yılbaşı gecesi yaşadığım gerginlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nacizane önerim kısa anlatın ne olur :))
Babaannem de böyle.
Bir şey anlatacağı zaman sabah yataktan nasıl kalktıgını bile anlatır, dinlerken yoruluyoruz valla
Ya bu bir rahatsızlık mı çok merak ediyorum malesef benimde yakın kan bağım olanlarda var bu durum baygınlık geçiriyorum tahammül edemiyorum hatta bu konuyu travma yaptım sanırım kendime strese giriyorum hahahaha

Yanlış anlamayın yaşlar kaç? Diğer ebru denilen kişi oldukça çocuksu geldi de bana. Hülya dediğin arkadaşın bi suçu yok yazdıklarına göre hatta o da mağdur. Diğerleriyle görüşmeyin ama Hülyada bi sıkıntı yok derim

benım annemde boyle ınsanın yuregı cekılır onu dınlerken
ee hadı sadede gel yanı ? derım
dur anlatıyorum sende bır dınlemeyı bılmıyorsun der

mesela domatesın fıyatı artmıs dıyecek
sabah evden yorgun cıktım , sıyah bluzumu gıyındım aracla gıttım once kabaga baktım oradan havuc gozume ılıskı tam fasulye alacaktım kı domates gordum
eee ? ıste domatesı gordum dusundum dedım kı

öffff anneeeee

anneme gore ben sabırsızmısım ve sinirlerım cok bozukmus benımle hıc bırsey konusulmazmıs

Hepsini okudum yas grubu kac acaba bunların
1 alkol kötüdür icmesini bileceksin
2 elektrik önemlidir almadiysanda saygı duyacaksin
3 biraz zaman verin kadinsal sorunlar olmuş ah bu kadinlar
4 arkadaşını harcamissin ne esya imis gidip kendin de alabilirsin cocukmusunuz
5 biraz zamana ve büyümeye ihtiyac var

mesela konu sahibi arkadaş ebru ve arkadaşının ablasını eğlence sırasında irrite etmiş olamaz mı ? belki rahatsız oldular ve eğlenmek istedikleri bir akşamı onunla geçirmek istemediler.
muhtemelen fısıltılarında da ya gene böyle yaparsa tadımızı kaçırırsa şeklinde şeylerdi.
tamam davranışları ideal değil ama sürekli başkalarını suçlarken konu sahibi kendine de bir baksaymış keşke bence.

Olabilir tabi Ben sadece yazılanları baz alarak cvp verdim.

Olabilir tabi Ben sadece yazılanları baz alarak cvp verdim.

zaten alkollü insanlara uzun uzun mantıklı açıklamalar yapmak ve onlardan da mantıklı hareketler beklemek hata olmuş.
ben sarhoş olmam ona rağmen alkollü olduğumda ortamda bu şekilde konuşan birini istemem mesela.
madem sevgilisinin işe gitmesi bu denli önemli o zaman gitmeyeceklerdi.
yılbaşı gecesi söz almak vs vs çok garip.

okuyabilirsen hayrına özetlersen sevinirimmm

sen neden kendi evinden eşyaları almak için hülya'nın seninle gelmesini ısrarla istedin? kendin neden gitmedin ya da sevgilin ve sen neden gitmediniz ki? kendi eviniz değil mi sonuçta hülya neden gelmek zorundaydı?

benim babam da böyle ya ahahaha
bişey anlatacak mesela arkadaşıyla ilgili. arkadaşının aile hayatından tut da çocukluğuna varana kadar gereksiz detay verir. eee noooldu? zaten sadede gelene kadar sadedi unutur. ne yapmak nereye varmak istemektedir bu adam, 29 yaşıma giricem az kaldı hala çözemedim.

Sevgilinizle baş başa evde yılbaşı geçirmek varken neden samimi olmadığınız insanlarla kutlama yapmaya çalışıyosunuz anlamadım, sevgilinizi de ısrarla ordan oraya götürmüşsünüz 4 kız + 1 erkek takılma olayı çok saçma ve uygunsuz geldi bana

Tam olarak böyle korkuyorum bir sey sormaya Adem ve Havvaya kadar gidiyor konuşma zaten cevabı da alamiyorum soruyu ve konuyuda unutuyorum
Ve sabirsiz sinirleri bozuk olanda ben oluyorum ayni durum

okuyabilirsen hayrına özetlersen sevinirimmm
yazdıgım yorum ozet halı
arkadas grubu bırlıkte program yapmıslar konu sahıbının sevgılısıde var
o gruptan bazı kızlar konusahıbıne sevgılısıne ve yanında bulunan bır arkadasa haber vermeden basmıs gıtmısler
yanında bulunan arkadas ya bırsey olmaz bızde onlara katılalım ne olacak demıs
sevgılısıde konu sahıbıne evımıze gıdelım bosver zaten yarın ıs var demıs
konu sahıbı yok demıs gıdelım gece gerı evımıze donerız tekrar oraya gıderız ordan tekrar evımıze gıderız
neyse gıtmısler
oradada kızlar konu sahıbıne uzak durmus anlamıs konu sahıbı ama caktırmamıs buna ragmen kalmıs
uykum geldı hadı arkadas benımle gelsın evıme gıdıp esyamı alalım demıs
onlarda yok demısler
bırbırlerıne gırmısler

Ebrunun arabasıyla gitmemeniz iyi olmuş. İçki içen kişinin arabasına zaten binilmez.

Beni açıkçası Hülya'nın ablası Ebru falan ilgilendirmezdi. Sonuçta onlar benim arkadaşım değil.

Hülyanın da iki arada bir derede kalması bile büyük bir olay. Siz bunun için kıza kızgınsınız ama insan kolay kolay ailesinden birine bir olayda haksızsın diyemez. Ortamda onu savunur en kötü evde tek kalınca yaptığın yanlıştı der. Bence Hülya iyi bir kız hatta size çok değer veren bir kız. Onu kaybetmemeye bakın. Ama maalesef ablası artık Hülya ile aranızı bozduğu için sizi sevmeyecektir. Görüşmeme ihtimaliniz varsa görüşmeyin. Eğer denk gelecekseniz ve Hülya'ya sizle arkadaşlığa devam ettiği için daha da soğuyacaksa ablasıyla da o gece herkes çok gerildi zaten içkiliydik. Böyle şeyler olabilir diyerek ortak bir noktayı bularak görüşmemeye devam edebilirsiniz. En azından biraz sular durulur

Bazi insanlarda vardir ya beni istemiyor ama burnunun dibine giriyim sinir olsun dusuncesi. Gercekten bu mantikla yasamak zor olmali. Seni istemeyenin yanina gitme işte. Onlarinda yilbasi gecesine s*çilmis resmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…