Sosyal medyadan her yazana mesai harcayıp cevap vermiyoruz, iletişime girerek "Yok hayır düşünmüyorum, bana neden yazdınız ayh" yazmıyoruz. Görmüyoruz mesela, mesaj istekleri kutusuna düşüyor. Face'imi ya da özel insta hesabımı kurcalarken aylar öncesinin mesaj isteklerini buluyorum, temizleyip geçiyorum. Bekar ya da evli olman da fark etmiyor, pp'ında sadece kendi fotoğrafın olması ya da çiçek böcek olsa dahi adının "Kadın" adı olarak bulunması yetiyor birilerinin şansını denemesi için. Üstelik sosyal medyadan kendini tanıtmaya girişen herkes doğruları da söylemiyor yani öyle her kamuda çalışıyorum vb. konuşana inanmak da ne bileyim, en hafif tabiriyle kerizlik olur.
Sabah kuşağında yayınlanan programlarda, kendilerini asker, memur, o, bu, şu olarak tanıtarak kadınların hayatına girip onları hem maddi, hem de manevi olarak kullanıp dolandırmış adamlar konu ediliyor, ortalama bir internet kullanıcısı, bu tarz programları izlemese dahi günlük haberlere takılan üç beşine maruz kalıyor ve bir şekilde biliyor, ona göre de muhatap almıyor. Şöyle bir konunun açılması ve bu derece saflıkla(!) sorulması için mağarada yaşıyor olması gerek insanın. Baya baya muhabbet edilmiş olmalı ki yaşadığınız yere kadar konuşulmuş.