- 21 Mayıs 2010
- 2.122
- 18
-
- Konu Sahibi naneli_limon
canım benimm anladım da saf değiliz cilve oldugunu anlamayalım.... ama ben oo arkadaşa atmadım o lafıı .... enn baştan beri ... kişeye şahsa bi lafım yokkk.. allah allah safmı bu kaıdn ne alınıyo üstüne .... zeki şeyi hakaret olarak alıyosa başka birşeymi söyleyeyim..? nerden biliosun imalı konuştugumu ? zeki değilse ......
ne kocasi yahu 16 yasindami 17 yasindami belli degil...
Neyse biz konumuza geri dönelim
bişi sorucam geçen gün banada böylesi çattı çok tahrik etti..kime şikayet edicez bilmiyorum da bilgilendirir misiniz? gerçi sonrasında ceza almıştı ama ben bir an önce susmasını istemiştim?
bişi sorucam geçen gün banada böylesi çattı çok tahrik etti..kime şikayet edicez bilmiyorum da bilgilendirir misiniz? gerçi sonrasında ceza almıştı ama ben bir an önce susmasını istemiştim?
bencede...
konu sahibi bence esinden utanmamalisin esler arasinda namahrem yoktur...
Canım Şİkayet etmek istediğin mesajın sol alt köşesinde ünlem işareti var
Kötü içerik bildir diye onu tıklaman yeterli
bencede...
konu sahibi bence esinden utanmamalisin esler arasinda namahrem yoktur...
Kesinlikle canım Konu sahibi bu tavırlarını bırakmalı
Kabuğunu kırmalı
İnsan merak edip yada bişeyler araştırıp öğrenmek adınada bakabilir o tarz sitelere. İlla bakıpta kendini tatmini ettiğini düşünüp yada kıskançlık krizlerine girmenin bi anlamı yok aslında. Eşinizi ihmal ettiğiniz için bi takım şeylerden mahrum ettiğiniz için yönelmiş olabilir. 2 senelik bi evlilikten bahsediyosunuz daha yeni evlenmemişsiniz ki. Bu durumu mutlaka aşmanız gerek. Cinsel hayatımız var demişsiniz fakat karanlıkta olduğunu ve hiç bişekilde görünmediğinizi belirtmişsiniz. İnsan o şekilde ne kadar doyuma ulaşabilir ki, hep bişeyler eksik kalır. Kendisi tırım tırım sakınan bi eş ve karşı taraftaki erkek yada kadın olsun kendini kötü hisseder bence.. İnsanda nefis var sonuçta görmek istiycektir elbette doya doya sevişmek istiycektir eşin sonuçta. şakayla dahi olsa kızmanızı ben çok yanlış buldum. Şahsen ben bayan olduğum halde öyle bişey yapsaydı eşim yatağa yatasım gelmezdi. Sanki istenmiyomuşum gibi bi hisse kapılırdım. İnsan bu tarz şeyleri eşiyle yaşamazsa, eşiyle arasına perde koyarsa olur mu hiç? eşin o senin. bence çok önemsiz bi konu değil. Kendine bu konuda çeki düzen verip hayatınızı renklendirmelisin. Sonuçta herşey senin elinde..Karanlıkta olurdu.Karanlıkta giyinrdm. Biraz bakmaya kalksa şakasına kızardm. Ben hiç onun istediği gibi bi dişi olamadım. Hep eşortman altı tişört tarzı giyindim. Ama cinsel hayatımız var tabi onda sorun yok.:///
psikolojik bir yardım alması lazım yapamıyorsada..insanın vucudunda kusur dahi olsa ilk baslarda gormesini istemez cekinir ama sonrasında alısır ama bence bu biraz yetistirilmeylede alakalı cok fazla baskı varsa ailede sonrasında bu evlilik hayatınada yansıyabilir
zaten yazmisya yetistirilme tarzimdan dolayi diye bencede psikolojik yardim almali yani biri ona ayip yada gunah olmadigini ayrintili bir sekilde anlatmali ki tabularini yikabilsin...
psikolojik bir yardım alması lazım yapamıyorsada..insanın vucudunda kusur dahi olsa ilk baslarda gormesini istemez cekinir ama sonrasında alısır ama bence bu biraz yetistirilmeylede alakalı cok fazla baskı varsa ailede sonrasında bu evlilik hayatınada yansıyabilir