Gebeliğe Hazırlık Yılın Son Şansı-Aralık (1-31 Batlılar)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canim benimde 7 aralik bakalim nasip :) senin ne zaman

Benim de 7 aralik beklemek ne zormus

Merhaba, ben de geldim :KK25:
Pkoluyum, yaklaşık üç yıllık evliyiz, iki aydır da klomen kullanıyorum. Bu ay her ne kadar ümitsiz olsam da benim de bat 5-6 Aralık. Gerçi geçen ay klomenden sonraki döngüyü baz alırsam bat 1 Aralık yani yarın :rolleyes:

Merhaba kızlar...

Benim de bat 4-5 Aralık çok az kaldı.... Bu ay ovulasyon testi denedik ama çizgi kopkoyu olduğunda değil silikleştiğinde tek ilişki malesef :işsiz::işsiz:

O yüzden bu aydan umutlu değilim ama yine de olsun bat bekliyorum ben de biraz laf olsun diye :KK48:

Selam bayalar benimde bat 4 aralık son 4 gün kasıklarımda bir sağ bir sol ağrıyıp duruyo bu arada 2 yıldır istiyoruz 2 kez kimyasal yaşadım bu ay eşime söz verdim geçmeden hiç bir test yapmıyacağıma dair yoksa çoktan yapmıştım ilk çocukta ilk ayda olup bunda olmayınca zorlandık ama şükürler olsun yinede rabbim her isteyene sağlıkla evlat kokusunu nasip etsin...

Slm kızlar benimde 7 aralık gelmesi 10 senelik evliyim iki oğlum var birde kızım olsun istiyorum göğüslerim de sızilama var az bi mide bulantısı var

bende geldim:) 20 kasımda catlatma iğnesi vuruldum heycanla gün sayıyorum pek umudum yok ama bat 5-6 aralık yine de bekliyorum işte:)

Merhaba kızlar bugünde bitti gibi son 6 gün bata :)

As benimde 6 yada 5 aralik umarim hamileyizdr

İyi akşamlar bat 5 aralık aynı tarihli batlar var mı

kızlar benim bat 5 aralıktı 3 gün geçti hala adet belirtim de yok eğer bugün de olmazsam yarın kan tahliline gidicem yok mu bu ay hamiş kalan :KK17:

Benimde bat 10 aralık. Ama hiç bir belirti yok..

Kızlaaar BATlar ne durumda güzel haberler bekliyoruz inşallah?

ben 5 aralıkta olmam gereken regli olmadımm 1 tane test yaptım 6 aralıkta tabiki negatifti hala beklemeye devamm
ama bu gece rüyamda hamileydimm ve haraketlerini kıpır kıpır hissediyordum sanki gerçek gibiydi hcg bile 79 du hatırlıyorumm rabbim inşallah bu umutlarımı boşa çıkarmaz cok ümitlendirdim ben bu ay kendimi

Slm rabbim herkesin kalbine göre verir insallah bende bu güzel haberi duymak isterim ama durum karışık bat tarihim Yok kürtaj olalı 14 gün oldu

X