- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
en iyisi evde oturmakmışş.Bazi insanlarda vardir ya beni istemiyor ama burnunun dibine giriyim sinir olsun dusuncesi. Gercekten bu mantikla yasamak zor olmali. Seni istemeyenin yanina gitme işte. Onlarinda yilbasi gecesine s*çilmis resmen
pandemı bıttı bı benım haberım yok heraldeen iyisi evde oturmakmışş.
Ay bende bayıldım okurken sana ne be çekil şurdan diyememişte anlatmısta anlatmıs twitterda bi yazı vardı çocuk annesinin uzun uzun herseyi anlatmasindan o kadar bezmiş ki anne anlatma beni döv demişyılbaşı gecesi içmiş, kafası bir milyon insanlara böyle uzun uzun hitabet sanatı icra eder gibi konuştuysanız çekememişlerdir.
Ay bende bayıldım okurken sana ne be çekil şurdan diyememişte anlatmısta anlatmıs twitterda bi yazı vardı çocuk annesinin uzun uzun herseyi anlatmasindan o kadar bezmiş ki anne anlatma beni döv demiş
Konuları sabote etmek için geldimpandemı bıttı bı benım haberım yok heralde
ben hala ınsanlarla goruntulu gorusuyorum kımseyle bulusmuyorum kımseye gıtmıyorum evıme davet etmıyorum
yılbasında da sadece bır pasta yaptık aılecek yedık yanı tombala oynadık
ınsan yenı yıla vırusle gırmeye cekınır en azından
Simdi ben bunu okuyup otobusteyken bayginlik gecirsem sonra ay bi gidin basimdan diye otobusun camindan atlasam suclu konu sahibi yani. Iyi bari evdeyken okumusum. Cok sukur yarabbim evdeyim aklima geldide yine bayginlik gecircem gibi oldum. Iyiki boyle arkadaslarim yokDetaydan midem bulandı ama okudum neden çunkü otobusde yolculuktaydım şu ebruya bu kadar laf anlatman beni ayrıca yordu muhtemelen sen gibi arkadaş istemezdim benha hülyaya gelirsekte ardından ne yaparsa yapsin benim icin biterdi beni orda korumayan sonra hiç birseu yapmasin
Konu sahıbi sevgilisi ve 3 kız arkadaş daha toplanmışlar bu arkadaşların üçündende ikisinde abla kardeş. Dışarda eğlenmişler sonra kızkardeş ve ablanın evine gideceklermiş ama diğer arkadaşları ve ablası bunları almadan gitmişler küçük kız kardeşide bırakıp .Öööhh!destan yazmışın mübarek. Okumaya erindim.
Biri özetlesin
Simdi ben bunu okuyup otobusteyken bayginlik gecirsem sonra ay bi gidin basimdan diye otobusun camindan atlasam suclu konu sahibi yani. Iyi bari evdeyken okumusum. Cok sukur yarabbim evdeyim aklima geldide yine bayginlik gecircem gibi oldum. Iyiki boyle arkadaslarim yok
yılbaşı gecesi içmiş, kafası bir milyon insanlara böyle uzun uzun hitabet sanatı icra eder gibi konuştuysanız çekememişlerdir.
zaten alkollü insanlara uzun uzun mantıklı açıklamalar yapmak ve onlardan da mantıklı hareketler beklemek hata olmuş.
ben sarhoş olmam ona rağmen alkollü olduğumda ortamda bu şekilde konuşan birini istemem mesela.
madem sevgilisinin işe gitmesi bu denli önemli o zaman gitmeyeceklerdi.
yılbaşı gecesi söz almak vs vs çok garip.
Benim anlamadigim sevgilinizin o evde işi ne, neden o evde uyuyor?
İşe gidecekse gitsin evine yatsin, sizde arkadasinizla takilin olmuyormu öyle
Iyi de sabahın körü kafalar güzel
Kafalar yorgun gidip gelmeye üşenmez mi insan ya o nasıl plandaha plan esnasında eve topuklardim ki ...hic uğraşamam
Ve bir süre kimseyle görüşmezdim o ortamdan
O fısır fısır konuşmalar,maruz kaldığım tavırlar vs için bile bir süre daha beklemede kalırdım
Bitek sorun var ;biri aralarında alkollü arac kullanmıs(cok fazla polis var demis)en önemlisi sıkıntı o.
Gerisi Allah baska dert vermesin derdi.
Yanlış anlamayın yaşlar kaç? Diğer ebru denilen kişi oldukça çocuksu geldi de bana. Hülya dediğin arkadaşın bi suçu yok yazdıklarına göre hatta o da mağdur. Diğerleriyle görüşmeyin ama Hülyada bi sıkıntı yok derim
sen neden kendi evinden eşyaları almak için hülya'nın seninle gelmesini ısrarla istedin? kendin neden gitmedin ya da sevgilin ve sen neden gitmediniz ki? kendi eviniz değil mi sonuçta hülya neden gelmek zorundaydı?
Ya çagirmis tamam da, sevgiliniz zaten uyuyacakmiş yani eve gitseymiş sizde illa eve gidecegim hulya muhabbetine girmemis olurdunuz.Söyledi teklif etti bunu zaten bana, lakin hülya ikimizinde yakın arkadaşı ve bizi birlikte çağırdığı için bu şekilde gerçekleşti olay.