- 6 Aralık 2021
- 1.382
- 2.163
Doğuştan bekarım1 yildir bekarim bana yazan olmuyor fake hesaptan isletiliyor olabilir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğuştan bekarım1 yildir bekarim bana yazan olmuyor fake hesaptan isletiliyor olabilir misiniz?
Began ve talipleri (temsili)Hala belki boşanır diye sırada bekleyenler var. Bir de apartman bahçe kapısının önüne sıramatik koymuşlar olası bir boşanma durumunda hak yenmesin diye herkesin sıra numarası var. O yüzden kimse ilk sıraya beni al, beşinci sıraya onu koy demiyor. Bunu güzel düşünmüşler bence.
asla bir erkeğe güvenmemBu konuda engellemeyeceğim çünkü siz zaten kendi kendinizi imha edeceksiniz.
Erkekler çok iyi arkadaş olur kolay kolay birini satmaz. Ama Kadın kadının kurdudur birbirini yer. Afiyet olsun
Engellemiyormus bu sefer, kendi kendimizi imha edecekmişiz? O nasıl olacak dedim henüz kamuoyu açıklamasını gerceklestirmedi kendisi.Kız siz daha engellenmediniz mi hala yazabiliyorsunuz. Kırıldım valla ben ilk yorumda uçuruluyorum.
SınıfçıymışAlanı ne acaba biliyor musunuz
şaka mı bu ?Hem de 70 puanla atanmış, bize de 70 puanla Türkçe dersi veriyor
Konularına inanmayanlar %99 bulduğu için artık engelleyince konusuna yazan kalmıyor, canı sıkılıyor ondandır.Engellemiyormus bu sefer, kendi kendimizi imha edecekmişiz? O nasıl olacak dedim henüz kamuoyu açıklamasını gerceklestirmedi kendisi.
Bugün serbest gunmus. Kendi kendimizi imha etmemiz için bize şans verdiKız siz daha engellenmediniz mi hala yazabiliyorsunuz. Kırıldım valla ben ilk yorumda uçuruluyorum.
işte bu yüzden öğretmenlik okuyun iibf okumayın genç nesiller.şaka mı bu ?
70 puanla atanmak mümkünse neden bu kadar çok sayıda
üstelik çok özür dilerim ama çook daha gencecik öğretmen atama bekliyor?
yine özür dileyerek soruyorum ama 70le atanma durumu varsa neden bunca öğretmen yırtınıyor atanmak için ?
kpss yetmezmiş gibi bi de mülakat derdi çıktı diye üzülüyor bu insanlar ?
70 puanla atanma nerde var ben anlamadım
üniversiteden yeni mezun olmuş bilgileri bu nedenle daha taze olan insanlar 70i çalışmadan bile alırlar
Kamu denmiş. Ben anlamıyorum pek memur işlerindenilan özel sektörde olmaz mı.bizde tercih klavuzu oluyo
2 yildir aile evindeyim bekar sayilirim banada kimse yazmiyor1 yildir bekarim bana yazan olmuyor fake hesaptan isletiliyor olabilir misiniz?
P121 puanı o. P3 zaten 80 aşağısı pek gelmez. Alan sınavı puanları düşük geliyor zor olduğu için. Ortalama sayisalci öğretmen p3 85 90 civarıdır. Edebiyat p121 80 85 bandında değişiyor. Sınıf öğretmenleri atama sayısı en fazla branş olduğu için 70 lere iniyor.şaka mı bu ?
70 puanla atanmak mümkünse neden bu kadar çok sayıda
üstelik çok özür dilerim ama çook daha gencecik öğretmen atama bekliyor?
yine özür dileyerek soruyorum ama 70le atanma durumu varsa neden bunca öğretmen yırtınıyor atanmak için ?
kpss yetmezmiş gibi bi de mülakat derdi çıktı diye üzülüyor bu insanlar ?
70 puanla atanma nerde var ben anlamadım
üniversiteden yeni mezun olmuş bilgileri bu nedenle daha taze olan insanlar 70i çalışmadan bile alırlar
Ben size talibim. Bir çay içelim derim. Hayır kabul etmiyorum. Gerekirse kapınızda yatarımminyon bir kadınım,yaşımı göstermiyrıum, 38 bedenim,3 çocuk doğurduğuma kimse inanmaz,profil resmim kendi gözlerim,gözlerimle döverim:) farklı bir giyim tarzım var ,hemen dikkat çeker, hatta moda ile de ilgilen deyip durur arkadaşlar bana, 3 üniv bitirdim, güzel bir işim var, cv desen dopdolu ,yani genel geçer standartlarda herkesin isteyebileceği bir profilim var.
ama tüm bunlara rağmen en ufak bir ima bile olmadı bu zamana kadar.
yazık o zaman bu ülkenin gençlerine sınıf öğretmeni olup geçsinler pat diye atanırlarP121 puanı o. P3 zaten 80 aşağısı pek gelmez. Alan sınavı puanları düşük geliyor zor olduğu için. Ortalama sayisalci öğretmen p3 85 90 civarıdır. Edebiyat p121 80 85 bandında değişiyor. Sınıf öğretmenleri atama sayısı en fazla branş olduğu için 70 lere iniyor.
bu kadar az cümlelerle ikna edemesiniz :)Ben size talibim. Bir çay içelim derim. Hayır kabul etmiyorum. Gerekirse kapınızda yatarım