Oo bravoŞimdi beni kısa süredir tanıyan bir erkek arkadaş bana e devlet şifresini verdi desem, size göre yine senaryo yazmış olacağım. Ama gerçek.
Bu arada ben cevap vermeyince, bir başka üyeye sarmışsınız. Sizin de sağlıklı(!) psikolojiniz göz yaşartıcı.
Eski koca var mı acaba gerçekten.Alacak başına belayı böyle giderse. Eski kocaya da gün doğar artık. Burdan millete laf sokadursun.
Ben halen daha sosyal medyadan herkese yazan bir abazanla muhabbet etmenizi çözemedim ahahahahhaŞimdi beni kısa süredir tanıyan bir erkek arkadaş bana e devlet şifresini verdi desem, size göre yine senaryo yazmış olacağım. Ama gerçek.
Bu arada ben cevap vermeyince, bir başka üyeye sarmışsınız. Sizin de sağlıklı(!) psikolojiniz göz yaşartıcı.
Began öncelikle tanımadığın insanlardan gelen takip isteklerini ve mesajları okumadan silerek başla. Boşanma davan kendi ilçende görüldüyse bunu duyan hayvanlardan yavşayan olur. Yalnız adresini de bilse kimse cesaret edip öyle kapına falan dayanamaz. Yemez o, gel de attığın mesajlarla birlikte karakolda alalım soluğu dersin, defolup giderler. Aslında bunu da demene gerek yok. Engellersin biter gider. Her kapına dayanırım tehtidini ciddiye alırsan adını yolluya bile çıkarırlar. Sen manipülatör kocandan kurtuldun bu manipülatörlerin oyununa mı geleceksin. Sevilmek sevmek elbet istersin ama bu böyle başlamaz. En az bir yıl zihninin sakinleşmesini beklemen lazım, bu arada da abazalar senden iş çıkmayacağını anlayacağından kafan rahatlayacak. Aklını başına toplayıp boşanma sonrası psikoloji konulu videolar falan izlemeni öneririmEvlenene kadar hiçbir bir erkekle bu şekilde bir iletişimim olmadı. Ailem çok katıydı bu konuda. Gerçekten bu içerikteki kadın erkek ilişkilerinin cahiliyim. Kısaca Sevmek ve sevilmek istiyorum ama bunun nasıl başladığını, nasıl ilerlediğini bilmiyorum.
Ben Loveitred'i an itibariyle aradım ya. Kadının kalemi iyiydi en azından.
O fake falan değildi. Kimse inanmak zorunda değil ama mok atmaya da gerek yok. Saasynizin dedikodusunu yapın bence siz. Ben çocuklarına kadar gördümKızım o feyk miydi ya
Şikayetçi olamıyor ürkek bir ceylan kendisi öyle bie gücü potansiyeli yokmuş kendisinin.Began öncelikle tanımadığın insanlardan gelen takip isteklerini ve mesajları okumadan silerek başla. Boşanma davan kendi ilçende görüldüyse bunu duyan hayvanlardan yavşayan olur. Yalnız adresini de bilse kimse cesaret edip öyle kapına falan dayanamaz. Yemez o, gel de attığın mesajlarla birlikte karakolda alalım soluğu dersin, defolup giderler. Aslında bunu da demene gerek yok. Engellersin biter gider. Her kapına dayanırım tehtidini ciddiye alırsan adını yolluya bile çıkarırlar. Sen manipülatör kocandan kurtuldun bu manipülatörlerin oyununa mı geleceksin. Sevilmek sevmek elbet istersin ama bu böyle başlamaz. En az bir yıl zihninin sakinleşmesini beklemen lazım, bu arada da abazalar senden iş çıkmayacağını anlayacağından kafan rahatlayacak. Aklını başına toplayıp boşanma sonrası psikoloji konulu videolar falan izlemeni öneririm
Ben sasyı tanımam etmem,aynı şekilde loveyi de.O fake falan değildi. Kimse inanmak zorunda değil ama mok atmaya da gerek yok. Saasynizin dedikodusunu yapın bence siz. Ben çocuklarına kadar gördüm
Fake dediğimi hatırlamıyorum, kaldı ki Began'ın da fake olduğunu düşünmüyorum. Ama akıllı kadındı hakkını vermek lazım. Kendini böyle ortalara atmadı.O fake falan değildi. Kimse inanmak zorunda değil ama mok atmaya da gerek yok. Saasynizin dedikodusunu yapın bence siz. Ben çocuklarına kadar gördüm
Gider gitmez milli eğitimde ortalık karıştırdığın için tanıyordu çoğu, o tip yerlerde bütün kamu kurumları aynı binada olduğundan her şey duyuluyor. Üzerine boşandın, adliyeye girer çıkarken de gördüler. Yeni gelenleri zaten çabuk mimliyorlar.İnanılmaz bir şekilde adımı söylemem yetiyor ha falanca okuldaki öğretmen misin diyorlar.
Elin memleketinde nasıl 3 çocuk büyütecek böyle daha kendini koruyamıyor?Şikayetçi olamıyor ürkek bir ceylan kendisi öyle bie gücü potansiyeli yokmuş kendisinin.
Ama engelleyemiyor da dürtülerine engel olamıyor.
Evet aynen böyle birini tanıyorum. Yurtta kalırken aynı mahallede bir kafeye sık sık giderdik. Bazen beraber, bazen tek başımıza, bazen başkalarıyla… hiçbirimize bir yanlış yapmamış olan kafe sahibi arkadaştan telefon numarası isteyip aramaya başlamıştı. Çünkü herkesle gereksiz bir samimiyet sohbet kurardı. Began da orada tanıdğı bir avukattan bahsetmişti mesela. Hemen nerde tanıdın avukatı eylülde atandığın yerde… sosyal medyadan yazana cevap vermiş mesela, engelle geç ne konuşursun tanımadığın adamla. Konu gerçektir değildir bilmem ama böyle bir gerçek var ciddenBen beganın güzelliği veya albenisinden ziyade çevresine karşı tavrı yüzünden sürekli başına bunların geldiğini düşünüyorum. Began ın bekar versiyonunu tanıyorum, her ortamda birileri ona yürüyor, sosyal medyadan yazan yazana ama arkadaşım istemem yan cebime koy türünde biri. Bir süre sonra diyorsunuz ki hep neden onun başına böyle şeyler geliyor halbuki dışarıda dikkat çekmek için elinden geleni yapıyor, sosyal medyadan yazan herkesle mesajlaşıyor sonra da bu tipler hep beni buluyor modunda geziyor.
Bence de flörtöz biriBen beganın güzelliği veya albenisinden ziyade çevresine karşı tavrı yüzünden sürekli başına bunların geldiğini düşünüyorum. Began ın bekar versiyonunu tanıyorum, her ortamda birileri ona yürüyor, sosyal medyadan yazan yazana ama arkadaşım istemem yan cebime koy türünde biri. Bir süre sonra diyorsunuz ki hep neden onun başına böyle şeyler geliyor halbuki dışarıda dikkat çekmek için elinden geleni yapıyor, sosyal medyadan yazan herkesle mesajlaşıyor sonra da bu tipler hep beni buluyor modunda geziyor.
Bence ruhu işte farklı bastırılmış cinsellik artı flörtöz davranışlar. Nerde nasıl davranacağını bilememe, konuşurken kelimeleri doğru seçememeElin memleketinde nasıl 3 çocuk büyütecek böyle daha kendini koruyamıyor?
Şimdi beni kısa süredir tanıyan bir erkek arkadaş bana e devlet şifresini verdi desem, size göre yine senaryo yazmış olacağım. Ama gerçek.
Maalesef öyle. Bana abuk mesaj atan öğretmenle ilgili müdür duymuş ve adamın kulağını çekmiş. Ben 2 3 gün önce tesadüfen öğrendim. Benimle ilgili gelişmeleri bile sonradan duyuyorum. Acayip bir ortam var burada. Müdür ve yardımcısı adama hesap soruyor ama bana anlatma, bilgi verme gereği bile duymuyorlar.Gider gitmez milli eğitimde ortalık karıştırdığın için tanıyordu çoğu, o tip yerlerde bütün kamu kurumları aynı binada olduğundan her şey duyuluyor. Üzerine boşandın, adliyeye girer çıkarken de gördüler. Yeni gelenleri zaten çabuk mimliyorlar.
Kimden duymuşlar,sen söylemedin eee adam da ben böyle böyle yazdım dememiştir herhaldeMaalesef öyle. Bana abuk mesaj atan öğretmenle ilgili müdür duymuş ve adamın kulağını çekmiş. Ben 2 3 gün önce tesadüfen öğrendim. Benimle ilgili gelişmeleri bile sonradan duyuyorum. Acayip bir ortam var burada. Müdür ve yardımcısı adama hesap soruyor ama bana anlatma, bilgi verme gereği bile duymuyorlar.
İtiraf ediyorum: ben söyledimKimden duymuşlar,sen söylemedin eee adam da ben böyle böyle yazdım dememiştir herhalde