- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
-
- Konu Sahibi puccakanka
çok sinirlisin canım sakin ol...
herşeyin hayırlısı...
su akar yolunu bulur....
eşinide alttan al biraz daha fazla zora sokmayın...
babasıylada görüşmezsin olur biter
aferin sorunları çok güzel çözmüşsün
Kayinpeder bence hic olgun davranmiyor,kücük cocuk gibi küsüp gitmekte nedir?
yani o demeli aman gelinim daha genctir "cahildir" vs!!!
ama bu ne böyle yaa yok gidip sokakta icerim!
ben istemiyorsam cocuguma kötü örnek olsun,o da dedsi,bir zahmet o da desin torunuma zarar vermiyeyim...
ama güzelim sende biraz firenle kendini!!!deme babanin sayasinde vs
benim o insanı savunmak gibi bir niyetim yok,anlattıgınız olayda olayı bence siz ve ablanız büyütmüş gibi geldi,ututmayın biz bugünün geliniysek geleceginde kaynanalarıyız büyüklerimize biraz daha saygılı olsak güzel olmazmı,siz geceki olayı anlatıp kayınpederinizi kızdırmasaydınız eşinizde size kızmayacaktı,kayınpederiniz sinirliyken birde ablanız ona laf söylemiş,ortalık karışmış
inanki burdada kimseyi kırmak değil amacım ama sabahtan beri ellerim titriyoo gözlerimde yaş durmuyoo,,ifade verirken bile çocuğumun o halini anlatırken tutamadım gözyaşlarımı..ve inanılmaz sinirliyim evet..kişiliğimde bu var,,engel olamıyorum..mutlu olsunlar diye hiçbi çabası yok zaten bari bırakında kendi halimizde yaşayalım huzurumuzlaa..o adama baba bile demek gelmiyo içimdeen ,,onun nazlarına afra tafralarına bunca yıl sabrettim saygı duydum kim için eşimin babasıdır diye,,ama o bidefa demediki oğlumun karısı nihayetinde ve gelinimin evi o yaşıyo burda sigara içme diyosa onun sözü geçsin kaç rahatsız etmiyim kavga çıkmasın diye düşünmedi,,deli oluyorum hala nasıl dayandığıma..kaçıncı büyük sigara kavgası bu yeterya yeter..hayatta sigaradan nefret ettiğim kadar hiçbişeyden etmiyorum..kafam çatlıycak migrenden şuan...ama bırak tavır almasın kavga çıkmasın diye evdede içmesine karışmadım bumu mükafatım yazık..bidaha arasada affetmiycem onu bitti..
ah bi yapabilsem firenleyebilsem..ama inanki biri bana bağırdığı an alttan alıp susmak kişiliğime ters gelen bişey dayanamıyorum..kahretsinki hep ondan kaybediyorum
çok pis planlarım var kızlar çok pis gaza geldddiiiiiiimmmmmmmmmmmm:119::122::122::122::124::124::124::119::119::119:
eşim geldi kızlar elinde poşetlerle gidiyorum:26:hakkımızda hayırlısı olsunda barışırız inşallah çünkü eşimi deli gibi seviyorum
ohhh iyi ya geldiğine göre srun yok demektir hadi siz güzel güzel barışın gerisi hikayeeşim geldi kızlar elinde poşetlerle gidiyorum:26:hakkımızda hayırlısı olsunda barışırız inşallah çünkü eşimi deli gibi seviyorum
olay ne kadar büyümüş çok tehlikeli haller bunlar saygı kaybedilirse bir evlilik bitmiş demektir,saygıyı kaybetmemeye çalışın daha akılcı davranın.
evde sigara içilmesi benim içinde olası bir durum değil evimde kimse sigara içemez içmek isteyen çıkar balkonda içer.hele ki çocuk olan evde sigara içilmesi kabul edilir bir durum değil. sebep örnek alması değil çoçuk bugün görür taklit eder yarın unutur ama onun sağlığına vereceği zarar tartışalacak bir husus değil.ama bunu söyleme uslubu farklı olmalı.tatlı dille eşinize anlatsaydınız babasını o uyarsaydı keşke bunlar yaşanmazdı.