- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.137
Evliyim :)Ben size talibim. Bir çay içelim derim. Hayır kabul etmiyorum. Gerekirse kapınızda yatarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evliyim :)Ben size talibim. Bir çay içelim derim. Hayır kabul etmiyorum. Gerekirse kapınızda yatarım
İibf liler MEB personele ataniyorlar hiç biri olmazsa ki baya düşüyor puanları 2 yıl boyunca yogun olarak onlardan aldıkları için.yazık o zaman bu ülkenin gençlerine sınıf öğretmeni olup geçsinler pat diye atanırlar
en azından kafaları rahat eder böyle flört mlört gibi ıttırık zıttırık şeyleri dert ederler kendilerine :)
yazık valla gençlerimize en güzel zamanlarında gözlerinin feri gidiyor atanma derdine düştükleri için
sırf mesleklerini yapabilmek uğruna çekmedikleri çile kalmıyor
Aaa tühEvliyim :)
Bence esas sonuç sonraki konuda cikacak karsimiza sjjssj hoş bir beyefendi cocuklarinida kabul ederim diyerek begana deli divane olacak beganda kararsizim korkuyorum aşktan diye nazlanarak fikirlerimizi sorucak sjjsjsj154 bildirim gelmiş, beganı kendi konusunda geçmişim
Sonuç ne şimdi, began varıyor mu kamu memuru otuzluk yakışıklıya?
Bu hız ve bu şansla bunlar olursa asla şaşırmam. Hatta bir ay sonra evlenmiş olarak bile gelebilir buraya.Bence esas sonuç sonraki konuda cikacak karsimiza sjjssj hoş bir beyefendi cocuklarinida kabul ederim diyerek begana deli divane olacak beganda kararsizim korkuyorum aşktan diye nazlanarak fikirlerimizi sorucak sjjsjsj
beni yanlış anlamayın öğretmenlere kötü bir şey demiyorum kpss hepimizin üzerindeki bir yük.İibf liler MEB personele ataniyorlar hiç biri olmazsa ki baya düşüyor puanları 2 yıl boyunca yogun olarak onlardan aldıkları için.
Gerçekten seni kıskandığımız için mi böyle yorum yapıyoruz sanıyorsun? Aloo inanmıyoruz inanmıyoruz. Yönetimle doğruladım deme sen fake değilsin konuların fake. Bazı şeyleri değiştirerek anlatıyorum ifşa olmamak için de deme çünkü hiç alakası yok, tutarlı olmayan ayrıntıların seni ifşa edecek şeyler değil. Mesela geçen konunda eşim geldi ona anlattım annemle diyoloğumu dedin. Sonra annemlerle konuşuyor annem söylemiş evi paravanla bölme meselesini dedin. Bunun ifşa olup olmamakla ne ilgisi var? İstersen açıkla. Daha bunun gibi 10 tane sayarım saçmalık. Konuların sahte. Bence hiç boşanmadın o kısımdan itibaren hikaye. O yüzden kadın kadının düşmanı la lo lo meselesine girme inanmadığımız için kadın düşmanı mı oluyoruz. Sanki muko hayatını anlatıyorsun şu anlattıklarının nesini kıskanalım. Sapla samanı karıştırma.Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.
Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.
O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.
Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir işe yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.
Doğrudur. Bende erken yaşta evlendim. Flört etmeyi bilmiyordum. Boşandıktan sonra da hep yeniden evleneceğim kafasında oldum.Gerçekten bu içerikteki kadın erkek ilişkilerinin cahiliyim.
Evlenene kadar hiç flört, sevgili vb tecrübem olmadı. Bu duyguları yaşamak istiyorum günü geldiğinde, doğru kişiyle. Ancak nasıl bulunur, nasıl tanışılır, bilmiyorum.
Ay noluyo noluyo began fake miymiş enaaUuuuuuu Began ve isimsiz sapıkları yine iş başında hshshs.
İnanan çıksın lütfen, kasıyor.
Nasıl bir his yıllar sonra bekar kalmak… Özgürlüğümü çok özlüyorum da
Evet hepimiz maalesef bu leş sistemde baş etmeye çalışıyoruz. Bence de farklı yöntemler olmalı. Keşke herkes emeğinin karşılığını alsa.beni yanlış anlamayın öğretmenlere kötü bir şey demiyorum kpss hepimizin üzerindeki bir yük.
çok farklı şekilde kamuya personel seçilmeli
Kazanırsanız okuyun tabiişte bu yüzden öğretmenlik okuyun iibf okumayın genç nesiller.
biz derece yaptık 95+ aldık öyle girebildik kamuya zorla