• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşını kutlamayın

yanlış anlaşılmasın diye yazdıklarıma dikkat etmeye çalışıyorum
ben hiç içkili ortamlaara bara falan gitmedim aynen dediğin gibi tvlerden gördüğüm kadarıyla ve ordada gösterilen yarı çıplak insanlar kızlara tecavüz eden sapık erkekler başka bişey yok yılbaşı deyincede yine böyle bi ortam geliyo gözünün önüne siz kendinizi bilerek eğleniyosunuz demmekki bunlara fırsat vermezsiniz
içki içen kapalı kızların fotosu koyulmuş onlarda başörtüyü karalamak isteyen yada aile zoruyla kapanmış insanlar inanarak örtünenen insan o şişeyi eline bile almaz

ben gerçekten bazı insanları anlayamıyorum... Müslümanlık bu kadar güzel bir dinken nasıl bu kadar kötü gösteriliyor aklım almıyor... bizim yurtdışından gelen misafirlerimiz olur hristiyandır kendileri ve ezan okunmaya başlayınca bende tv'nin sesini azalttım, nedenini merak edip sordu annemde ezan okunduğu için azalttığımı söyledi... Bizim sevgili çok(!) müslüman kardeşlerimiz bu kadar dikkatli mi acaba başka insanların davranışlarına... at gözlüklerinden yanlarını malesef göremiyorlar... Ve bunu duyan adam kalkıp balkona çıkıp ezanı dinledi... Ama sen olsan onların bir din ayinine katılsan pazar günü hemen müslümanlıktan çıkacağını falan düşünürsün... merak ediyor soruyor öğreniyor... bu yüzden bilinçli....
bende kilisede kilise düğününe katılmıştım müslümanlıktan çıkmış olabilir miyim acaba Eyvahh!!.. Bir kere de nasıl dua ettiklerini izlemek için kiliseye girmiştim...
Sözüm kesinlikle sığ düşünenlere diğerlerine hiçbir lafım yok çünkü benimde gayet açık görüşlü başı kapalı arkadaşlarım var...
Fakat o sığ insanlar alkol satan bayilerden bişey almak istemiyorlar yada girmek istemiyorlar... ben hiç anlamıyorum hiç...

Sanirim bazilari bar ortamini pavyonla karistiriyor:))
Ama degil .
.ne seyrettiginizi bilmem.ama yillardir barlara gittim.leila; reina vs...canli muzik yapan mekanlar,underground mekanlar dahil,haftanin 3 gunu gezerdik.
.eh yas kemale erdi artik .
cok ender ozel gunlerde gidiyoruz.
Yazilanlar birer sehir efsanesi yani..;)

Tv de olsa,bara giden her kadına kötü gözle bakılmasın lütfen..

Yılbaşı gecesi de meşhur taksim'de yine insan adı altında olan müsvette erkekler varya,işte onlar yüz karası ..
Hayatında belkide bir tane kızın elini bile tutamamış ama elle tacizden de vazgeçmeyen hayvanlar bunlar..
Asosyal olan belkide,aseksüel tiplerdir,seks yapmazlar ama o görünümü taciz ederek yapar gibi görünürler..

kadın kötü erkek melek demek istemedim izlediklerimden gördüğüm kötü niyetli erkekler kadınları kullanıyo kimseyi suçlamıyorum

Ya kafayı yedirtirsiniz insana !

Bara giden biz , yarı çıplak giyinen biz , içki içen biz , erkeklerin bi suçu yok zaten ...

Örtülü , dine düşkün bacılarım ablalarım , kalkıp biriniz de deseniz ya , bu uçkuru düşük , gözleri fıldır fıldır adamların hali nolcak , onlara karşı nasıl bir tutuma girmeliyiz diye.

Diyemezsiniz ama onları biz yoldan çıkarıyoruz demi ... Pes ya pes .

yanlış anlaşılmasın diye yazdıklarıma dikkat etmeye çalışıyorum
ben hiç içkili ortamlaara bara falan gitmedim aynen dediğin gibi tvlerden gördüğüm kadarıyla ve ordada gösterilen yarı çıplak insanlar kızlara tecavüz eden sapık erkekler başka bişey yok yılbaşı deyincede yine böyle bi ortam geliyo gözünün önüne siz kendinizi bilerek eğleniyosunuz demmekki bunlara fırsat vermezsiniz
içki içen kapalı kızların fotosu koyulmuş onlarda başörtüyü karalamak isteyen yada aile zoruyla kapanmış insanlar inanarak örtünenen insan o şişeyi eline bile almaz

E çünkü tv'dekiler kurgu, Arka sokaklar vs. bar sahnelerinde atraksiyonlu bir olay olması lazım ki senaryo ilerlesin. Halbuki gerçekte barların çoğu kalabalık bir otobüs hattından daha güvenlidir, çünkü erkekleri damsız almazlar ve görevlileri sürekli tetiktedir. Mesela 2 hafta önce sadece kızlardan oluşan bir grup olarak bardaydık. Bu soğuklarda incecik giyinebilen az sayıda insanı sağlam bünyelerinden dolayı tebrik ediyorum ama insanlardaki genel kıyafet pantalon kazak ya da kalın tayt çorap elbise hırka filandı. Neyse üst katta otururken çantam düştü masadan biara, cüzdanım da yandaki demirlerden alt kata düşmüş, daha ben çantadaki eksikleri kontrol edip haber vermek için masadan kalkmadan alt kattan cüzdan geldi. Çıkarken de rica ettik taksimiz çağrıldı, rahat rahat eğlenip, rahat rahat döndük evimize.

üniversitede arkadaşlarla barlara giderdik ne bir tacize uğradım ne başka bi şeye.adam gibi eğlenir gelirdik ben hiç içki içmem kokusuna tahammülüm yok ama içen arkadaşlarım da olurdu.yani öyle bi bahsedilmiş ki sanki bara değilde başka bir yere gidiliyormuş gibi.

isteyen yeni yılı kutlar isteyen kutlamaz isteyen evinde mısır patlatır tombala oynar ailesiyle girer yeni yıla isteyen barlara gider bu kimseyi ilgilendirmez.insanların amacı asılnda bir gün bile olsa değişik bir şeyler yapmak farklı bir vakit geçirmek bir araya gelmek en azından bizim için öyle.o gün toplanıp tombala oynamak bile farklı birşey bu yeni yıl olayını bu kadar abartanları hiç anlamıyorum.

herkese iyi seneler :3:

Televizyonda her gördüğünüzü gerçek zannetmeyin lütfen:34:Biz yarı çıplak(!) insanlar tecavüze uğramak için bara gitmeyiz genelde

Aklima annem geldi, hep daima bir yere gittigimde bana hatirlatirdi "kizim içkine dikkat et, içine birseylar katarlar, baskalarindan da içki alma". Sanki her kösede bir tecavüzcu Coskun varmis gibi :9:

Aklima annem geldi, hep daima bir yere gittigimde bana hatirlatirdi "kizim içkine dikkat et, içine birseylar katarlar, baskalarindan da içki alma". Sanki her kösede bir tecavüzcu Coskun varmis gibi :9:

Hadi annelerimiz bişey görmemiş anlıyorum gülüyorum geçiyorum. Bu kadınlara ne oluyor. Yıl olmuş 2014. :)

Ayrıca kendi isteğimizle sevişiyoruz kimse kusura bakmasın tecavüz zevkini tattıramadıysak :21:

Hadi annelerimiz bişey görmemiş anlıyorum gülüyorum geçiyorum. Bu kadınlara ne oluyor. Yıl olmuş 2014. :)

Ayrıca kendi isteğimizle sevişiyoruz kimse kusura bakmasın tecavüz zevkini tattıramadıysak :21:

Evet, annem öyle ortamlarda hiç bulunmadi fakat benide hiç kisitlamadi. Benim gezmem, görmem ve eglenmemi istemisti. Yani 50 yasindaki kadin bile böyle düsünyor ise, genç kizlar niye böyle düsünemiyor, yadigiyorlar?

Bizde her zaman yilbasi kutlanmistir, alkol ile beraber. Hatta sadece yilbasinda alkol tüketmiyoruz, baska günlerde, arkadaslarimiz ile hos bir ortamda beraber bir kadeh sarapta içeriz.

Ben böyle ortamlarda büyümüyen insanlara ve mesela alkola felan karsi olanlari saygi duymaya çalisiyorum fakat onlar bana karsi saygili olmamalari bunu zorlastiriyor. Onlar herkezi dinden dolayi uyardiklarinda normal oluyor, ben eger Allah diye birsey olmadigini ve millete bol bol alkol tukketin deseydim saygisizlik oluyor.

Ne garip dimi muslumanlik hos goru ve saygi dini iken muslumanim diyenlerin hosgoru ve saygidan bi haber olmasi?

Ben tum yabanci arkadaslarima orda gordukleri gibi bir din degil. Hosgoru ve saygi dini bak bole bole. Bunun su gerekcesivar bu boyle dusunulmus diyerek anlattim. O zaman inandilar ne kadar guzel bi din olduguna.

Cok merak ediyorum birini ayiplayip yadirgayip yaftalayip kotu seyler soyleyince noluyor siz cennete mi ulasiyorsunuz? Yok meraktan soruyorum.?

Yahu banane o icmis bu ciplakmis! Benim hayatim sadece beni ilgilendirir. Benim inancim sadece benim inancimdir. Bizde peder falan mi var da gunahlarimi affetcen boyle yapinca? Birak gunahida sevabida benim. Birak sen kendi hayatina bak. Sen kendi sevaplarin icin calis benim gunahlarimi benim sevaplarimi rahat birak. Allah misin sende benim hatalarimi tartisiyorsun. Birine zarar mi verdim birinine kotuluk mu yaptim? Senin canini mi yaktim da bana bu nefretin? Ben senden nefret etmeyip saygi duyarken senin bana nefretin sirf sac rengim gorunuyor diye mi? Bacaklarimi goruyorsun diye mi? Benim gunahimsa eger sen niye ortak olmaya calisiyorsun.

ne zaman bu kadar hosgoruden uzak kaldik? Ne zaman dini bu kadar baskalastirdik? Ortunen musluman ortunmeyen tu kaka.

Bazen cok uzuluyorum. Ben saygi duyuyorum evet kapali onun yaninda soyle yapmim belki rahatsiz olur diyorum ama bakiyorum ki karsimda ki zerre dusunmuyor ben ne hissederim diye ve yanimsa gayet rahat cehenneme gidiceksin haberin yok diyebiliyor. Ve ben hala saygi duyuyorum ona o oyle dusunuyor o oyle hissediyor ben karisamam diyebiliyorum. Ayni sekilde basi acik olup saygi duymayanlarda var. Once hosgoru ve saygi. Baskasi yok bunu yaparsak birbirimizi anlariz bunu yaparaak tartismayiz.

Uzun oldu ama umarim bir dakikada olsa bir dusunebiliriz bu hosgoru ve saygi konusunu.

Bizim yaşımıza gelin,sizlerinde evlatlarınız kocaman olsun o zaman bunu bilare konuşalım olurmu :34::34:

Ya kafayı yedirtirsiniz insana !

Bara giden biz , yarı çıplak giyinen biz , içki içen biz , erkeklerin bi suçu yok zaten ...

Örtülü , dine düşkün bacılarım ablalarım , kalkıp biriniz de deseniz ya , bu uçkuru düşük , gözleri fıldır fıldır adamların hali nolcak , onlara karşı nasıl bir tutuma girmeliyiz diye.

Diyemezsiniz ama onları biz yoldan çıkarıyoruz demi ... Pes ya pes .

ya ben erkeklerin suçu yok kadınlar onları yoldan çıkarıyo dedimmi hemen saldırıya geçme hemen agresiflik bencede pess

ne kadarda meraklıyız ya hu şu batı medeniyetine. daha düne kadar paçalarından b.k akan adamlar rehberimiz olmuş.
bara gidince marjinal, içki içince modern olmuşuz.
ne kadar çok açılır saçılırsak okadar şık okadar modaya uyar olmuşuz.
yılbaşında çam süslemeyip, hindi yemeyene içten içten ne kadarda adiii, banel der olmuşuz.
illimünati güzel çalışıyor vesselam..... ne kadar ulvi, kutsal geleneğimiz varsa hepsi tü kaka batının sonradan çıkma uyduruk medeniyeti sen çok yaşa :42::42::42:

önce bara gidiyoruz marjınalız denmedi. sadece bar ortamının tecavüz ortamı olmadığından bahsedildi. 1.
ikinci olarak kimse kutlamıyorsun sen tu kakasın demedi. kutlamayanlara bir şey dendiğini burada görmedim. eğer varsa kutlamayanlar ... dir diyen. biri bu mesajı bana gösterirse sevinirim.
sadece her düşünceye ,her davranışa her giyime saygıdan bahsedildi. o kadar.

Son düzenleme:
ha bir ek daha.
bizim kutsal geleneklerimize tu kaka diyen bu konuda bir mesaj varsa onuda göstermenizi rica edeceğim. ben bulamadımda:ssz:

ha bir ek daha.
bizim kutsal geleneklerimize tu kaka diyen bu konuda bir mesaj varsa onuda göstermenizi rica edeceğim. ben bulamadımda:ssz:

kutsal geleneklerimiz yeni yıl kutlamasıyla mı engelleniyormuş? neleri neleri milletçe yok ettik ne geleneklerimiz gitti hepside batının etkisiyle oldu ya zaten biz sahip çıkmak için didindik ama elimizden aldılar sanki.

öğretmen arkadaşlar çocukları yemekhaneye topladılar yiyecek içecek almışlar müdür de müziği açtı çocuklar yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşayacak bir saat onlar için mutlu geçen bir saat olacak ne var bunda,nasıl bir art niyet aranır anlayamıyorum.

Mutlu yıllar hanımlar, herkes için bu sene geçen seneden güzel geçer umarım:124::124::124:

Para harcamamızı gerektiren , kasalarını dolduran ritüeller damarlarımıza itinayla enjekte edilmiş. Öyle çakallarki Anneler günü , babalar günü , sevgililer günü , yılbaşı gibi laf söylediğimizde ağır eleştriler alacağımız günler belirlenmiş bu günlerde hediye alacaksın , ağaç alacaksın, süsleyeceksin özetle para harcayacaksın sen harcayamıyorsan bile benimse bunları ve eleştri geldiğinde bizi koru ... Öyle bir hassasiyeti arka almışlarki bakın Hristiyanların bayramı ülkemde kutlayacaklar elbette dedirtiyorlar Açın gözünüzü diyorum başkada bişi demiycem

Para harcamamızı gerektiren , kasalarını dolduran ritüeller damarlarımıza itinayla enjekte edilmiş. Öyle çakallarki Anneler günü , babalar günü , sevgililer günü , yılbaşı gibi laf söylediğimizde ağır eleştriler alacağımız günler belirlenmiş bu günlerde hediye alacaksın , ağaç alacaksın, süsleyeceksin özetle para harcayacaksın sen harcayamıyorsan bile benimse bunları ve eleştri geldiğinde bizi koru ... Öyle bir hassasiyeti arka almışlarki bakın Hristiyanların bayramı ülkemde kutlayacaklar elbette dedirtiyorlar Açın gözünüzü diyorum başkada bişi demiycem

belirli günlerin kapitalizm carklarını dondurdugu dogrudur fakat ısteyen katılır ısteyen katılmaz. bin kere söylenmiştir ama yine söyleyeyim. noel 25 aralıkta kutlanır, yeniyıl hristiyan bayramı degildir. insanlar bir seneyi de sag salim devirdik diye kutlama yaparlar. agac meselesine gelince isteyen diker isteyen dikmez mesela ben koydum süsledim altına da ayakkabı kutuları dizdim belki noel baba us bes kurus atar dıye. haha

Back