Yıkıldım Ama Suçlu Benim Galiba

nooliy noliiy burdaa biri merveme lafmı söyledi gösterin bana onuuu kimse üzemez benim mervemiii

Benim de şöyle bir düşüncem var siz nasıl dersiniz bilmem:) Bence oda tamamen aydınlıkta olmamalı bu sefer var olan kusurlar ayan beyan ortaya çıkacak. Oda loş olmalı bence sırf bu iş için özel olmalı yatak odasının ışıklandırması. Satılıyor özel bi priz mi neydi ismi aklıma gelmedi şu an çevirdikçe ayarlanıyor odanın ışığı.He birde loş ışıkta göz bebeklerimiz büyürmüş buda karşı cinse daha cazibeli dururmuş

sanırım ailedeki kadınlar surekli ilişki sırasında cırılcıplak olma karanlıkta yapın vs vs gibi seyler soylemis olabilirler cunku bu tarz dusunceler cok var ortalıkda surekli bunları duyarak yetisen bir kız ilerde esinede bu sekilde davranır

valla aileler iyi birsey yaptıgını sanıyor ama durum hicde iyi olmuyor bir genc kız ailesiyle bu tarz konular konusabilmeli ayıp sus demek yerine dogal bir olay gozuyle bakılmalı

katiliyorum...
tabularin olmasi guzel bence kendini korumak adina,
ama simdi esi yani helali tabular onun icin gecerli degil...

canım kuvette mutfakta orda burda soyle dursun arkadasımız once bı utangaclıgını atsın ustunden de karanlık ışık fobısını yensınde fantezıye gırmek soyle dursun

Kim derdi hatırlayamıyorum şu an ananemdi sanırım eskilerden biri olduğu kesin.Derdi ki kızım eşinden bi yerini sakla oranı hiç görmesin merak etsin demişti.Sanırım oda gizemi korumak amaçlı demişti.

bende hep boyle dusunurdum aman catlak gozukcek ama selulit ama biyerde bir yazı okudum orda diyorduki bir erkek o anda kadının kusurunu gormezmis o anda nasıl bir ruh hali geliyorsa artıkın

Haklısın doğru...
Benim annem anlatmıştı bana evlendiğimde ne yapacağımı
Başkasından yalan yalnış şeyler duyup korkacağına ben anlatayım yavrum sana dedi
Allah razı olsun annemden onu bile öğretti bana

ay cok ılgıncmıs ama yaaa turk bayanların hepsınde bır tabu var cınsellıge karsı ama konu sahıbı arkadasımızın kı nasıl bır dolduruluşmuş 2 yıl boyunca alışmış olması lazım ilk baslarda ok tamam ama..:26:

adamlar dururmu zaten evlenme amaclarının buyuk bir kısmıda cinselligi rahat yasabilmek icin birde gorme gizemli kalsın dersen bilmem halleri nolur

Son düzenleme:

Hahahah yorumuna çok güldüm :) Bu konuyu çok sevdim. Şimdi ben bekarım diye geri kalmayacağım, kazık kadar kızım sonuçta tabi ki fikrim olacak, bence karanlık,aydınlık , loş, moş çok önemli değil ya :)
Eski aşkımı düşünüyorum, onu çok severdim. (Hala daha öyle) Sanırım onunla ölüme bile giderdim ki, hele bu aşkoş durumlar, her şeye evet derdim ben :)) Kikiki
(Tabi, günah şeyler hariç ! Ve evli olsaydım.)
Ama karanlıkta nasıl görcen ki oranı buranı zaten şimdi düşündüm de, neresine dokunduğunu fark etmez insan be
Loş evet çok mantıklı :) Hani böyle hafif ışık sızmalı içeriye.

Son düzenleme:
canım kuvette mutfakta orda burda soyle dursun arkadasımız once bı utangaclıgını atsın ustunden de karanlık ışık fobısını yensınde fantezıye gırmek soyle dursun

yaa bende atılgan değildim sanki eşimden istesem ayıp olacak işte hakkımda yanlış düşünür falan diye düşünürdüm..aile böyle yetiştirince ama ilklerde böyleydi...o tuttuğu gibiii hoooopp nerde istersee. ..yani erkeğin atılgan olması gerekiyor.. eşide utangaç ne istediğini söyleyemiyor ve açık açık yapamıyor anladığım kadarıylaa

bende hep boyle dusunurdum aman catlak gozukcek ama selulit ama biyerde bir yazı okudum orda diyorduki bir erkek o anda kadının kusurunu gormezmis o anda nasıl bir ruh hali geliyorsa artıkın

olabılır canım zaten erkeklerin uyarılması ıcın gozlerıyle gormelerı cok onemlıymıs

Hahahaha ayyyy bu gece kikirikliğim üstümde
Kırmızı çizdiğim yer de koptum, yerlere atıcam kendimi şimdi
Ay benimki bi kere beni yolda sevinçten kucaklayıp kaldıramamıştı da, demek ki evlensek, elimden tutup götürürdü B
Şimdiden bu durumlar için 5-10 kilo daha vereyim ben bari
Seninki tam king kong

evet canım erkekte iş bitiyor büyük payda kadını acacak tatmın etmeyı bılecek ruhundan anlayacak...

adamlar dururmu zaten evlenme amaclarının buyuk bir kısmıda cinselligi rahat yasabilmek icin birde gorme gizemli kalsın dersen bilmem halleri nolur

Bence istediği kadar doldurulsun bir bayan kendine güveniyorsa istesede sakınamaz eminim çok güzel bir fiziğim olsaydı eşim görmek istemese bile ben onun görebileceği ortam olmasını sağlardım
Şöyle de düşünüyorum bazen ama görüpte hoşlanmayacağı bir şey olursa buda soğumasına sebep olmaz mı?Doğumdan sonra çok değiştim .İllaki sakınıyorum kendimi her ne kadar ben ona evlat verdim bundan soğuyacaksa o eş eş değildir zaten desemde ıh olmuyor..

Evet genelde erkeğin kadından bir adım önde olması lazım ama
Şimdi bir tuhaf olmuş ilişkiler, erkekler valla
Doymuyorlar galiba ama arkadaşın durumu biraz farklı

hakikatten o işe koyulunca adamlar hiç kusur görmüyor..ağdam geliyo diyorum şimdi olmaz bana 1 saat ver bide duşa giriyim diyorum :)) kurban oluyim senin kılına iki kere duşa girmeye zahmet etme diyor...yani göbekmiş,selülitmiş,minnacık tüylermiş..adam herşeyinle seviyor seni yaaa...

neyse konımıza dönecek olursak bende 9 aylık evliyim ama eşimle hiç birşeyden çekinmeyiz birbirimize karşıki sizin iki yıl olmuş yenmeniz lazım artık bu utancınızı vüzudunuzda kilo vs. varda saklamak öyle görmemesi içinmi karanlığı tercih ediyosunuz hep?Bence öylü düşünmeyin utanmayın siz birbirinize aitsiniz sonuçta helaliniz o sizin o görmeyecekte kim görücek bence siz artıkın o utangaçlığınızı bi yana bırakın gidin kendinize evde giyebileceğiniz mini dekolteli elbiseler etekler vs hatta cici ve seksii çamaşırlar alıp giyip giyip gezin eşinizin yanında gece gündüz fark etmez ben eşim evde olduğunda genelde gidip bi güzel seksii elbiseler giyiniyorum süsleniyorum tabi öyle görünce adam dayanırmı hemen içi gidiveriyor bence bunlar evliliğin devamı için gerekli şeyler yoksa bende genelde evde pijamalarımla falan öyle geziyorum ama işlerimi yemeğimi vs. halldedince gidip bi güzel süsleniyorum eşim için beni hep öyle görmesin diye tavsiye ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…