- 11 Ekim 2017
- 81
- 26
- 3
- 26
- Konu Sahibi Hesna Lima
-
Evet yanımda olmasi en buyuk hediye zaten ama askere gidicek ya unutamayagi bi gun olsun istiyorumFotograf cikarabilirmisiniz?
Benim esim pasta sevmez ben cig kofteyi sekillendirip susleyecegim.
Guzel huzurlu bi aksam yemegi sarilip cay demlemek sevdiginiz meyveler daha ne olsunki hayat sizin.
Hahha benim dusuncemde oyleydi kuru gul bide dilek feneri alacaktim ama dedigim gibi olmadı iste basit geliyor bana hep yapiyorum ya öyle masa daha farkli istiyorum unutmamasi icinGüzel bir masa hazırla mumlar guller falan. Pasta da yap kendı el emegınle. Şık ozenlı gıyın belkı bir muzıkle dans edersiniz sonrası da artık gelir
Hahha benim dusuncemde oyleydi kuru gul bide dilek feneri alacaktim ama dedigim gibi olmadı iste basit geliyor bana hep yapiyorum ya öyle masa daha farkli istiyorum unutmamasi icinGüzel bir masa hazırla mumlar guller falan. Pasta da yap kendı el emegınle. Şık ozenlı gıyın belkı bir muzıkle dans edersiniz sonrası da artık gelir
O romantik değil maalesef şiir okumaz balon istemez i yüzden napacagimi sasirdimBirlikte cekindiginiz fotoğraflardan çıkar eskiden yeniye doğru arkalarına Cemal Süreya ümit yaşar Oğuzcan Özdemir Asaf.... Şiirlerinden yaz odanın her yerine dagit resimleri. Küçük mumlar yak. Balonları şişirip bantla tavana as iplerine de küçük notlar yaz. Küçük bir de hediye al devamı sana kalmış. Ben yaptım çok hoşuna gitti eşimin. Hatta şiirleri okudukça duygulandı gözleri doldu:)
Bende buna benzer bir tavsiye vercektim.Güzel aromatik kokulu bir yağ alın, hoş rahat birşeyler giyin. İşten gelir gelmez güzel bir masaj hediye edin eşinize. Askerdeyken kolay kolay unutamayacağı bir gün olacağını garanti ediyorum.
Fena degil aslinda o cok sever masajı gece masaj yaptirmadan uyumazGüzel aromatik kokulu bir yağ alın, hoş rahat birşeyler giyin. İşten gelir gelmez güzel bir masaj hediye edin eşinize. Askerdeyken kolay kolay unutamayacağı bir gün olacağını garanti ediyorum.
Fena degil aslinda o cok sever masajı gece masaj yaptirmadan uyumaz
Cok yaratıcısın gercekten süper fikir daha iyisi cikmazsa ( ki bence daha iyisi olamaz )bunu yapıcamOo tamam o zaman. Işıkları karartır, perdeleri çeker sadece loş ışık yaratacak aydınlatmaları açar, birkaç tane de mum yakarsınız, youtube'dan spa müziği açıp kokulu mum, tütsü ya da oda spreyiyle ortamın kokusunu da ayarlarsanız spa gibi olur etraf. Masaj yapacağınız odanın uygun bir tarafına ikram köşesi gibi birşey hazırlarsınız, sıkma meyve suyu sürahisi, meyve aromalı su sürahisi, lavaştan rulo kanepeler, tost ekmeğinden üçgen kanepeler vs. Masaj yapacağınız yatağın yanına da bir tepsi koyarsınız atıştırması için, hem tüm bunlar çok ekonomik olur hem askere gitmeden önce şımartılıp, rahatlayacağı son bir gece geçirmiş olur.
Bir de ekonomik hediye önerisi olarak bir not defterine ya da kartonlara hediye çekleri hazırlayabilirsiniz. Mesela 1 kavga esnasında haklı olma çeki, 1 günlüğüne istediğin herşeyi yaptırma çeki, yatakta kahvaltı çeki, bir seferlik izleyeceğimiz filmi/diziyi seçme hakkı, açık çek vs. vs. Bunu pinterestte çok sık görüyorum, Abd'li çiftler arasında klişeleşmiş birşey sanırım ama bizde yapanı görmedim daha.
Demi ya en iyisi bu ona unutamayacagi bi an yasatiyimki askerde hep beni hatirlasinBende buna benzer bir tavsiye vercektim.
Konu sahibi askere gidecekmiş eşiniz boşverin pastayı mumu bol bol başbaşa vakit geçirin
Deneyip sonucu burda paylaşır mısın merak ettimde :)Itiraf ediyorum masaji bende yapicam :)
Bizimde bu haftasonu ve is dolayisi ile hafta ici ayriyiz.
O yuzden hersey bize bayram, ama yinede ozel olsun istiyorum.
Demi ya en iyisi bu ona unutamayacagi bi an yasatiyimki askerde hep beni hatirlasin
Deneyip sonucu burda paylaşır mısın merak ettimde :)
Daha farklı şeyler olabilir benim fikrim dansöz getirecek olsam getirirdim zaten sormazdim siz oyle yaptınız heralde dansöz getirdinizUnutulmaza takmışsınız kafayı,dansöz getirin eve ne diyeyim hayatta unutmaz. Evde olabilecek tüm fikirleri söylemişler işte daha ne bekliyorsunuz ?
Aynen öyle bizim planımız askerlikten dolayı suya düştü bu bozulmaz inşallah :-/Tabiki
En korktugum sey ozel gunlerde ters bseye takilip kusmek triplesmek
Neyse allaha emanetis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?