yılbaşı gecesi yaşadığım gerginlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok güzel düşünmüşsün doğru bi karar almışsın ayrıca

Hazal ot mu kullanıyor? Ayrıca Ebru’dan uzak durun hiç normal değil herkesle aranızı bozar muhtemelen kıskanmış sizi. Hülyayı da bilemedim ya biraz zayıf karakterli sanki. Fazla güvenmemekte fayda var. Akılsız dost misali yani.

Bir daha diğer ikisiyle muhattap olmayın Hülyanın suçu yok gibi
asla olmam aynı ortamdada bulunmam. hazal ile zaten hülyanın ablası diye bulunmak zorunda kalıyordum aynı ortamda bana bi yanlışı olmamıştı ebru ise yeni girdi hayatımıza zaten baştan beri amacı hazal ile yakın olmaktı. benden uzak olsunlarda nasıl olurlarsa olsunlar zaten ikisindende haz etmiyordum. ben hülya ile cok daha yakınım ve iyi anlaşıyorum sadece o kalır hayatımda bundan sonra

Evet cok uzun ve detaylı konusan biriyim olmak istemeyende olmaz, benim hayatımdakiler olmak isteyenler zaten bana yetiyor. Bende kendim gibi detaylı ve uzun sekilde konusan insanları severim genelde.
nacizane önerim kısa anlatın ne olur :))
Babaannem de böyle.
Bir şey anlatacağı zaman sabah yataktan nasıl kalktıgını bile anlatır, dinlerken yoruluyoruz valla

Öööhh!destan yazmışın mübarek. Okumaya erindim.
Biri özetlesin

Üşwnmeyip okudum. Umarım 20 yaş altısınızdır. Bu hikayede bi tek hülyaya üzüldüm. Siz takıntılı, alıngan ve aynı zamanda ısrarcı bi insansınız. Kendi işinizi kendiniz görün, madem sizi istemeyen insanlar var sevgilinizi de alıp gitmeyin hülya tabi ısrar eder gelin diye sizin gibi alıngan bi insan varken karşısında.

eğer küçükseniz sorun değil ama +23 falansan böyle tripleri çekemezdim sanırım

inanılmaz zeki biri olduğunu düşündüm şu an evet doğru tespit çok değinmek istemedim hazalın bu olayına. hülyanında normalde öyle biri olmamasına rağmen pasif kalma sebebi buydu hazaldan çekiniyor. ben bilmiyordum yeni öğrendim buna benzer cok daha büyük olaylar yaşanmış zamanında, zarar görürüz diye korkmuş olayın şokuyla ne yapacağını bilememiş. işte kızdığım bir diğer noktada ablanı benden daha iyi tanıyorsun, madem o böyle bir insan niye aynı ortama sokuyorsun beni. neyse bilemezdi diyip geçmek istiyorum…

Siz mutfağa gittiğinizde neden fısır fısır konuşup gelince susuyorlardı peki? Bana biraz nereye çekilse oraya gidecek biri gibi geldi. Ne şiş yansın ne kebap kafasındaymış sonradan çark etmiş olarak yorumladım ben.

23 yaşındayım. Evet çocuksu muhabbetler bunuda biliyorum. fakat atladığınız bir şey var alkolün tesiri altında yaşanan şeyler bunlar. yani normalde biraz takıntılı ve alınganımdır bu doğru, ama ısrarcı değilimdir. belkide alkol insanların iyi ve kötü özelliklerini daha abartılı ve yoğun şekilde yaşamasına sebep olabiliyordur banada öyle olmuştur bilmiyorum. Kendi işimi kendim görebilecek sağlıklı bir kafada olsaydım zaten yanıma yoldaş aramazdım. Şu konuda haklısınız hülya benim alınganlığımı hissettiği için ve kendiside ev sahibi olduğu için, bunun yiğitliğine girdi ( yani kimse seni istememezlik yapamaz orası benimde evim mesajını hissettirerek) ve ısrarla beni davet etti. Benim bu ısrara yenik düşüp gitmem yanlış oldu en baştan, sağlıklı düşünemedim. Halbuki en başta gitmeye çok karşıyken bir anda daveti kabul etmiş olarak buldum kendimi. Gitmemek en doğru karar olacaktı bu konuda katılıyorum size.

Hülya o sırada mutfaktaydı yemek hazırlıyordu onun salonda olup bitenden haberi yok eğer belli etmeselerdi bende anlamayacaktım hatta ebru ile benim yükseldiğim asıl olay yüzünden bu konunun üstünde bile duramadım bahsetmedim hülyaya hala daha

nacizane önerim kısa anlatın ne olur :))
Babaannem de böyle.
Bir şey anlatacağı zaman sabah yataktan nasıl kalktıgını bile anlatır, dinlerken yoruluyoruz valla

ya niyetim kimseyi yormak bunaltmak değil inanınki sadece kendimi daha anlaşılabilir ve açıklayıcı şekilde ifade etmek istediğimden böyle uzun konuşuyorum. kısa öz konuştuğum zaman insanlar beni çok fazla yanlış anlıyor sivri dilli olduğumu düşünüyorlar kırılıyorlar vs… :)

Öööhh!destan yazmışın mübarek. Okumaya erindim.
Biri özetlesin

alkolün tesiriyle istenmedigimi fark ettigim halde o istenmedigim yere gittim, çünkü evin diğer sahibi ısrarla cağırdı. egoma yenildim evin sahibi (yakın arkadasım ) çağırırken diğeri kimki istemiyor beni diye dusundum kabul ettim. ama karsılıgında bi ricam vardı kendi evime kadar birlikte gidip eşya alcaktık tek gidemiceğim icin söz verdi yakın arkadasım o şartla gittim. o evde beni istemeyen şahıs yakın arkadaşımı göndermemeye onun adına konusup karar vermeye kalktı ve tartıştık bende ortamı terk ettim. arkadasımda o kisiye haddini o an bildirmedi donup kaldı. suan hepsiyle küsüm ama aslında arkadasımın bi suçu yok dolaylı sebeplerden oturu sozunu tutamadı yoksa benle gelecekti. sonrasında arkadasım ben gittigim icin benle arası bozuldugu icin onlarla tartıştı ve yaşananlar sebebiyle cok uzgun bende diyorumki arkadasım daha fazla uzulmesin iletişime geçeyim. diğerleri ilede asla bir daha görüşmeyeyim. beni ve arkadasımı zor durumda bıraktılar baya. olay bu yani ozeti bile uzun oldu

Ben en çok komşulara üzüldüm. Sabahın köründe şişe sesleri, sizin sesleriniz, of çekilir dert değil.
Siz niye ısrarla laf anlatmaya çalıştınız ki? Hem "sen kimsin ki" deyip durmuşsunuz hem de 50 defa açıklama yapmışsınız. Gereksiz uzamış.
Görüşmeyin bir daha olsun bitsin.
Hülya'yı direkt silmek istemiyorsanız bile mesafeli kalın bence bir süre.

5 dk üzerinde durulacak konu değil. Başka bir dert edinin kendinize. Bu kadar saçma takıntılar psikolojinizi bozar.

Iyi de sabahın körü kafalar güzel
Kafalar yorgun gidip gelmeye üşenmez mi insan ya o nasıl plan daha plan esnasında eve topuklardim ki ...hic uğraşamam
Ve bir süre kimseyle görüşmezdim o ortamdan
O fısır fısır konuşmalar,maruz kaldığım tavırlar vs için bile bir süre daha beklemede kalırdım

sız hep bırlıkte plan program yapmısken, bır anda haber vermeden aranızdan ebru ve hazalın ayrılıp, arkadasımızı alıcaz bahanesıyle sızı orada aracsız da bırakarak eve gecmelerı cok ayıp olmus ,yanınızda olan kendı kardesıne hulyaya bıle haber vermıyor,, hulyanın en azından abla barı bana haber verseydın demesı gerekti,
bellıkı nerede nasıl davranması gerektıgını bılmıyorlar.

sızın bulundugunuz ortamda cok fazla polıs olması ne alaka ? alkollu mu trafıge cıktılar kı anlamadım o kısmı ,nıye polısı bahane etmısler yanınıza ugramamak ıcın ?

sızın hatanız surada... sızı ekıp gıden planı bozan ınsanların evıne gıtmenız. sızı cagıran yok kı , resmen kacmıslar zaten sızden ,hulyanın ablam benı burada bırakmazdı yanlıslık olmustur dıye sımarıkca ıkna etmesıne aldanmayıp onu taksıyle gonderıp sız kendı evınıze donmelıydınız

ya da ... madem bulundugunuz yere sızın ev daha yakındı o zaman esyamızı alalım sızın eve oyle gecelım deseydınız. taaa o uzak olan arkadasınızın evıne gıdıp olmayacak saatde gerı bırlıkte sızın eve donup, esya alıp gerı o arkadasınızın evıne tekrardan donmek ıstemenız ınanılmaz sacma otesı kusura bakmayın ... akıl var mantık var...

ya sevgılınız mantıklı demısonu dınleyıp gıtmeseydınız ,ya da gıdecektınız madem benım ev daha yakın dıyen sızsınız hemen esyanızı alır sızın evden basar gıderdınız...

ama sızde bılıyorsunuz kı eve esya almaya gıdersenız sevgılınız buraya kadar geldık zaten planı bozup bızı de ektıler bosver evden cıkmayalım dıyecek sızde ılla gıdıcem hulyanın ablası da sımdı bıze kızmasın dıye ınat edeceksınız bunun onune gecmek ıcın bu absurt planı yapmıssınız

en basından berı kızların sızınle alakalı oldugunu dusundugunuz bu tavırlarını bıle bıle gıttıgınız evde 2 defa hakkınızda konusuldugunu anlamıssınız ,en azından o an gıdıp sevgılınızı kaldırıp hadı gıdıyoruz dıyebılırdınız, tum bunları gormezden gelıp yatıcam ben hadı kalkıp benım evden esyaları alalım dedıgınızde sıze tamam demelerını nasıl beklıyordunuz kı

ablası hulyayı o kıza arkadasınıza emanet etmıs ,hulyanın kolundan tutup ılla benımle gelecek sen kımsın demenızde cok komık, ablası benım basıma eksır ben hıc bır yere gonderemem senle gelemez dıyor arkadasınız bu kadar basıt,
zaten en basından berı sızı de ıstemıyorlardı resmen hem ınat hem kavga etmıssınız

sanırım yasınız kucuk ergen gıbı davranıyorsunuz bu saatden sonra bırbırınızle gorusmesenız ıyı olur

Evet cok uzun ve detaylı konusan biriyim olmak istemeyende olmaz, benim hayatımdakiler olmak isteyenler zaten bana yetiyor. Bende kendim gibi detaylı ve uzun sekilde konusan insanları severim genelde.
E o zaman sorun ne konu ne. Yasamissin geç git bunu kafaya takip gilgamis destanı yazmaya ne gerek var bacim

sevgilinin ne işi var orda ,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…