Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hala belki boşanır diye sırada bekleyenler var. Bir de apartman bahçe kapısının önüne sıramatik koymuşlar olası bir boşanma durumunda hak yenmesin diye herkesin sıra numarası var. O yüzden kimse ilk sıraya beni al, beşinci sıraya onu koy demiyor. Bunu güzel düşünmüşler bence.
Began ve talipleri (temsili)
images - 2023-11-23T165516.794.jpeg

Bu konuda engellemeyeceğim çünkü siz zaten kendi kendinizi imha edeceksiniz.

Erkekler çok iyi arkadaş olur kolay kolay birini satmaz. Ama Kadın kadının kurdudur birbirini yer. Afiyet olsun
asla bir erkeğe güvenmem

kadın kadının dostudur ne olursa olsun kadının halinden kadın anlar.

Hem de 70 puanla atanmış, bize de 70 puanla Türkçe dersi veriyor
şaka mı bu ?
70 puanla atanmak mümkünse neden bu kadar çok sayıda
üstelik çok özür dilerim ama çook daha gencecik öğretmen atama bekliyor?
yine özür dileyerek soruyorum ama 70le atanma durumu varsa neden bunca öğretmen yırtınıyor atanmak için ?
kpss yetmezmiş gibi bi de mülakat derdi çıktı diye üzülüyor bu insanlar ?
70 puanla atanma nerde var ben anlamadım
üniversiteden yeni mezun olmuş bilgileri bu nedenle daha taze olan insanlar 70i çalışmadan bile alırlar

began hanım sizin dertlerinize yorum yapmamayı tercih ediyordum esasen.

sorunuzu daha açık yazar mısınız mantık hataları çok göze çarpıyor yine

şaka mı bu ?
yine özür dileyerek soruyorum ama 70le atanma durumu varsa neden bunca öğretmen yırtınıyor atanmak için ?
üniversiteden yeni mezun olmuş bilgileri bu nedenle daha taze olan insanlar 70i çalışmadan bile alırlar
işte bu yüzden öğretmenlik okuyun iibf okumayın genç nesiller.

biz derece yaptık 95+ aldık öyle girebildik kamuya zorla

kızlar daha devam edecekse bu, eve geçerken cips alıcam. valla her biriniz sherlock gibisiniz maşallah. dünya barışı için şu kafaları kullansak çoktan huzura ermişti dünya.

Bence görmezden gelin , engelleyin ve hiç yokmuş gibi davranın. Sizi tehdit eder yada tehlikeli hareketlerde bulunursa polise şikayet etmekten kaçınmayın. Bu gibi magandalar herseyi yapabileceklerini düşünüyorlar. Özellikle boşanmış bir kasın olduğunuzu öğrendiklerinde bu onları dahada cesaretlendiriyor. Afedersiniz ama sanki tüm boşanmış kadınalar basit kadın potansiyeli taşıyormuş gibi algılanıyor.

şaka mı bu ?
P121 puanı o. P3 zaten 80 aşağısı pek gelmez. Alan sınavı puanları düşük geliyor zor olduğu için. Ortalama sayisalci öğretmen p3 85 90 civarıdır. Edebiyat p121 80 85 bandında değişiyor. Sınıf öğretmenleri atama sayısı en fazla branş olduğu için 70 lere iniyor.

minyon bir kadınım,yaşımı göstermiyrıum, 38 bedenim,3 çocuk doğurduğuma kimse inanmaz,profil resmim kendi gözlerim,gözlerimle döverim:) farklı bir giyim tarzım var ,hemen dikkat çeker, hatta moda ile de ilgilen deyip durur arkadaşlar bana, 3 üniv bitirdim, güzel bir işim var, cv desen dopdolu ,yani genel geçer standartlarda herkesin isteyebileceği bir profilim var.
ama tüm bunlara rağmen en ufak bir ima bile olmadı bu zamana kadar.
Ben size talibim. Bir çay içelim derim. Hayır kabul etmiyorum. Gerekirse kapınızda yatarım :dondurma::halay:

P121 puanı o. P3 zaten 80 aşağısı pek gelmez. Alan sınavı puanları düşük geliyor zor olduğu için. Ortalama sayisalci öğretmen p3 85 90 civarıdır. Edebiyat p121 80 85 bandında değişiyor. Sınıf öğretmenleri atama sayısı en fazla branş olduğu için 70 lere iniyor.
yazık o zaman bu ülkenin gençlerine sınıf öğretmeni olup geçsinler pat diye atanırlar
en azından kafaları rahat eder böyle flört mlört gibi ıttırık zıttırık şeyleri dert ederler kendilerine :)
yazık valla gençlerimize en güzel zamanlarında gözlerinin feri gidiyor atanma derdine düştükleri için
sırf mesleklerini yapabilmek uğruna çekmedikleri çile kalmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X