- 30 Ocak 2015
- 2.349
- 2.847
-
- Konu Sahibi quantumkizi
Zaten mantıklı olan buydu canım, arabayı satıp parayı elinize saymaları gerekirdi. Ama hâlâ hiçbir şey yapmamışlar, pes doğrusu!
sevgiliniz de ailesi gibi cimri evlenseniz her şeyinizi ucuza alır çok yanlış sizhiç karışmayın o da sorar size "sende para var mı vs " diye sonra sonra utanır sormaya istemeye ve siz de gözüne soka soka verirsiniz . hiç düşünmeyin bence fazla üstüne düşmüşünüz. benim sevgilim çok para harcar cokda zengin değiller durumları kötü bende harcamasın diye kzarım hep o öder hesabı. bir ortası olsa ya bunun ayrıca abisine ev almak için para biriktirmelerini anlayamadım siz nerde oturucaksınız evleninc e birlik falan mı amayı düşünüyor bırakın harcasın ancak öyle kıymete binersinz
parası olmaz ama nedir cebindeki parayı söylemek, ya da iftar çadırına gitmeyi teklif etmek. sonuçta sende paragöz lüks meraklısı bir insan değilsin azıcık emek vererek cebindeki üç kuruşla seni mutlu etseydi keşke. bu para muhabbetleri beni sinir ediyor doğrusu, gözüne soka soka..
Ailedeki rezillik cidden. Oğullarına ev almak için kasıyorlar ama küçük oğlana ev almaya yetmeyecek paraları, tekrar onun için biriktirecek zamanları da olmayacak. Evlenen oğullarıyla göbek bağlarını kesip, standartlarına uygun bir yaşam sürseler, küçük oğlanı rezil etmeseler ne iyi olurdu.
Haksiz degilsin canim. Parayla evet en luks lokantada kutlayabilirsin ama insanin her zaman parasi olcak diye bisi yok gecen yil donumunde benimde cok param yoktu. Sabah erkenden kalktik aldim 5 tane balon azicik peynir zeytin salam bi ekmek iki kola bi parka gittim cardagi balonlarla susleyip kahvalti sofrasi kurdum bi de not yazdim sevgililer gunumuz kutlu olsun diye deli gibi sevinmisti oyle cok eglenmistik ki cocuklar gibi sevgilin cimrilik mi desem aileden gordugu mu desem bilmiyorum ama maddi konularda sikintili birine benziyo
Senin ailenin bi versiyonu da bende var. Hem de benim sozlum calisiyor para kazaniyor ama ailesinin borcu icin maasinin hepsini onlara verip onlardan haftalik harclik aliyor. Onceleri az para verdigini dusunurdum ama bi hafta once yildonumumuzdu o zaman anladim durumu.
Yildonumumuzde bi kutlu olsun bile demedi. Neymis parasi yokmus beni yemege goturememis bi hediye bile alamamis cok utaniyomus vesaire vesaire...
Parasi yoktuysa atlayip kapima da mi gelemedi ? Bahceden bi gul koparip onu da mi veremedi ? Seninkinden beter benim durum. Ama senin sevgilinin ailesi de abiyi on planda tutuyorsa gelecegin benim gibi olabilir dikkat et.
Sonuc olarak yapamadim edemedim param yoktular yoktur bahaneler vardir. Bi sekilde bahane bulmuslar ikimizinki de. Ben sozu aticam ayrilicam yani ama isin kotusu benimkinin babasinin anneme borcu var o parayi bekliyorum. Sen de bence yol yakinken ayril canim yoksa pisman olursun. Ben de agliyorum zirliyorum belki hayatimda bidaha onun kadar sevemicem bile ama ilerde hergun mutsuz olmaktansa simdk mutsuz olmayi tercih ettim. Mutluluklar sana...
Çalışmıyormuda sevgiliniz bu kadar herşeyin hesabını yapıyor.
ya bencede 15 liram kaldı falan neeee
Bence çok itici bir erkeğin cebindeki parayı bilmek
sürekli para muhabbeti dönen bir ilişkiden been çoook soğurdum sanırım
yıl dönümünüzü önceden biliyorr sonuçta ufak ufak biriktirip bişiler yapabilirdi açlıktanda ölmüyorlarmış dediğin gibi ev araba birikim.
yaşıda ufak değil girsin biyerde çalışsın napıyor ki tatil şuan okuyor mu çalışıyor mu bilemem ama
günü birlik bile biyerde çalışıp cebine para koyabilirdi.
sadece sana param yok demeye alıştığı için kolaya kaçmış canım net
Koseden dön annem nu höfükten koca cikmaz
Sende amma hakimsin ailenin mali islerine ilgincsiniz ikinizde
21 yillik evliyim kp bankada parasi varmi bilmem
Ya iyi de, yoksa yoktur tamam yani, bunun bu kadar muhabbetini yapmak neyin kafası?
Hiç parası yoksa bile bunu sana yansıtmadan gayet de durumu toparlayabilir kafası azıcık çalışan her insan. Seninki biraz "parasız bişey olmuyor biliyorsun" konuşmalarıyla kolayakaçmaya çalışmış.
Ona benden selam söyle ve böörtlen diye biri var, paraları yokken yıldönümleri geldiğinde sevgilisi evde üç beş malzemeyle ufak sandviçler hazırlamış, birinden borç alarak 15 liraya bir şişe şarap almış ve böörtlen'i manzaralı bir tepeye çıkartıp sandviçler ve paylaşılan şarap eşliğinde yıldızların altında hoş bi gece geçirmişler ve hafif çakırkeyf olup tüm gece dolaşmışlar şeklinde ibretlik bir hikaye anlat.
Huy bu annem huySevgilim nasıl desem biraz değişik ve çocuksu öyle şeyleri toparlayabilme yada dolandırma öyle şeyleri hiç beceremez. söylenebilicek söylenmiycek ne varsa farketmez pat söyler. para konusundada söylüyor ama çekinerek. ama sürekli herşeyin en ucuzunu yapma derdinde. bu durum parası yok diye mi yoksa olsa geçer mi bunu anlayamıyorum
bu hikaye bana eski günlerimizi anımsattı eşimle.daha çıkarken bizde paramız yoktu ekmek arası yapar manzarası olan bir yere gider elimize içecek alarak kutlardık bu günleri gözlerim dolduya.Ya iyi de, yoksa yoktur tamam yani, bunun bu kadar muhabbetini yapmak neyin kafası?
Hiç parası yoksa bile bunu sana yansıtmadan gayet de durumu toparlayabilir kafası azıcık çalışan her insan. Seninki biraz "parasız bişey olmuyor biliyorsun" konuşmalarıyla kolayakaçmaya çalışmış.
Ona benden selam söyle ve böörtlen diye biri var, paraları yokken yıldönümleri geldiğinde sevgilisi evde üç beş malzemeyle ufak sandviçler hazırlamış, birinden borç alarak 15 liraya bir şişe şarap almış ve böörtlen'i manzaralı bir tepeye çıkartıp sandviçler ve paylaşılan şarap eşliğinde yıldızların altında hoş bi gece geçirmişler ve hafif çakırkeyf olup tüm gece dolaşmışlar şeklinde ibretlik bir hikaye anlat.