• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşını kutlamayın

tek kuruş harcamadım valla kendi adıma, biraz zengin yemeği pastayı zaten ara ara yer millet, o günlerden birini bu güne denk getirdik bahaneyle, oğluma bi kitap hediye aldım bahaneyle, onu da zaten yılbaşı olmasada alacaktım
2013 geçen yıldan daha güzel geçti benim için onun muhasebesini yaptım, şimdide dileğim 2014 bu yıldan güzel geçsin, güzel dileklerin kimseye zararın yok
:32::32:

yılbaşı kutlamayanı kimse ayıplamıyo valla, ayıplayan bi Allahın kulunu görmedim ama anneler günü kutlamayan çok ayıplanıyor evet, bence klişeleşmiş olan anneler günü hediyesi, benim çevremde kimse yılbaşı hediyesi beklemiyor, bazen alınır bazen alınmaz, zaten dediğim gibi zaten alınacak hediye denk getirilir belki, hediyeleşmeninde kimseye zararı yok, ha bugün ha başka gün

Son düzenleme:
her yılbaşı yaptığım annemden tarifini öğrendiğim,ki oda her yılbaşı yapardı, rus salatamı yapıyorum şu an.
arkadaşımın evinde parti var.ona götüreceğim:)

ne güzel böyle günlerde sevdiklerinle beraber olmak.
dipnot. rus salatamın mayonezini ben yaparım. öyle hazır falan almam. çok zorlar ama tadı süper olur.:27:

Son düzenleme:
ve kutlayan kutlamayan bütün arkadaşlara mutlu bir yıl diliyorum. herşey gönlünüzce olsun 2014 de..

365 gun sonra ayni baslikta gorusmek uzere :31:

Allahim yarinlarimizi hayirli eylesin insaAllah yeni yilda hepimizin dualari kabul olur :16:

okypete rus salatasiyla amerikan salatasi arasinda fark ne :26: canim cekti ama usenirim simdi yapmaya tek basina da yenmez zaten :37:

365 gun sonra ayni baslikta gorusmek uzere :31:

Allahim yarinlarimizi hayirli eylesin insaAllah yeni yilda hepimizin dualari kabul olur :16:

okypete rus salatasiyla amerikan salatasi arasinda fark ne :26: canim cekti ama usenirim simdi yapmaya tek basina da yenmez zaten :37:
ikiside aynı. ama esası rus salatasdrı. kominizm döneminde rus salatasını amerikan salatası yaptılar. ruslar o dönem koministti ya. ondan. değiştirdiler

Son düzenleme:
belirli günlerin kapitalizm carklarını dondurdugu dogrudur fakat ısteyen katılır ısteyen katılmaz. bin kere söylenmiştir ama yine söyleyeyim. noel 25 aralıkta kutlanır, yeniyıl hristiyan bayramı degildir. insanlar bir seneyi de sag salim devirdik diye kutlama yaparlar. agac meselesine gelince isteyen diker isteyen dikmez mesela ben koydum süsledim altına da ayakkabı kutuları dizdim belki noel baba us bes kurus atar dıye. haha

Aslında çok aile yalnızca ailesiyle , sevdikleriyle mutlu bir akşamda yeni yılı karşılamak istiyor ama bu mutluluk tablosu bilinçaltımıza ağaçla , süsüyle , altındaki hediyesiyle işlendiği için bu tabloyu bunlarla tamamlamaya çalışıyoruz hristiyansanız ayrı ama değilseniz şapkanızı önünüze koyun bir düşünün ben bu ağacı buraya neden koydum amacı neydi?

her yılbaşı yaptığım annemden tarifini öğrendiğim,ki oda her yılbaşı yapardı, rus salatamı yapıyorum şu an.
arkadaşımın evinde parti var.ona götüreceğim:)

ne güzel böyle günlerde sevdiklerinle beraber olmak.
dipnot. rus salatamın mayonezini ben yaparım. öyle hazır falan almam. çok zorlar ama tadı süper olur.:27:

:19::19::19: hiç de sevmem rus salatasını türk salatası yok muydu :9:

neyse efendim herkeslere sağlık,huzur ve mutluluk dolu bir yıl diliyorum :16:

Yılbaşını kutlayan kızçeler :3:
Herkese mutlu yıllar :16:
Bu sene gönlünüzden geçen tüm dualar ve dilekler kabul olsun. :16:
Sağlık, huzur, mutluluk hayatınızdan eksik olmasın. :16:

Tuhaf olan ne varsa hepsi bizim ülkemizde..
Neyse, mutlu yıllar can'lar, umarım dilediğiniz gibi bir yıl olur.. huzur dolu, mutlu, sağlıklı çok güzel bir yıl diliyorum hepinize..

:19::19::19: hiç de sevmem rus salatasını türk salatası yok muydu :9:

neyse efendim herkeslere sağlık,huzur ve mutluluk dolu bir yıl diliyorum :16:
anam birde onu tartışmayalalım. ama yanına mamzana yani patlıcan salatasıda yaptım. oda gidecek:)
bir ordan bir bizden.:27::1:

ben anasınıfı ve bale öğretmeniyim büyükleri bilmem ama hep küçük meleklerim var etrafımda yani sonuçta herkesin kendi seçimi kendi düşüncesi ama çocukların hayallerini sınırlandırmaya gerek yok bence inanmalaılar nual babanın yeni bir yılınz varlığına ümit etmek o kalplerin hediye yada başka şeyler için çarpması hayattta en güzel şey keşke bizde bazi gerçekleri görmesek hayayatta böyle saf hayaller kursak annem hep küçükken kapıya çorap asardı sabahta ben uyanmadan kalkar içine hediye koyarmış o anlarda yaşadığım heyecanı şuan aldığım en pahalı hediyede bile bulamıyorum artık yeni yıl mı yeni günler mi adı her ne ise bilmem ama kutlanmalı hergün bayram havası olsa böyle ışıl ışıl olsa heryer hayır demem MUTLU YILLAR KIZLAR

Yeni bir yıla girerken herkese sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla… Nice mutlu yıllara…

Yeni bir yıl…
2013 her nasıl geçmiş olursa olsun yeni yıl güzellikler çağrıştırıyor hep; yeni beklentiler, yeni ümitler, yeni başlangıçlar, yeni heyecanlar!

2014’e hoş geldin demeye hazırlandığımız bugün, yeni yılın sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diler, sizlerin ve ailelerinizin yeni yılını kutlarım....

Mutlu seneler!
:118:

Ho ho ho :8:

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve kötülüklerden uzak bir yıl dilerim hepimize...

2014 güzellik, iyilik ve şansla dolu bir yıl olsun...
Mutlu yıllarrr :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
ne kadarda meraklıyız ya hu şu batı medeniyetine. daha düne kadar paçalarından b.k akan adamlar rehberimiz olmuş.
bara gidince marjinal, içki içince modern olmuşuz.
ne kadar çok açılır saçılırsak okadar şık okadar modaya uyar olmuşuz.
yılbaşında çam süslemeyip, hindi yemeyene içten içten ne kadarda adiii, banel der olmuşuz.
illimünati güzel çalışıyor vesselam..... ne kadar ulvi, kutsal geleneğimiz varsa hepsi tü kaka batının sonradan çıkma uyduruk medeniyeti sen çok yaşa :42::42::42:

Para harcamamızı gerektiren , kasalarını dolduran ritüeller damarlarımıza itinayla enjekte edilmiş. Öyle çakallarki Anneler günü , babalar günü , sevgililer günü , yılbaşı gibi laf söylediğimizde ağır eleştriler alacağımız günler belirlenmiş bu günlerde hediye alacaksın , ağaç alacaksın, süsleyeceksin özetle para harcayacaksın sen harcayamıyorsan bile benimse bunları ve eleştri geldiğinde bizi koru ... Öyle bir hassasiyeti arka almışlarki bakın Hristiyanların bayramı ülkemde kutlayacaklar elbette dedirtiyorlar Açın gözünüzü diyorum başkada bişi demiycem

Nevruz'u kutluyor musunuz onu sorayım madem.:6: Yalnız basında gördüklerinizden yola çıkarak cevap vermeyin lütfen.

Nevruz,Ergenekon'dan Türklerin çıktığı gündür,yeni gün demektir,yeni umut demektir.

Batı'ya bu kadar yüklenince merak ettim.Acaba kendi kültürümüzde olan şeyleri gerçekten sahipleniyor musunuz ?

Ramazan ayında misafirlerinize diş kirası veriyor musunuz ?

Hicri yılbaşını kutladınız mı ?

Belki siz bu sorulardan rahatsız olacaksınız ama o zaman inşallah bir nebze anlarsınız sizin gibi düşünmeyen insanları.

Ve lütfen tarih okuyun,ama yalnızca sizin görüşünüzde olan insanları değil. O zaman bazı şeyler değişebilir belki gözünüzde.

Neyse....Herkese iyi seneler...:16::16:

Back