-
- Konu Sahibi naneli_limon
Kesinlikle yetiştirlmeyle çok çok alakalı ama hangimizin annesi babası uyarmadıki
Üstelik yeni evlide değillerki 2 yıl olmuş artık alışması lazım
Evlilik öyle bir şeyki Eşinle artık bir bütün oluyorsun
Yol arkadaşı Nefes yoldaşı oluyorsun Her şeyi paylaşıyorsun
Haliyle ortada utanma felanda kalmıyor ilginç bir durum
valla aileler iyi birsey yaptıgını sanıyor ama durum hicde iyi olmuyor bir genc kız ailesiyle bu tarz konular konusabilmeli ayıp sus demek yerine dogal bir olay gozuyle bakılmalı
bende çok şaşırdım beraber duşa girmek istemedimi hiç kocan? sadece yataktamı..kanepede,küvette vs. ne biliyim anaaam aklım almadı...demek ki kocanında öz güvensiz bir karakteri var sana söyleyemiyor...valla bizimki kucakladığı gibi nereye isterse oraya götürür :26::26:yani sen istemişsin istememişsin bişi fark etmez
Kim derdi hatırlayamıyorum şu an ananemdi sanırım eskilerden biri olduğu kesin.Derdi ki kızım eşinden bi yerini sakla oranı hiç görmesin merak etsin demişti.Sanırım oda gizemi korumak amaçlı demişti.sanırım ailedeki kadınlar surekli ilişki sırasında cırılcıplak olma karanlıkta yapın vs vs gibi seyler soylemis olabilirler cunku bu tarz dusunceler cok var ortalıkda surekli bunları duyarak yetisen bir kız ilerde esinede bu sekilde davranır
Benim de şöyle bir düşüncem var siz nasıl dersiniz bilmem:) Bence oda tamamen aydınlıkta olmamalı bu sefer var olan kusurlar ayan beyan ortaya çıkacak. Oda loş olmalı bence sırf bu iş için özel olmalı yatak odasının ışıklandırması. Satılıyor özel bi priz mi neydi ismi aklıma gelmedi şu an çevirdikçe ayarlanıyor odanın ışığı.He birde loş ışıkta göz bebeklerimiz büyürmüş buda karşı cinse daha cazibeli dururmuş
sanırım ailedeki kadınlar surekli ilişki sırasında cırılcıplak olma karanlıkta yapın vs vs gibi seyler soylemis olabilirler cunku bu tarz dusunceler cok var ortalıkda surekli bunları duyarak yetisen bir kız ilerde esinede bu sekilde davranır
Kim derdi hatırlayamıyorum şu an ananemdi sanırım eskilerden biri olduğu kesin.Derdi ki kızım eşinden bi yerini sakla oranı hiç görmesin merak etsin demişti.Sanırım oda gizemi korumak amaçlı demişti.
Kim derdi hatırlayamıyorum şu an ananemdi sanırım eskilerden biri olduğu kesin.Derdi ki kızım eşinden bi yerini sakla oranı hiç görmesin merak etsin demişti.Sanırım oda gizemi korumak amaçlı demişti.
nooliy noliiy burdaa biri merveme lafmı söyledi gösterin bana onuuukimse üzemez benim mervemiii
Benim de şöyle bir düşüncem var siz nasıl dersiniz bilmem:) Bence oda tamamen aydınlıkta olmamalı bu sefer var olan kusurlar ayan beyan ortaya çıkacak. Oda loş olmalı bence sırf bu iş için özel olmalı yatak odasının ışıklandırması. Satılıyor özel bi priz mi neydi ismi aklıma gelmedi şu an çevirdikçe ayarlanıyor odanın ışığı.He birde loş ışıkta göz bebeklerimiz büyürmüş buda karşı cinse daha cazibeli dururmuş
canım kuvette mutfakta orda burda soyle dursun arkadasımız once bı utangaclıgını atsın ustunden de karanlık ışık fobısını yensınde fantezıye gırmek soyle dursun
bende hep boyle dusunurdum aman catlak gozukcek ama selulit ama biyerde bir yazı okudum orda diyorduki bir erkek o anda kadının kusurunu gormezmis o anda nasıl bir ruh hali geliyorsa artıkın
bende çok şaşırdım beraber duşa girmek istemedimi hiç kocan? sadece yataktamı..kanepede,küvette vs. ne biliyim anaaam aklım almadı...demek ki kocanında öz güvensiz bir karakteri var sana söyleyemiyor...valla bizimki kucakladığı gibi nereye isterse oraya götürür:26::26:yani sen istemişsin istememişsin bişi fark etmez
yaa bende atılgan değildim sanki eşimden istesem ayıp olacak işte hakkımda yanlış düşünür falan diye düşünürdüm..aile böyle yetiştirince ama ilklerde böyleydi...o tuttuğu gibiii hoooopp nerde istersee...yani erkeğin atılgan olması gerekiyor.. eşide utangaç ne istediğini söyleyemiyor ve açık açık yapamıyor anladığım kadarıylaa
ay cok ılgıncmıs ama yaaa turk bayanların hepsınde bır tabu var cınsellıge karsı ama konu sahıbı arkadasımızın kı nasıl bır dolduruluşmuş 2 yıl boyunca alışmış olması lazım ilk baslarda ok tamam ama..:26:
adamlar dururmu zaten evlenme amaclarının buyuk bir kısmıda cinselligi rahat yasabilmek icin birde gorme gizemli kalsın dersen bilmem halleri nolur
yaa bende atılgan değildim sanki eşimden istesem ayıp olacak işte hakkımda yanlış düşünür falan diye düşünürdüm..aile böyle yetiştirince ama ilklerde böyleydi...o tuttuğu gibiii hoooopp nerde istersee...yani erkeğin atılgan olması gerekiyor.. eşide utangaç ne istediğini söyleyemiyor ve açık açık yapamıyor anladığım kadarıylaa