- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.171
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dönüşte neden kız arkadaşınızında size eşlik etmek zorunda olduğunu anlamadım. Sevgiliniz ve siz evinize dönemiyor musunuz?
Anladım şimdi.dönüşte değil yanlış bi anlatımım mı var. yani varsa okudugunuz cümleyi belirtin düzelteyim. sevgilim uyurken, onun iş saati gelmeden yani uyanmadan evvel, biz iş icin gerekli eşyalarını arkadasımla benim eve almaya gidip, oraya geri gelecektik.
Anladım şimdi.
Birkaç saat fazladan eğlenmek için gereksiz aksiyonlar yapmışsınız. 12den sonra herkes evine dağılsa hiçbiri yaşanmazdı bunların.
Ne çağrılması..arkadaşının ablası ve o diğer kişi birşey demeden gitmiş hemde sana ve yakın arkadaşına haber vermeden..arkadaşın da gel diye ısrar etmiş ,ki sen zaten bize bilerek haber vermediler gittiler diye düşündüğün için gitmek istememissin aslında....zaten birbirinizden haz etmiyorsunuz neden eğlenmeye gidiyorsunuz?seni cagirmamislar neden gidiyorsun?saçma sapan birseyilk kısmıda okumamışsınızki çağırıldığımı yazdım
Ne çağrılması..arkadaşının ablası ve o diğer kişi birşey demeden gitmiş hemde sana ve yakın arkadaşına haber vermeden..arkadaşın da gel diye ısrar etmiş ,ki sen zaten bize bilerek haber vermediler gittiler diye düşündüğün için gitmek istememissin aslında....zaten birbirinizden haz etmiyorsunuz neden eğlenmeye gidiyorsunuz?seni cagirmamislar neden gidiyorsun?saçma sapan birsey
Bir kaç cümle ile açıklayabileceğiniz bir konj hakkında destan yazmışsınız. Bir yerden sonra insanın beyni yanıyor.
Sevgilinizin eşyalarını almaya giderken illa birinin size eşlik etmesi gerekmiyor.
Özel günlen cılkını çıkarmayın, gereğinden fazla anlam yüklemeyin. Ertesi gün mesai başı yapmış sevgiliniz. Daha sakin, kendi aranızda bir kutlama yapabilirdiniz.
Arkadaşınız olan kişinin kardeşinin sizi sevmek gibi bir zorunluluğu yok. Bulunduğunuz her ortamda, herkes sizi sevecek diye bir şey yok.
Size tavsiyem kısa yazın az için.
Ne kadar saçma bir muhabbet.
Herkes direk evine gitseydi, sevgilinizde ordan işine giderdi.
Ebru sevgilinizden hoslandi
Böyle dememizi mi bekliyorsunuz ...
Ben hulyaya da kızdım
Ama ebru'nun ağzının payını cidden verdiyse eğer hulyayla konuşmaya devam etmelisin
arkadaşımın verdiği sözü tutamamasının altında yatan sebeplerden dolayı ben onu anlıyorum ve suçlamamaya çalışıyorum. tabi yaşananları bu değiştirmiyor orası ayrı. ama kızla benim bir derdim yoktu açıkçası özellikle bi iktidar savaşı gibi. biraz yanlış yorumluyorsunuz. çünkü zaten onun yakın olmak istediği kişi benim arkadaşım değil, arkadaşımın ablası ve ben ablasıyla zaten cokta yakın değilim ne halleri varsa görsünler der geçerim. benim arkadaşımda ebruyu pek sevmiyor zaten. ayrıca baskın karakterli olmak ile birileri üzerinde üstünlük kurmak çok ayrı şeyler ben bir arkadaş grubunda böyle şeylerin yaşanmaması taraftarıyımdır her zamanOlayı ayrıntılarına kadar anlatmaya gerek var mıydı cidden, çok basit ve uzatılmaması gereken bir mesele nasıl dünya meselesi haline gelir adlı çalışma olmuş. Siz sevgilinizle evinize geçecektiniz, arkadaşınız da kendi evine, bitti gitti. Madem yapmadınız diğer tarafa geçtiniz baktınız ortam gergin uzatmadan dönecektiniz evinize. O bunu dedi şu bunu dedi bilmem ne. Verdiği sözü tutmadıysa arkadaşınız bundan sonraki tavrınız da ona göre olurdu, mesafenizi koyardınız. O yeni gelen kızla iktidar savaşına girmiş gibisiniz, baskın olmaya çalışmaktan ağır saçmalamışsınız.
Eğlendiniz bitti gitti. Hala elin evine sevgilinizle gitme çabanız, adamı orda uyutup ona eşya almak için eve dönmek istemeniz, eve dönüp eşya alıp tekrar geri dönme planı... Üstelik tüm bunlar gece yarısından sonra oluyor. Sebebi neydi ki?
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama dışarıdaki çoğu kişi alkolün tesirindeyken kaza olur bela olur ne işiniz var yahu. Eğlendiniz yediniz içtiniz dönün işte evinize. İşe gidecek çünkü. Genelde ertesi gün tatil olur ama sizde öyle de değil. Eee uzatmak ne mana..
Çok çocukça ve saçma olaylar kusura bakmayın.
Arkadaşınız yeterince savunmadı ve üzgün değilse onu da aramayın bir daha.