- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
-
- Konu Sahibi quantumkizi
Şuan parası yoksa bugün için şimdiye kadar en azından yemek parası biriktirebilirdi. Biz evlenmeden önce ayrı şehirlerdeydik, eşim o zamanlar Bulunduğum Şehre iki haftada bir gelirdi, ben onun geleceği günlere para biriktirirdim. Her zaman yani. Yıldönümü de yılda bir kez olan bir şey. Madem pek parası olmuyor. Bir ay önceden 5-10-5-10 atsa bi yemek parası birikirdi. Ben biraz cimrilik gördüm.
onada hak veriyorum çünkü sınırlı harçlık veriyolar işede girip çalışamaz staj yapıcak zaten daha önce iş aradı ama derslerine uyan bulamadı. bir yandan hesabını kitabını aarlayan biri olmasını sevdim ama bu boyuta vardıkça olay düşünür oldum kötü bi özellikmi diye
Bence içinden gelinrse birinin o bütçede bile birikim yapılır bir iki ay önceden ve alır yine de bir ufak hediye ama yine de iftar çadırı teklif edilmez. Simit çay yapar ama yanına iki çiçek koparır bir parkta daha hoş olur sanki ama yine siz daha iyi bilirsiniz elbette
Tatlim iliskinizde para muhabbeti oluyorsa bu ikinizide yipratir. Gercekten acikca konus bu konudan rahatsiz oldugunu dile getir. Parasiz gayette supriz yapilabilir. Bence bu konu boyle devam etmemeli yipranirsiz. Gereksiz tartismalara yol acar.
daha önce böyle sorun olmamıştı. Bu olay düşündürdü beni . herşeyini benimle paylaşır ailesiyle olan para sorunlarınıda paylaşıyor.anlatmada diyemiyorum
Ya bırak Allah askına kızım hayat böyle gecmez ! cebinde 15 tl olduguna ben inanmıyorum ne demek hesabı sürekli kıza ödetmek ! tamam arada beraber de ödenir fakat sürekli sürekli ...Ayrıca parası yoksa da bunu sana yansıtmaması lazım özel gününüz icinde borc da mı alamıyor ailesinden,arkadasından,dostundan ?Allah sana kolaylıklar versin canım
Çok şaşırdım, mutluydunuz sizSenin ailenin bi versiyonu da bende var. Hem de benim sozlum calisiyor para kazaniyor ama ailesinin borcu icin maasinin hepsini onlara verip onlardan haftalik harclik aliyor. Onceleri az para verdigini dusunurdum ama bi hafta once yildonumumuzdu o zaman anladim durumu.
Yildonumumuzde bi kutlu olsun bile demedi. Neymis parasi yokmus beni yemege goturememis bi hediye bile alamamis cok utaniyomus vesaire vesaire...
Parasi yoktuysa atlayip kapima da mi gelemedi ? Bahceden bi gul koparip onu da mi veremedi ? Seninkinden beter benim durum. Ama senin sevgilinin ailesi de abiyi on planda tutuyorsa gelecegin benim gibi olabilir dikkat et.
Sonuc olarak yapamadim edemedim param yoktular yoktur bahaneler vardir. Bi sekilde bahane bulmuslar ikimizinki de. Ben sozu aticam ayrilicam yani ama isin kotusu benimkinin babasinin anneme borcu var o parayi bekliyorum. Sen de bence yol yakinken ayril canim yoksa pisman olursun. Ben de agliyorum zirliyorum belki hayatimda bidaha onun kadar sevemicem bile ama ilerde hergun mutsuz olmaktansa simdk mutsuz olmayi tercih ettim. Mutluluklar sana...
Çok şaşırdım, mutluydunuz siz
Hâlâ arabayı devretmediler mi annene?
Zaten mantıklı olan buydu canım, arabayı satıp parayı elinize saymaları gerekirdi. Ama hâlâ hiçbir şey yapmamışlar, pes doğrusu!Yok canim istemedik sigorta falan arastirdik temiz ama annem guvenemiyor arizasi cikar bisey olur diye. Ben araba degil para istiyorum diyor .
Hala mutluyuz aslinda birlikteyken sorun yok ayriyken de yok ama konu paraya illa ki geliyor. Paraya gelince de huzursuzluk kacinilmaz oluyor...