Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yazık o zaman bu ülkenin gençlerine sınıf öğretmeni olup geçsinler pat diye atanırlar
en azından kafaları rahat eder böyle flört mlört gibi ıttırık zıttırık şeyleri dert ederler kendilerine :)
yazık valla gençlerimize en güzel zamanlarında gözlerinin feri gidiyor atanma derdine düştükleri için
sırf mesleklerini yapabilmek uğruna çekmedikleri çile kalmıyor
İibf liler MEB personele ataniyorlar hiç biri olmazsa ki baya düşüyor puanları 2 yıl boyunca yogun olarak onlardan aldıkları için.

Hayırlı, uğurlu olsun bekar hayatınız.
Muhtemelen bir müddet hayatınıza birini almazsınız. Yeni hayatınıza adapte olun.
Erken yaşta mı evlendiniz? Israrcı, tacizci erkeklere karşı kendi guardınızı almak zorundasınız. Güvenliği olan bir sitede oturun. Kargo bile gelse sizi aramadan oturduğunuz daireye gelemesinler. Beni trafikte dahi takip eden ve sitenin güvenliğini geçemeyen sapık olmadı değil.
Sosyal medyadan gelen mesajlara cevap vermeyin.

154 bildirim gelmiş, beganı kendi konusunda geçmişim 😂😂😂

Sonuç ne şimdi, began varıyor mu kamu memuru otuzluk yakışıklıya?
Bence esas sonuç sonraki konuda cikacak karsimiza sjjssj hoş bir beyefendi cocuklarinida kabul ederim diyerek begana deli divane olacak beganda kararsizim korkuyorum aşktan diye nazlanarak fikirlerimizi sorucak sjjsjsj

Bence esas sonuç sonraki konuda cikacak karsimiza sjjssj hoş bir beyefendi cocuklarinida kabul ederim diyerek begana deli divane olacak beganda kararsizim korkuyorum aşktan diye nazlanarak fikirlerimizi sorucak sjjsjsj
Bu hız ve bu şansla bunlar olursa asla şaşırmam. Hatta bir ay sonra evlenmiş olarak bile gelebilir buraya.

yani hepimize takip isteği yollayan vardır ama dediğim gibi arkadaşınız olmayana mesajları kapatabilirsiniz böylelikle size yabancı biri mesaj atamaz

takip isteği yollayan abazan kekoları da gülerek engelleye basıp sonsuzluğa uğurluyoruz size de tavsiye ederim B Began

yani özel değilsiniz üzgünüm nefes alan her canlıya yazıyor bu kekolar

Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.

Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.

O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.

Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir işe yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.
Gerçekten seni kıskandığımız için mi böyle yorum yapıyoruz sanıyorsun? Aloo inanmıyoruz inanmıyoruz. Yönetimle doğruladım deme sen fake değilsin konuların fake. Bazı şeyleri değiştirerek anlatıyorum ifşa olmamak için de deme çünkü hiç alakası yok, tutarlı olmayan ayrıntıların seni ifşa edecek şeyler değil. Mesela geçen konunda eşim geldi ona anlattım annemle diyoloğumu dedin. Sonra annemlerle konuşuyor annem söylemiş evi paravanla bölme meselesini dedin. Bunun ifşa olup olmamakla ne ilgisi var? İstersen açıkla. Daha bunun gibi 10 tane sayarım saçmalık. Konuların sahte. Bence hiç boşanmadın o kısımdan itibaren hikaye. O yüzden kadın kadının düşmanı la lo lo meselesine girme inanmadığımız için kadın düşmanı mı oluyoruz. Sanki muko hayatını anlatıyorsun şu anlattıklarının nesini kıskanalım. Sapla samanı karıştırma.

Gerçekten bu içerikteki kadın erkek ilişkilerinin cahiliyim.
Evlenene kadar hiç flört, sevgili vb tecrübem olmadı. Bu duyguları yaşamak istiyorum günü geldiğinde, doğru kişiyle. Ancak nasıl bulunur, nasıl tanışılır, bilmiyorum.
Doğrudur. Bende erken yaşta evlendim. Flört etmeyi bilmiyordum. Boşandıktan sonra da hep yeniden evleneceğim kafasında oldum.
Sosyal medyadan ciddi bir ilişki yaşamanız çok zor. İmkansız değil ama sizin 3 çocuğunuz varmış. Böyle bir risk alacak durumunuz yok. Sosyal hayatın içinde birileri ile tanışın. Hazır olduğunuzu hissettiğiniz zaman dostlarınıza, akrabalarınıza çıtlatın. Görücü usulü her zaman daha güvenlidir. Sevgi açlığınız, boşanma travmanız olabilir. Erkeklerin bunu suistimal etmesine izin vermeyin. Bir kısım sadece cinsellik için yaklaşacak. Bunu iyi analiz edin.
Erkeklere karşı güvensiz olmayın ama tamamen gözü kapalıda güven duymayın. Erkek-kadın ilişkileri konusunda tecrübesiz olabilirsiniz ama sonuçta yaşınız itibariyle belli bir hayat tecrübeniz var. Mantığınızı her zaman duygularınızla senkronize hareket ettirin.

Ben daha iki öğretmenin müdürden numarasını alıp bu okula gelme diye aradığında ve o olayın sonraki gelişmelerinde ne alaka demiştim orda bırakmıştım yazmayı bana mantıksız geldi olaylar diyerek. Ama herkes öyle güzel yazıp akıl veriyordu ki çıkıntılık yapmayayım demiştim ama kendi kendini ele vermiş bir yerde.
Konularda tek mantıklı kısım atanmış olması gibi geliyor takdir ederim onu da üç çocukla azmedip atanmışsınız

Üst düzey bir kurumda üst düzey bir arkadaşım vardı
Kadın aşırı güzel, mevki olarak 3 memur maaşı alan, her türlü yere görevi gereği girip çıkabilme rahatlığı olan, sarışın, renkli gözlü, evli ve bir çocuğu olan, evinde haftanın 5 günü yardımcısı olan, kocası da kendisinden daha üst seviyede biri.
Arkadaş kendinin farkında baya, eşiyle severek evlendiği halde, eşi de gayet yakışıklı biri olduğu halde, çocuktan sonra aşağılık kompleksine girdi
Konu sahibi gibi sürekli bana vekillerin, üst düzey adamların peşinde olduğu hikayeleri anlatıp duruyordu, bir gün işyerine gittim, odada 5 adam, adamların içinde bahsettiği kişilerden de var, eşi de var, anlattıklarına inanmamıştım zaten ama görme fırsatım oldu.
Arkadaşımın erkeklerle olan hareketleri midemi bulandırdı, ben güzel de olsa, mevkisi de olsa aklı başında biri sanıyordum onu, şok oldum. Oturuşu, sözleri, aşırı cıvık halleri beni benden aldı. Eşinin rahatsızlığı bariz dikkatimi çekti, sürekli lafı çevirip eşini adamların yanında tolere etmeye çalışıyordu. Adamlara gelince şahit oldum, hiç bahsettiği gibi değillerdi, tam tersine yavşayan arkadaşımdı. Bozuntuya vermeden kahvemi içip döndüm. Sonra bir süre daha arkdaşlığımız devam etti. Satır aralarındaki kompleksli halini, eşini gözünde büyütmesinden kaynaklı sürekli ona kendini ispat için erkeklere bu şekilde yaklaştığını gözlemledim, ciddi ruhi bunalımda idi. Eşi de mevki sahibi ama mütevazi bir adam, yani kafasında neyi büyütüp bu hallere girdiğini de anlamıyorum. Tabiki dayanamadım ve bir süre sonra arkdaşlığımızı kestim. Yani konu sahibine siz de öylesiniz demiyorun ama insanların dört dörtlük bile olmuş olsalar, bu ruh halllerinin başlarına ne işler açtığına çok kez tanık oldum.
Kendinizi sevin ve bu ruh halinden çıkın.

beni yanlış anlamayın öğretmenlere kötü bir şey demiyorum kpss hepimizin üzerindeki bir yük.

çok farklı şekilde kamuya personel seçilmeli
Evet hepimiz maalesef bu leş sistemde baş etmeye çalışıyoruz. Bence de farklı yöntemler olmalı. Keşke herkes emeğinin karşılığını alsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X