• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilarcaa kumbarasini acmayan var mi?

Evet ben de aylık açıp bütünleyip kağıt para kumbarasına atayım diyorum. Yoksa bozuk paraları bütünlemek çok zor olur diğeriyle beraber açarsam.
Kağıtları da cüzdanımda yanımda taşırım hep, içte gizli gözünde saklarım ve unuturum o yokmuş gibi yaparım harcamalarımı. Hatta o kadar unutmuşum ki, yakın zaman önce yurtdışına taşındık ve geldiğimde bir baktım cüzdanımda 300 tl. Bir zamanlar dolar yaparım diye gizli göze koymuşum ve orda unutmuşum, çok üzüldüm tl olarak yanımda getirmiş olduğuma.

Çocukken vardı kumbaram, iş bankasınındı sanırım. Bir hevesle harçlıklarımı atıyordum çok da mutluydum. Abim bi gün cımbızla kumbaramdaki tüm kağıt paraları ütmüş hiç unutmam tabi çok sonradan uyandım bu çakallığa. Harçlıklarım gitti ama hayatımın dersini çok küçük yaşta almış oldum. Yemeyenin malını yerler:KK53:

Anka Anka ve D Daylongg
Bence sıfırdan bir topik olsun.
Biz kitap topiğinde şöyle yapıyoruz. Herkes her ay kaç kitap okuduğunu yazıyor. Birisi de çetelesini tutuyor.

Bu da öyle olabilir. Birisi çetele tutar.

Kızlar çalışıyorum o yuzden yazamıyorum kusura bakmayin. Simdi yeni bi baslik belirleyelim o zaman ekonomi finans forumuna acayim konuyu :D buyuk kumbara yapiyoruz hic acilmayan ve günlük attiklarimizi yazalim :nazar::KK76:v

Kızlar çalışıyorum o yuzden yazamıyorum kusura bakmayin. Simdi yeni bi baslik belirleyelim o zaman ekonomi finans forumuna acayim konuyu :D buyuk kumbara yapiyoruz hic acilmayan ve günlük attiklarimizi yazalim :nazar::KK76:v
Sene sonunda açalım ama. :76:
Sen aç yine konuyu işte müsait olunca buraya linkini at. Ay çok heyecanlandım ya :-)

Kızlar çalışıyorum o yuzden yazamıyorum kusura bakmayin. Simdi yeni bi baslik belirleyelim o zaman ekonomi finans forumuna acayim konuyu :KK70: buyuk kumbara yapiyoruz hic acilmayan ve günlük attiklarimizi yazalim :nazar::KK76:v

Beni de al kız.
Müsait değilsen ben de açabilirim

Aciyim kizlar adi ne olcak önerisi olan var mi

Aciyim kizlar adi ne olcak önerisi olan var mi

Dur hatta sana içerik önerisi vereyim

Para biriktirmek isteyip de yapamayanlar?
Kumbara yapmaya başlayıp da ilk haftasında patlatanlar?
Birikmiş param olsa da tatile gitsem diyenler?

Toplanın para biriktirip tatile gidiyoruz.

Bir köşeye attığımız, aldığımız altın ve dövizleri her Pazartesi söyleyin, takibini yapalım hep beraber

Yil sonu olmasa bende jatilirdim ama ben yil sonuna kdr dayanamam acarim :rolleyes::KK6:

Onu yapacağınıza akil var mantik var her ay bir çeyrek alin atin bankadaki kasaniza . Bu nasil bir fantazidir :)

Onu yapacağınıza akil var mantik var her ay bir çeyrek alin atin bankadaki kasaniza . Bu nasil bir fantazidir :)

Çok şükür herkesin aklı var. Ama kumbara sadece yatırım için yapılmıyor. Eğlencesine de yapan bir sürü kişi var. Benim şahsen hoşuma gidiyor, para biriktirip sonra ne kadar olmuş diye açmak

Back
X