Yıkıldım Ama Suçlu Benim Galiba

Hahahaha ayyyy bu gece kikirikliğim üstümde :KK9: :KK9: :KK9:
Kırmızı çizdiğim yer de koptum, yerlere atıcam kendimi şimdi :KK9::KK9:
Ay benimki bi kere beni yolda sevinçten kucaklayıp kaldıramamıştı da, demek ki evlensek, elimden tutup götürürdü :KK70: B
Şimdiden bu durumlar için 5-10 kilo daha vereyim ben bari :KK9:
Seninki tam king kong :KK1:

canım gozu donunce her turlu kaldırırdı bence senınde ex aşkiton:KK9:

Hahahaha ayyyy bu gece kikirikliğim üstümde :KK9: :KK9: :KK9:
Kırmızı çizdiğim yer de koptum, yerlere atıcam kendimi şimdi :KK9::KK9:
Ay benimki bi kere beni yolda sevinçten kucaklayıp kaldıramamıştı da, demek ki evlensek, elimden tutup götürürdü :KK70: B
Şimdiden bu durumlar için 5-10 kilo daha vereyim ben bari :KK9:
Seninki tam king kong :KK1:

bi kere kanepeden kucakladı yatak odasına götürecekti...paaat kapıya bacaklarımı vurdurdu..anaaa ben ne yaptım bacağına ne oldu derken duvarada kafamı vurdurdu...başlarım leyyn senin seksine dedim :)) tamam aşkım bu bir işaret olmalı duvara yaslıyim en iyisi dedi :KK52::KK52:

bi kere kanepeden kucakladı yatak odasına götürecekti...paaat kapıya bacaklarımı vurdurdu..anaaa ben ne yaptım bacağına ne oldu derken duvarada kafamı vurdurdu...başlarım leyyn senin seksine dedim :)) tamam aşkım bu bir işaret olmalı duvara yaslıyim en iyisi dedi :KK52::KK52:

kız sus seks hayatı renksız kadınları depresyona sokcan sımdı:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Hahahah yorumuna çok güldüm :) Bu konuyu çok sevdim. Şimdi ben bekarım diye geri kalmayacağım, kazık kadar kızım sonuçta tabi ki fikrim olacak, bence karanlık,aydınlık , loş, moş çok önemli değil ya :)
Eski aşkımı düşünüyorum, onu çok severdim. (Hala daha öyle) Sanırım onunla ölüme bile giderdim ki, hele bu aşkoş durumlar, her şeye evet derdim ben :)) Kikiki :KK12:
(Tabi, günah şeyler hariç ! Ve evli olsaydım.) :KK1:
Ama karanlıkta nasıl görcen ki oranı buranı zaten şimdi düşündüm de, neresine dokunduğunu fark etmez insan be :KK9:
Loş evet çok mantıklı :) Hani böyle hafif ışık sızmalı içeriye.

Çok hoşsun ya:KK9::KK9: O zaten garip bi örnek olacak ama yemek yemek gibi bişey değil mi bu sonuçta kaşığı ağzımıza götürürken görmüyoruz.Bişey anlatayım çok yakın bir zaman da bu doğu tarafların da iki çocuğu evlendirmişler.Çocuk kızın göbek deliğini o kadar zorlamış ki en son artık nasıl anladılarsa durumu doktorluk olmuşlar...Bilgisizlik yok mu bilgisizlik.

Son düzenleme:
Yok kuzum önemli bir şey değil:KK16:
Bi lüzumsuz ortamı germeye çalıştıda gitti zaten:KK34:
neyseki gitmiş kuzum yaa neyse üzülme bebeğim kimseley bişii diyemez ben vayken sanaa :KK4::KK20:
yaa bende atılgan değildim sanki eşimden istesem ayıp olacak işte hakkımda yanlış düşünür falan diye düşünürdüm..aile böyle yetiştirince ama ilklerde böyleydi...o tuttuğu gibiii hoooopp nerde istersee. :KK52: ..yani erkeğin atılgan olması gerekiyor.. eşide utangaç ne istediğini söyleyemiyor ve açık açık yapamıyor anladığım kadarıylaa

valla hiiç utanmam eşimden giyinir süslenir gezerim karşısında veya gider cici çamaşırlarımı kombinezonumu giyerim geçerim karşına hoşuna gider onunda eşimi mutlu etmek için elinden geleni yapmalı bence insan :KK20:

kız sus seks hayatı renksız kadınları depresyona sokcan sımdı:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

tamam tamam sustum ama bir şeyi çok merak ettim...

konu sahibi arkadaşım evlenmeden evvel hiçmi seksi donlar gecelikler almadın..:nazar: bizede seks tüü kaka dediler ama evleneceğimiz zaman herkez seksi şeyler önerdi ve seks hayatının erkeğin üzerinde etkileri anlatıldı :KK31:

Çok hoşsun ya:KK9::KK9: O zaten garip bi örnek olacak ama yemek yemek gibi bişey değil mi bu sonuçta kaşığı ağzımıza götürürken görmüyoruz.Bişey anlatayım çok yakın bir zaman da bu doğu tarafların da iki çocuğu evlendirmişler.Çocuk kızın göbek deliğini o kadar zorlamış ki en son artık nasıl anladılarsa durumu doktorluk olmuşlar...Bilgisizlik yok mu bilgisizlik.

o olayı bende duymustum birde idrar deliginden yapmaya calısanlarda oluyormus olan kadına oluyor bu durumda

ayyyyyyyy skandallllllll:KK9::KK9::KK9::KK9::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK60::KK60::KK62:

konuyla alakasiz olacak ama dogu taraflari diye belirtmeni yanlis buldum sadece hikayeyi anlatip gecebilirdin...:KK34:

o olayı bende duymustum birde idrar deliginden yapmaya calısanlarda oluyormus olan kadına oluyor bu durumda

Evet cefasını kadınlar çekiyor sefasını erkekler sürüyor
Kadın olmak çok zor gerçektende!Bunu evlendikten sonra çok iyi anladım...

skaaanndallll :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::86:

Var ya her gün yeni bişey duyuyorum idrar deliğini ne biliyorlar:S Orayı bilen öbürünü hayli hayli bilmesi lazım.Birde sadece sürtünerek ilişkiye girmeye çalışanlar varmış.Artık aşındırarak mı gerdeğe girecek sanıyor neyse.

Var ya her gün yeni bişey duyuyorum idrar deliğini ne biliyorlar:S Orayı bilen öbürünü hayli hayli bilmesi lazım.Birde sadece sürtünerek ilişkiye girmeye çalışanlar varmış.Artık aşındırarak mı gerdeğe girecek sanıyor neyse.

valla idrar deligine nasıl yapmaya calıstılar aklım almıyor ama gobek deliginde deneyenlerden daha bilgililermis bu konuda :KK1: ay guluyoruz ama valla aglancak hal bunlar nasıl bir cahillikse

Son düzenleme:
tamam tamam sustum ama bir şeyi çok merak ettim...

konu sahibi arkadaşım evlenmeden evvel hiçmi seksi donlar gecelikler almadın..:nazar: bizede seks tüü kaka dediler ama evleneceğimiz zaman herkez seksi şeyler önerdi ve seks hayatının erkeğin üzerinde etkileri anlatıldı :KK31:

canım şaka yaptım anlat ki tecrubesızlerde yararlansın:KK52: sizin ki hem ateşli hem sempatık doğal buldum bır cıft olarak Allah bozmasın:nazar:
aynen yaaa ınsan ozenır zaten ewlenırken genc kızlar ceyııznde goturuyor gecelık vs

aamaaa daha beteri var anal ilişki :KK20: bazı arkadaşlarımda bundan şikayetçi... bence dua etsinler göbek deliğine sokmasına ,sürtünüp durmasına...:KK52:

evet canım erkekte iş bitiyor büyük payda kadını acacak tatmın etmeyı bılecek ruhundan anlayacak...
yok yaa bence kadında asıl iş eşimin mesela ilk sevgilisi bendim başta çok utangaçtı yüzüme bile bakamıyodu bikaç günde nasıl olduysa sevgili olduk sonra benim cıvıl cıvıl halimden bi açıldıki sormayın herkes şaşaırmıştı giyiminden konuşmasına neşesine kadar herşey değişmişti zaten tanışmamızla evlenmemiz arasındada 8 ay oldu sadece ne ara evlendim ben bile anlamadım ruh eşini bulunca insan artık ondan okadar utanmıyoda ondan yaa eşinle herşey, konuşabilmek herşeyi yaşayabilmek çok önemli bence herşeyi idare eden kadındır herşey bizim elimizdee..
hakikatten o işe koyulunca adamlar hiç kusur görmüyor..ağdam geliyo diyorum şimdi olmaz bana 1 saat ver bide duşa giriyim diyorum :)) kurban oluyim senin kılına iki kere duşa girmeye zahmet etme diyor...yani göbekmiş,selülitmiş,minnacık tüylermiş..adam herşeyinle seviyor seni yaaa... :KK76:

aynen vallaa benim eşimde hiç kıla tüye takan biri diildir biraz uzasa ağdaya gidicem diyorum neresi uzun diyo ama bizim içimiz rahat etmiyo tabi öyle gezmek eşimizin yanındaa :KK50:

canım şaka yaptım anlat ki tecrubesızlerde yararlansın:KK52: sizin ki hem ateşli hem sempatık doğal buldum bır cıft olarak Allah bozmasın:nazar:
aynen yaaa ınsan ozenır zaten ewlenırken genc kızlar ceyııznde goturuyor gecelık vs

amiiiinnn canım benide benim gibi uyumlu çiftleride Allah bozmasın...hayatımda ilk defa konuştum zaten...:KK52::KK52::KK52:

evet bazen tam o psikolojiye giriyoruz sakarlıklar oluyo...basıyoruz kahkahayı... evlilik bu bence doğal davranmak zorundasın....

X