yanlış anlaşılmasın diye yazdıklarıma dikkat etmeye çalışıyorum
ben hiç içkili ortamlaara bara falan gitmedim aynen dediğin gibi tvlerden gördüğüm kadarıyla ve ordada gösterilen yarı çıplak insanlar kızlara tecavüz eden sapık erkekler başka bişey yok yılbaşı deyincede yine böyle bi ortam geliyo gözünün önüne siz kendinizi bilerek eğleniyosunuz demmekki bunlara fırsat vermezsiniz
içki içen kapalı kızların fotosu koyulmuş onlarda başörtüyü karalamak isteyen yada aile zoruyla kapanmış insanlar inanarak örtünenen insan o şişeyi eline bile almaz
Tv de olsa,bara giden her kadına kötü gözle bakılmasın lütfen..
Yılbaşı gecesi de meşhur taksim'de yine insan adı altında olan müsvette erkekler varya,işte onlar yüz karası ..
Hayatında belkide bir tane kızın elini bile tutamamış ama elle tacizden de vazgeçmeyen hayvanlar bunlar..
Asosyal olan belkide,aseksüel tiplerdir,seks yapmazlar ama o görünümü taciz ederek yapar gibi görünürler..
yanlış anlaşılmasın diye yazdıklarıma dikkat etmeye çalışıyorum
ben hiç içkili ortamlaara bara falan gitmedim aynen dediğin gibi tvlerden gördüğüm kadarıyla ve ordada gösterilen yarı çıplak insanlar kızlara tecavüz eden sapık erkekler başka bişey yok yılbaşı deyincede yine böyle bi ortam geliyo gözünün önüne siz kendinizi bilerek eğleniyosunuz demmekki bunlara fırsat vermezsiniz
içki içen kapalı kızların fotosu koyulmuş onlarda başörtüyü karalamak isteyen yada aile zoruyla kapanmış insanlar inanarak örtünenen insan o şişeyi eline bile almaz
Televizyonda her gördüğünüzü gerçek zannetmeyin lütfenBiz yarı çıplak(!) insanlar tecavüze uğramak için bara gitmeyiz genelde
Aklima annem geldi, hep daima bir yere gittigimde bana hatirlatirdi "kizim içkine dikkat et, içine birseylar katarlar, baskalarindan da içki alma". Sanki her kösede bir tecavüzcu Coskun varmis gibi
Hadi annelerimiz bişey görmemiş anlıyorum gülüyorum geçiyorum. Bu kadınlara ne oluyor. Yıl olmuş 2014. :)
Ayrıca kendi isteğimizle sevişiyoruz kimse kusura bakmasın tecavüz zevkini tattıramadıysak
Aklima annem geldi, hep daima bir yere gittigimde bana hatirlatirdi "kizim içkine dikkat et, içine birseylar katarlar, baskalarindan da içki alma". Sanki her kösede bir tecavüzcu Coskun varmis gibi
Hadi annelerimiz bişey görmemiş anlıyorum gülüyorum geçiyorum. Bu kadınlara ne oluyor. Yıl olmuş 2014. :)
Ayrıca kendi isteğimizle sevişiyoruz kimse kusura bakmasın tecavüz zevkini tattıramadıysak
Ya kafayı yedirtirsiniz insana !
Bara giden biz , yarı çıplak giyinen biz , içki içen biz , erkeklerin bi suçu yok zaten ...
Örtülü , dine düşkün bacılarım ablalarım , kalkıp biriniz de deseniz ya , bu uçkuru düşük , gözleri fıldır fıldır adamların hali nolcak , onlara karşı nasıl bir tutuma girmeliyiz diye.
Diyemezsiniz ama onları biz yoldan çıkarıyoruz demi ... Pes ya pes .
ha bir ek daha.
bizim kutsal geleneklerimize tu kaka diyen bu konuda bir mesaj varsa onuda göstermenizi rica edeceğim. ben bulamadımda
Para harcamamızı gerektiren , kasalarını dolduran ritüeller damarlarımıza itinayla enjekte edilmiş. Öyle çakallarki Anneler günü , babalar günü , sevgililer günü , yılbaşı gibi laf söylediğimizde ağır eleştriler alacağımız günler belirlenmiş bu günlerde hediye alacaksın , ağaç alacaksın, süsleyeceksin özetle para harcayacaksın sen harcayamıyorsan bile benimse bunları ve eleştri geldiğinde bizi koru ... Öyle bir hassasiyeti arka almışlarki bakın Hristiyanların bayramı ülkemde kutlayacaklar elbette dedirtiyorlar Açın gözünüzü diyorum başkada bişi demiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?