Began hakkındaki fikirlerinizi öğrenmek istiyoruz lütfenMerhaba AbsolutPromise,
yönetimle ilgili yazdıklarınız üzerinden size ve sizin gibi düşünenlere açıklama yapma gereği duydum çünkü yazdıklarınız haksız itham maalesef.
Yöneticiler üyelerin kadın olduğunu teyit eder doğru, elle tutulur somut bir delil olmadığı sürece de kimseye fake demez, fake troll vb işlemler yapmaz.
sasy örnek verildi diye onun üzerinden yazayım, fotolar ve bazı elle tutulur görsel deliller oldu da ispat edildi, ondan önce şüpheler olduysa dahi üye ailemin nişanlımın ailesinin toplumdaki yeri, tanınırlığı vb gerekçeler sundu ve bu gerekçeler makuldü, üyenin siteden tanışıp arkadaşlığını ilerlettiği görüştüğü kişiler de vardı, bu da gerekçelerini daha inanılır hale getiriyordu, ki biz dedektif değiliz telefon görüşmesi yapar üyenin anlattıklarını aksi ispat edilene kadar doğru kabul ederiz.
Velhasıl kişilerin beyanını esas alırız, üye ben yaşadıklarımı şu sebeplerle yer zaman kişileri değiştirerek anlatıyorum dediğinde insanları zorlayamayız, siz dahil sitedeki üyelerin çoğunluğu bir kullanıcı adı, bir mail adresi ve telefon numarasından ibaretsiniz, hepinizin paylaşımları doğru kabul edilerek yorumlanıyor, yarın üyelik iptali yapsanız mail ve telefon numaranızı değiştirseniz kaba tabirle sarı çizmeli Mehmet ağa olursunuz, kimsiniz anlattıklarınız ne kadar gerçek bilemeyiz, ben doğru söylüyorum lafınıza güvenebiliriz o kadar.
Anlatılanlara inanmıyor olabilirsiniz, doğru mu değil mi biz de teyit edemeyiz zira hikayelerin gerçeği bize anlatılsa da kişisel verilerin gizliliği gereği açıklayamayız.
İnanmadığınız konulara sizlerin deyimiyle gülüp eğlenmek için girip 36 sayfa 718 mesajı yazıp bu kişilerin topiklerini 1. Sayfa 1. konu yapan sizlersiniz.
Sitenin popülerliğini arttırmak için de fake üyelere fake konulara ihtiyacımız yok, aksine fake üyelikler ve konuları bizzat rahatsız edici buluyoruz çünkü gerçek hikayeleri olan kadınların inanırlılığını baltalıyorlar, nedense herkes gidip troll olduğunu düşündüğü kişilerin konularını yorumlamayı tercih ediyor, hemen ortaya çıkan fake hikayeleri açanların üyeliklerini iptal ettik diye neden hemen iptal ettiniz biraz daha eğlenseydik diyenler oluyor ya da inanmadıkları kişiler siteden gidince tekrar gelse de konu açsa diye geyik topikleri açılıyor.
İnanılmıyorsa yorum yapılmaz, konuyu açan da gerçek dışı hikaye anlatıyorsa zamanla konu açmaktan vazgeçer çünkü ilgi görmez, konulara yorum yazma zorunluluğunuz olmadığını da kurallarda belirtmişiz.
Yönetimi değil inanmadıkları konuları popüler yapanları eleştirin bence, biz ispat edildiği takdirde gereken neyse onu yapıyoruz zaten.
Yönetim bunları ispatlamakla yükümlüdür demedim ben. Ya da hiçbir fake konuya, üyeye ispatlansın diye de peşinden koşmadım. Kibimi basar geçerim. Ama bir sürü üye fake bu konu şu yönleri sorulsun dendiğinde sadece belli kısımlara cevap veriliyor. Mune de nedenini söylemiş zaten.Yani birilerine zarar vermediği ve olayları adli, hukuki boyutlara taşımadığı sürece neden yönetimin yalanları ortaya çıkarmak gibi bir misyonu olsun ki?
Mesela burada Began kadın olduğu sürece, gerçekten boşandı mı avukat tuttu mu ona yazan erkekler vs yalan mı değil mi araştırmak zorunda değil kimse. İnanmayan yazmayabilir dediğiniz gibi.
Sassy mesela artık olayı başka boyuta taşımıştı suç sayılabilecek şeylerdi ve onda müdahale yapıldı zaten. Ama burada ben tamamen sizin fikirlerinizi merak ettiğimden hayali bir konu da açabilirim buna engel var mı?
Başkalarının hayatını, fotoğrafını, kimlik bilgisini kopyalamak gibi suç sayılacak şeyler yapmadıktan sonra yalanmış değilmiş yönetimi bağlamamalı.
Nazar mı ettin beddua mı ettin 5 senenin sonunda İstanbula gelmeye karar verdi kaynanamAra sıra durduk yere, ondan bir şey talep edilmemesine rağmen "Ayhh bütün paramı yiycekler. .s " atakları geçiren kaynanam ısrar kıyamet koltuk takımı ve bulaşık makinesi dayadı kapıma. Kızı ile de akşam kavga edip sabahına kahvaltıya çağırıyor, sevdiği domates soslu tatlı sivri biber kızartmasını yapıyor. Bazı insanlarda mantık aramayı bıraktığımdan bana çok da abuk gelmemiş.
sassy ne ara fake çıktı ya çoks everdim onu benLoveitred nickli üyeyi hiç bilmiyorum o yüzden onunla ilgili yorum yapmıycam.
Ancak sassy en azından akıllı bir fakemiş. Günde 50 tane vajina gören erkek jinekoloğun (ki bunların içinde 20 yaşında gencecik kızlarınki de var) 45 yaşında 3 çocuk doğurmuş birinin vajinasını görünce azdığını iddia etseydi kimse inanmazdı. Veya kocasının yanında kaslı genç bir erkeğin tişörtünü sıyırıp kendisine kaslarını göstermek suretiyle baştan çıkartmaya çalıştığını yazsaydı herkes dalga geçerdi. Fakeliğin hakkını vererek yaptı bu işi