yılbaşı gecesi yaşadığım gerginlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok uzun gerçekten bu kadar detaya gerek yoktu gerek varsa eğer paragraf giriş gelişme ve sonuç kıvamında yazıp konuşsanız daha iyi olur.

Okuduğum kadarıyla Ebrudan hiç hoşlanmadım. Kendini bişey sanarak her şeye müdahale etmeye çalışan tiplerden hiç hoşlanmam. Sizi kıskanmış olabilir, haz etmemiş olabilir ona karşı sessiz kalmamışsınız iyi olmuş ama Hülya da bana çok sağlam gelmedi o tartışma anında haddini oda bildirebilirdi çocuk değil neticede. Bu tarz kızlardanda hiç hazetmem politik davranan arkadaş ortamında rengi belli olmayan.

Sizin yerinizde olsam Hülya ile arama mesafe koyarım.

Bitek sorun var ;biri aralarında alkollü arac kullanmıs(cok fazla polis var demis)en önemlisi sıkıntı o.
Gerisi Allah baska dert vermesin derdi.

Hülya hariç diğerleriyle görüşmeme kararı çok çok mantıklı..Bu olayda onun bir suçu yok bence.

Çok sıkıcı sahte arkadaşlık samimiyetsizlk hiç çekemem tek başıma mısır patlatıp TV izlerim bu ne ya o ona bunu demiş o önden gitmiş okumadım bile

nacizane önerim kısa anlatın ne olur :))
Babaannem de böyle.
Bir şey anlatacağı zaman sabah yataktan nasıl kalktıgını bile anlatır, dinlerken yoruluyoruz valla
Senin babaannen benim annem olabilir mi acaba? Arabanın lastiğinin patladığını anlatacak, kudra beni pazara götürdü domates aldım, biber aldım, ayyy lahana çok pahalanmış diye başlıyor lastiğe gelene kadar yarım saat konuşuyor pazara gittik dönerken lastik patladı olay bu

Konuya yorumuma gelince; olan olmuş yorum yapacak bişe bulamadım

Çok zorlama iş yapmissiniz hani altinizda araba olsa anlayacagim da ulaşim karti diyorsunuz eve gelmişken sabaha karşi eşya almaya mi gidilir toplu taşimayla bi de alkollusunuz içip durmussunuz sababa kadar ne gitmesi? Baştan belliymiş zaten sizi almadan gitmisler gecseydiniz evinize.

Böyle organizasyonlara sevmedigim biri varsa ben en baştan katilmam istedigi kadar yakin arkadasim olsun mumkun değil siz bi de kalkip ayni evin içine yatili gidiyorsunuz. Ablasi da sizden pek hoşlanmiyor bence. Ben hayatimdan cikartirdim hepsini.

Hmm, ben sabah kız arkadaşınızla gitmeye çalıştınız sandım Yazdıklarınızdan zaten kendi muhasebenizi yaptığınızı, sorumsuz davrandığınızı ve sevgilinizi de madur ettiğinizi fark ettiğinizi anlıyorum. Gereken dersi almış zaten.

Bu hikayede yanan sevgiliniz olmuş. Eşyalar almadığınız için istemeye istemeye erken uyanmış. Yine de uyumlu çocukmuş, eve gelmeyi kabul etmiş.

Sevgiliniz yılbaşında sabahlayamayacağı için başka arkadaşklarınız ile takılmak istemenizi anlarım. Normalde böyle bir durum yaşansa, sevgiliniz de uyumlu zaten, kızların evine gitmeyi kabul edersiniz ve eğlenirsiniz. Ancak en baştan bahanelerle sizsiz eve geçmişler. Buradan istenmediğinizi anlamalıydınız. Bir daha onlarla görüşmeyin. Hülya ise bugün ne kadar üzgün olsa da gün gelir ablasından yana olabilir. Neticede abla kardeşler. Bugün küserler yarın barışırlar. Küsün demiyorum ama onunla da mesafeli olun bence.

Ben de en başta aynı şeyi düşündüm. Sabah gidip eşyalarını almaktansa sevgilisi evine gidip güzelce uyusa en iyisi olurmuş diye. Ama herhalde sevgilisiyle eve geçtiğine göre hemen uyumadı, yine bir süre uyanık kalacaktı değerlendirmek istediler. Yani öbür türlüsü çok mantıksız, eve geçince hemen uyuyacak adam için sabah körü eşya almaya gidilmez.

Keşke hiç gitmeseydin. Zaten sorunları olan insanlara bir de sevgilini alıp gitmen ortamı germiş. Kıskançlık gibi bişey hissettim ebru dediğin kişide. Aslında sevgilini orda tek bırakıp eşyaları almaya gitmemen de iyi olmuş. Çocuğu neden onlarla yalnız bırakıp gidesin ki. Takılma ama sana karşı ayıp etmişler bence.

Ben sevgilinize acidim. Adam yaninizda canta gibi ordan oraya gidiyor, gikini cikarmiyor. Uykusundan oluyor kiz kavgasi ortasinda kaliyor. Arkadaslik iliskilerinizi hic sevmedim cok vicik vicik bi hayatiniz var. BIra siseleri havada ucmus, yerlerde dolanmis gercekten midem bulandi.

Hepsini okuyamadım da alkol ve ot tesiri altında yaşananları değerlendirmemizi mi istediniz, ben mi yanlış anladım mantık aranmaz böyle bir durumda, boşa yormayın bizi

Bu ebru neden size yalakalık yapıyor ki Hazal ile tanışmak için? Cinsel tercihi farklı mı acaba?

Neyse asıl konuya gelecek olursam ebru bana pek sağlam biri gibi gelmedi. Çok kıskanç herşeyi herkesi yönetebileceğini düşünüyor...

Hülya'nın da tek eksi tarafı Ebru'ya sanane sen kimsin deyip seninle çıkıp gitmesiydi.
Onun dışında niyeti kötü değil...

Eşime de anlatıyor böyle detaylıca.
Hiç tanımaz anlatıgı kişileri eşim mesela.
Bazen gözlerinin kaydıgını görürüm dinlerken, saygısızlık etmeyeyim diye nolur yeter de diyemiyor adamceyiz ahaha

Ay aynı aynı. Bi de teyzelerimle her gün telefonda her biriyle en az yarım saat karşılıklı böyle ayrıntılı konuşuyorlar

Size sorun yaratan kim varsa hayatınızdan çıkarıp atın. Kısa ve öz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…