• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşını kutlamayın

ne kadarda meraklıyız ya hu şu batı medeniyetine. daha düne kadar paçalarından b.k akan adamlar rehberimiz olmuş.
bara gidince marjinal, içki içince modern olmuşuz.
ne kadar çok açılır saçılırsak okadar şık okadar modaya uyar olmuşuz.
yılbaşında çam süslemeyip, hindi yemeyene içten içten ne kadarda adiii, banel der olmuşuz.
illimünati güzel çalışıyor vesselam..... ne kadar ulvi, kutsal geleneğimiz varsa hepsi tü kaka batının sonradan çıkma uyduruk medeniyeti sen çok yaşa

illimünati gibisin kimin içten içe ne düşündüğünü nereden biliyorsun :9:

varsa burada öyle bir mesaj göster de görelim yok ki ayrı bir mesaj yazma gereği duymuşsun buradakilere iftira atarak :20:

ne kadarda meraklıyız ya hu şu batı medeniyetine. daha düne kadar paçalarından b.k akan adamlar rehberimiz olmuş.
yılbaşında çam süslemeyip, hindi yemeyene içten içten ne kadarda adiii, banel der olmuşuz.
illimünati güzel çalışıyor vesselam..... ne kadar ulvi, kutsal geleneğimiz varsa hepsi tü kaka batının sonradan çıkma uyduruk medeniyeti sen çok yaşa :42::42::42:

Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi, giydiğin donun lastiği de batıdan..Madem bu kadar karşısın buna tepki göster önce..Yeni yılın kutlanmasına değil..

Ayrıca kim kimin rehberi olmuş? Kim açılıp saçılıyor(ne çirkin bir tabir)? Kim hindi yemeyene "adi ve banal" diyor?
Nereden uydurdun bunları? Kim yazmış, ne zaman yazmış?

varsa burada öyle bir mesaj göster de görelim yok ki ayrı bir mesaj yazma gereği duymuşsun buradakilere iftira atarak :20:

Rüyasında noel baba söyledi galiba...Zira hiç yazılmayan, söylenmeyen şeyleri yazılmış söylenmiş gibi öne sürmek, evet iftiraya girer.

Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi, giydiğin donun lastiği de batıdan..Madem bu kadar karşısın buna tepki göster önce..Yeni yılın kutlanmasına değil..

Ayrıca kim kimin rehberi olmuş? Kim açılıp saçılıyor(ne çirkin bir tabir)? Kim hindi yemeyene "adi ve banal" diyor?
Nereden uydurdun bunları? Kim yazmış, ne zaman yazmış?

yorum yazmak için kullandığı bilgisayar da işletim sistemi windows da batılıların icatı. ki kurucusu Bill Gates ateist kullanmasın o zaman:1:
batının pek geleneği yoktur genelde doğudan alırlar gelenek görenekleri

yeni yıl benim için mandalina tv pijama internet yani normal bigünden farksız ha imkanım olsa isterimki sevdiklerimle hep birlikte olalım yiyelim içelim birbirimize güzel dileklerde bulunalım :16: benim kutlama anlayışım bu :1: bunuda yapma diyen varmı bilemiyorum

Para harcamamızı gerektiren , kasalarını dolduran ritüeller damarlarımıza itinayla enjekte edilmiş. Öyle çakallarki Anneler günü , babalar günü , sevgililer günü , yılbaşı gibi laf söylediğimizde ağır eleştriler alacağımız günler belirlenmiş bu günlerde hediye alacaksın , ağaç alacaksın, süsleyeceksin özetle para harcayacaksın sen harcayamıyorsan bile benimse bunları ve eleştri geldiğinde bizi koru ... Öyle bir hassasiyeti arka almışlarki bakın Hristiyanların bayramı ülkemde kutlayacaklar elbette dedirtiyorlar Açın gözünüzü diyorum başkada bişi demiycem

öncelikle ağaç süslemek, hediye almak tercih meselisidir... mesela ben hediye falan almadım. taaa çocukluğumdan kalma renkli ışıklarım vardı onları duvara astım sadece ağaç falanda süslemedim... süsleme vs. için ekstra para harcamadım yani... dediklerin kesinlikle elindeki paranın bolluğuyla alakalı... önemli olan yeni yıla sevdiklerimizle beraber girmek...

bu ara söylemeden geçemeyeceğim, bizim dini bayramlarda da müslüman esnafımız bayramı öyle bir fırsata dönüştürüyorlarki fiyatlar el yakıyor... kimse de demiyor ki fiyatları yarıya çekelim ortahalden düşük bi aile de gelsin iki bişeyler alabilsin.... bayram ya bayram alışverişine çıkıcak millet ver ateşe odunu...

Herkese sevdiklerinle birlikte neşeli, sağlıklı, kazançlı ve huzurlu bir sene diliyorum... Hoşgeldin 2014 Hohohohoooo :D :8:

:7::7: çatlasanız da patlasanız da ,özentilik de deseniz kutlicam işte yılbaşını,ohh tadını çıkara çıkara,dan ederek eğlenerk,hatta ağaç süsleyerek,altına hediylere koyarak,arkadaşlarımla çocuklarımızla hep beraber :124::124:

hepiniz için mutlu umutlu aşk dolu öküzlerin yontulduğu harika bir yıl dilerim..
bir de bazılarımıza akıl fikir ve de en önemlisi "zihin açıklığı" dilerim..:16:

:7::7: çatlasanız da patlasanız da ,özentilik de deseniz kutlicam işte yılbaşını,ohh tadını çıkara çıkara,dan ederek eğlenerk,hatta ağaç süsleyerek,altına hediylere koyarak,arkadaşlarımla çocuklarımızla hep beraber :124::124:

hepiniz için mutlu umutlu aşk dolu öküzlerin yontulduğu harika bir yıl dilerim..
bir de bazılarımıza akıl fikir ve de en önemlisi "zihin açıklığı" dilerim..:16:

amin diyorum....

çam ağaçları süslemeler hep avmlerde var.

akp onlarca avm kurarken de karşı çıksaydınız.

yerli markalar esnaflar batıyor büyük yabancı markalardan yer kalmadığı için.

tabi sesiniz sadece kutlayanlara karşı çıkabiliyor değil mi

illimünati güzel çalışıyor vesselam..... ne kadar ulvi, kutsal geleneğimiz varsa hepsi tü kaka batının sonradan çıkma uyduruk medeniyeti sen çok yaşa :42::42::42:

Deyince aklima ister istemez araplar geldi. O alfabeleri bile kutsal olan Araplar...:1: Cok guldum... Ayni dediginiz gibiymisler, uzun entarilerinle buyuk abdestleri gelince olduklari yere cokuverir, ediverirlermis... Islam gelirken ilaveten abdest alma zorunlulugunu da getirmis bu yuzden, diger dinlerden farkli olarak... sizin rehberiniz kim sahi? Onlar olmasin?:52:

valla onca kişi yazdı, bi kişide içki içen moderndir, çam süslemeyen hindi yemeyen adidir demedi valla, nerden uyduruyosunuz bunları:27::27:

hindiydi tavuktu falan filan yemicem bu akşam, içli köfteylen yaprak sarma yicem ben:56::56::56:

Son düzenleme:
valla onca kişi yazdı, bi kişide içki içen moderndir, çam süslemeyen hindi yemeyen adidir demedi valla, nerden uyduruyosunuz bunları:27::27:

hindiydi tavuktu falan filan yemicem bu akşam, içli köfteylen yaprak sarma yicem ben:56::56::56:

öyle deme chess ,ben yılbaşında hindi yemeyene selam bile vermem:63: :ssz::ssz:

Ya olmayan yazilmayan seyleri yazilmis gibi gostermek nasil bir ruh halidir. Gercekten inanilir gibi degil

Back