yanlış anlaşılmasın diye yazdıklarıma dikkat etmeye çalışıyorum
ben hiç içkili ortamlaara bara falan gitmedim aynen dediğin gibi tvlerden gördüğüm kadarıyla ve ordada gösterilen yarı çıplak insanlar kızlara tecavüz eden sapık erkekler başka bişey yok yılbaşı deyincede yine böyle bi ortam geliyo gözünün önüne siz kendinizi bilerek eğleniyosunuz demmekki bunlara fırsat vermezsiniz
içki içen kapalı kızların fotosu koyulmuş onlarda başörtüyü karalamak isteyen yada aile zoruyla kapanmış insanlar inanarak örtünenen insan o şişeyi eline bile almaz
ben gerçekten bazı insanları anlayamıyorum... Müslümanlık bu kadar güzel bir dinken nasıl bu kadar kötü gösteriliyor aklım almıyor... bizim yurtdışından gelen misafirlerimiz olur hristiyandır kendileri ve ezan okunmaya başlayınca bende tv'nin sesini azalttım, nedenini merak edip sordu annemde ezan okunduğu için azalttığımı söyledi... Bizim sevgili çok(!) müslüman kardeşlerimiz bu kadar dikkatli mi acaba başka insanların davranışlarına... at gözlüklerinden yanlarını malesef göremiyorlar... Ve bunu duyan adam kalkıp balkona çıkıp ezanı dinledi... Ama sen olsan onların bir din ayinine katılsan pazar günü hemen müslümanlıktan çıkacağını falan düşünürsün... merak ediyor soruyor öğreniyor... bu yüzden bilinçli....
bende kilisede kilise düğününe katılmıştım müslümanlıktan çıkmış olabilir miyim acaba Eyvahh!!.. Bir kere de nasıl dua ettiklerini izlemek için kiliseye girmiştim...
Sözüm kesinlikle sığ düşünenlere diğerlerine hiçbir lafım yok çünkü benimde gayet açık görüşlü başı kapalı arkadaşlarım var...
Fakat o sığ insanlar alkol satan bayilerden bişey almak istemiyorlar yada girmek istemiyorlar... ben hiç anlamıyorum hiç...