mutlu yıllar iyi seneler:)Mutlu yıllar hanımlar, herkes için bu sene geçen seneden güzel geçer umarım:124::124::124:
ya ben erkeklerin suçu yok kadınlar onları yoldan çıkarıyo dedimmi hemen saldırıya geçme hemen agresiflik bencede pess
Sen demedin mi mini etek giyene yarı çıplak diye?
ikiside aynı. ama esası rus salatasdrı. kominizm döneminde rus salatasını amerikan salatası yaptılar. ruslar o dönem koministti ya. ondan. değiştirdiler365 gun sonra ayni baslikta gorusmek uzere
Allahim yarinlarimizi hayirli eylesin insaAllah yeni yilda hepimizin dualari kabul olur
okypete rus salatasiyla amerikan salatasi arasinda fark ne :26: canim cekti ama usenirim simdi yapmaya tek basina da yenmez zaten
ikiside aynı. ama esası rus salatasdı. kominizm döneminde rus salatasını amerikan salatası yaptılar. ruslar o dönem koministti ya. ondan. değiştirdiler
belirli günlerin kapitalizm carklarını dondurdugu dogrudur fakat ısteyen katılır ısteyen katılmaz. bin kere söylenmiştir ama yine söyleyeyim. noel 25 aralıkta kutlanır, yeniyıl hristiyan bayramı degildir. insanlar bir seneyi de sag salim devirdik diye kutlama yaparlar. agac meselesine gelince isteyen diker isteyen dikmez mesela ben koydum süsledim altına da ayakkabı kutuları dizdim belki noel baba us bes kurus atar dıye. haha
her yılbaşı yaptığım annemden tarifini öğrendiğim,ki oda her yılbaşı yapardı, rus salatamı yapıyorum şu an.
arkadaşımın evinde parti var.ona götüreceğim:)
ne güzel böyle günlerde sevdiklerinle beraber olmak.
dipnot. rus salatamın mayonezini ben yaparım. öyle hazır falan almam. çok zorlar ama tadı süper olur.
anam birde onu tartışmayalalım. ama yanına mamzana yani patlıcan salatasıda yaptım. oda gidecek:)hiç de sevmem rus salatasını türk salatası yok muydu
neyse efendim herkeslere sağlık,huzur ve mutluluk dolu bir yıl diliyorum
ne kadarda meraklıyız ya hu şu batı medeniyetine. daha düne kadar paçalarından b.k akan adamlar rehberimiz olmuş.
bara gidince marjinal, içki içince modern olmuşuz.
ne kadar çok açılır saçılırsak okadar şık okadar modaya uyar olmuşuz.
yılbaşında çam süslemeyip, hindi yemeyene içten içten ne kadarda adiii, banel der olmuşuz.
illimünati güzel çalışıyor vesselam..... ne kadar ulvi, kutsal geleneğimiz varsa hepsi tü kaka batının sonradan çıkma uyduruk medeniyeti sen çok yaşa
Para harcamamızı gerektiren , kasalarını dolduran ritüeller damarlarımıza itinayla enjekte edilmiş. Öyle çakallarki Anneler günü , babalar günü , sevgililer günü , yılbaşı gibi laf söylediğimizde ağır eleştriler alacağımız günler belirlenmiş bu günlerde hediye alacaksın , ağaç alacaksın, süsleyeceksin özetle para harcayacaksın sen harcayamıyorsan bile benimse bunları ve eleştri geldiğinde bizi koru ... Öyle bir hassasiyeti arka almışlarki bakın Hristiyanların bayramı ülkemde kutlayacaklar elbette dedirtiyorlar Açın gözünüzü diyorum başkada bişi demiycem
evet dedim ama bu dediğimden erkekler masum kadınlar mini giyerek aranıyo erkekleri yoldan çıkarıyo anlamını çıkarmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?