- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Bu kadar çirkef adam boşanmaya nasıl ikna oldu acabaKüçük yerde anlaşmalı boşanıyorsan çatt diye davan görülüyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar çirkef adam boşanmaya nasıl ikna oldu acabaKüçük yerde anlaşmalı boşanıyorsan çatt diye davan görülüyor.
Küçük yerde anlaşmalı boşanıyorsan çatt diye davan görülüyor.
Adamın çok büyük açığını yakalaması lazımdı, elini kolunu bağlaması lazımdı ki sessizce anlaşmalıyıça yanaşsınNe ara anlastilar onu anlamadim iste. Esi maasini isterken birden anlasmaya yanasti demek. Neler oluyor hayatta vay be.
Gizli gay falan olması lazım ikna olması için. Zırt vırt bişeyler çıkaran adam geldi kuzu gibi protokolü imzaladı gitti. Belki o da bir an önce ev köy ayrılsın, çocukları atayım kadının başına, rahat rahat takılayım dedi.Adamın çok büyük açığını yakalaması lazımdı, elini kolunu bağlaması lazımdı ki sessizce anlaşmalıyıça yanaşsın
Katip sen Beganın eşiyle ilgli onu dedi,bunu yaptı sözlerine inandın mı gerçekten?Gizli gay falan olması lazım ikna olması için. Zırt vırt bişeyler çıkaran adam geldi kuzu gibi protokolü imzaladı gitti. Belki o da bir an önce ev köy ayrılsın, çocukları atayım kadının başına, rahat rahat takılayım dedi.
Bilmiyorum, benim sezdiğim bir şey var, o adam çok korkuyordu Began'dan, eli ayağına karışıyordu, o ne b.k yiyeceğini bilemediği hali yalan değildi bence.Katip sen Beganın eşiyle ilgli onu dedi,bunu yaptı sözlerine inandın mı gerçekten?
Eşiyle ilgili yazdığı şeyler de etrafında pervane olan erkekler ile ilgli yazdıkları kadar manasizdi bence.
İnsan korktugu karısından, 3 çocukla sen orada ne yaparsan yap bana para gönder der mi?Bilmiyorum, benim sezdiğim bir şey var, o adam çok korkuyordu Began'dan, eli ayağına karışıyordu, o ne b.k yiyeceğini bilemediği hali yalan değildi bence.
Himmmm güzel fikir oldu bu.Adam demediyse bile
Beganın bulunduğu il/ilçede KK ya üye olan tek kadın (öğretmen) o oldığunu düşünmüyorsunuz değilmi?Şehiri vs değiştirek yazsa bile benim ortamımda bu şekilde kendinin her detayını yazan birini ben burda okusam 2-3 msj sonrası o olduğunu anlarım. Eminim onuda tanıyan yada en azından tahmin eden vardır burda.
Dünya okadar büyük değil.
Bu hamle de gereksiz. Muhatap olmaz engeller geçersin terrrrtemiz.Bana bir kez instagramdan mesaj geldi. “Slm, naber. Biraz sohbet edebilir miyiz” diye. Profilim gizli, 2 çocuğumla fotom var profil fofomda. Bende cevap yazdım “bu çocuklar sence kimin? Evli barklı kadına mesaj atmaya utanmıyor musun” diye. Sonra vazgeçti.
Net bir tavır koyduktan sonra sapıklarında önünü kesebilmek gayet mümkün.
Yazılana göre o kadar çamur yapan adam hemencecik anlaşmalı boşandıGizli gay falan olması lazım ikna olması için. Zırt vırt bişeyler çıkaran adam geldi kuzu gibi protokolü imzaladı gitti. Belki o da bir an önce ev köy ayrılsın, çocukları atayım kadının başına, rahat rahat takılayım dedi.
Israr eder diye yazdım heralde Evet en doğrusu direk engellemek. Ne gerek var.Bu hamle de gereksiz. Muhatap olmaz engeller geçersin terrrrtemiz.
Adam için manipulatör bir imaj da çizmeye çalıştı o pek yenmedi hatırlarsan. O kadar her adımında çuvallayan, tuttuğu bütün dallar elinde kalmış bir adam birini manipule edecek akla sahip değildir çünkü. Anca kaynanam gibi car car ötüyodu. Panik bir havası vardı.İnsan korktugu karısından, 3 çocukla sen orada ne yaparsan yap bana para gönder der mi?
Arada kartlar falan da iptal oldu sanırım.
Madem Beganin elinde koz vardi adam bunları niye yapsin,manyak mı?
Bir türkü tutturdu konu boyunca, karşılık aldığı noktalar üzerinden atti, tuttu sürekli. Boşanmış olabilir ama ayrıntılar hep kendi aklı minvalinde uydurulmuş şeylerdi. Çünkü konunun başı sonu birbirini asla tutmuyor.
Vukuatlı eski eş ve çocuk gösteren belgeye bakabiliyorsun.
Üzerinde ne var ne yok baksın diye vermiştir.
Adam hakkında yazdıkları da gerçek değil ki. Kim başka şehre atanan karısına altı üstü Bi maaşı varken gönder sen çocuklarla orda aç kal der. Başta da inanılmaz geliyordu ama fake olacağını düşünmediğim için heralde adam hasta falan dedim. Bi de ben eski konusunu görmüştüm eşi Began'ın kardeşine kefil falan olmuş, bu kadar paraya tapan adam. Ve bu kadar para meraklısı Bi adam 10 yıl çalışmayan kadına bakmış, mantıklı mı? Böyle düşünen adam baştan ben çalışmayan kadınla evlenmem der zaten evlilik içinde de maddi şiddet uygulardı.İnsan korktugu karısından, 3 çocukla sen orada ne yaparsan yap bana para gönder der mi?
Arada kartlar falan da iptal oldu sanırım.
Madem Beganin elinde koz vardi adam bunları niye yapsin,manyak mı?
Bir türkü tutturdu konu boyunca, karşılık aldığı noktalar üzerinden atti, tuttu sürekli. Boşanmış olabilir ama ayrıntılar hep kendi aklı minvalinde uydurulmuş şeylerdi. Çünkü konunun başı sonu birbirini asla tutmuyor.
Ben şahsen ikna oldumGizli gay falan olması lazım ikna olması için. Zırt vırt bişeyler çıkaran adam geldi kuzu gibi protokolü imzaladı gitti. Belki o da bir an önce ev köy ayrılsın, çocukları atayım kadının başına, rahat rahat takılayım dedi.
Çünkü adamlar çevrenin nasıl olduğunu biliyorlar ve okulun, bir Öğretmeninin adının çıkmasından korkuyorlar. Sizin bu hareketleriniz ssdece sizi değil en başta çocuklarınızı ve çalışma ortamınızda ki herkesi etkileyecek. Ve inanın yazdıklarınız doğruysa size bakışları çok değişecek..Maalesef öyle. Bana abuk mesaj atan öğretmenle ilgili müdür duymuş ve adamın kulağını çekmiş. Ben 2 3 gün önce tesadüfen öğrendim. Benimle ilgili gelişmeleri bile sonradan duyuyorum. Acayip bir ortam var burada. Müdür ve yardımcısı adama hesap soruyor ama bana anlatma, bilgi verme gereği bile duymuyorlar.
Kesinlikle her yazdığınıza katılıyorum. Tabi öyle yazacaktı ki herkes ona hak versin.Adam hakkında yazdıkları da gerçek değil ki. Kim başka şehre atanan karısına altı üstü Bi maaşı varken gönder sen çocuklarla orda aç kal der
Bende kesinlikle inanmıyorum eşiyle ilgli yazdıklarına.Adam hakkında yazdıkları da gerçek değil ki. Kim başka şehre atanan karısına altı üstü Bi maaşı varken gönder sen çocuklarla orda aç kal der. Başta da inanılmaz geliyordu ama fake olacağını düşünmediğim için heralde adam hasta falan dedim. Bi de ben eski konusunu görmüştüm eşi Began'ın kardeşine kefil falan olmuş, bu kadar paraya tapan adam. Ve bu kadar para meraklısı Bi adam 10 yıl çalışmayan kadına bakmış, mantıklı mı? Böyle düşünen adam baştan ben çalışmayan kadınla evlenmem der zaten evlilik içinde de maddi şiddet uygulardı.