- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
-
- Konu Sahibi naneli_limon
canım gozu donunce her turlu kaldırırdı bence senınde ex aşkiton
bi kere kanepeden kucakladı yatak odasına götürecekti...paaat kapıya bacaklarımı vurdurdu..anaaa ben ne yaptım bacağına ne oldu derken duvarada kafamı vurdurdu...başlarım leyyn senin seksine dedim :)) tamam aşkım bu bir işaret olmalı duvara yaslıyim en iyisi dedi
Çok hoşsun yaO zaten garip bi örnek olacak ama yemek yemek gibi bişey değil mi bu sonuçta kaşığı ağzımıza götürürken görmüyoruz.Bişey anlatayım çok yakın bir zaman da bu doğu tarafların da iki çocuğu evlendirmişler.Çocuk kızın göbek deliğini o kadar zorlamış ki en son artık nasıl anladılarsa durumu doktorluk olmuşlar...Bilgisizlik yok mu bilgisizlik.
ayyyy bencede yaaaaaa cok ıtıcı ıgrencccccc yapanlar var mıdır acaba:26::120:
amiiiinnn canım benide benim gibi uyumlu çiftleride Allah bozmasın...hayatımda ilk defa konuştum zaten...
evet bazen tam o psikolojiye giriyoruz sakarlıklar oluyo...basıyoruz kahkahayı... evlilik bu bence doğal davranmak zorundasın....
Ay sanmıyorum yaaa bel fıtığı var bir de, geçen öğrendim koli kaldırmış ağır(benden hafiftir gerçi koli-20 kilo olsun nolcak) Şimdi evdeymiş 2-3 haftadır yatıyormuş yürüyemiyormuş, beni kaldırsa 1 sene yürüyemezhaahahaha
kaç kılosun kız merak ettım
var arkadaşlar vaarr Allahım eşlerimizin aklına mukayyet ol... çok şükür inançlı bir eşe sahibim
evet canm Allah duzgun ınsanlarla karsılastırsın vallahı herseyın normalı iyi.uçlarda yaşamamak lazım herkonuda
Kızlar çenemizi kesip otursak mı acaba ? İyice +18 olduk. Hahahaha.
Ban yiyeceğiz. Meşhur bir şey dolaşıyor şu sıra "hakaret tim" varmış kadınlar kulubünde falan filan.
Biz de sapık tim
Hakaret tim de neymiş :)) Rahat hissediyorum kendimi burda hem bu kadar tecrübe ,komik olayları başka nerde okuyup ,konuşabiliriz ki.Kızlar çenemizi kesip otursak mı acaba ? İyice +18 olduk. Hahahaha.
Ban yiyeceğiz. Meşhur bir şey dolaşıyor şu sıra "hakaret tim" varmış kadınlar kulubünde falan filan.
Biz de sapık tim
Canım o benim de dikkatimi çekti sanırım o işi kuyruk acısı olanlar yapıyor kendi hesaplarından değil de.Hoşlanmadığı kişilere gelip saldırıyor daha sonra.birde dikkatimi çeken bişey daha var yeni üye oluyorlar msj sayısı hiç yok yeni konu açıyorlar acayip abes şeyler...hemen üşüşüyoruz başına ve mutlaka biri çıkıp hakaret ediyo ve millet birbirini yiyor..bakın konu sahibininde msj sayısı 2
birde dikkatimi çeken bişey daha var yeni üye oluyorlar msj sayısı hiç yok yeni konu açıyorlar acayip abes şeyler...hemen üşüşüyoruz başına ve mutlaka biri çıkıp hakaret ediyo ve millet birbirini yiyor..bakın konu sahibininde msj sayısı 2
Hakaret tim de neymiş :)) Rahat hissediyorum kendimi burda hem bu kadar tecrübe ,komik olayları başka nerde okuyup ,konuşabiliriz ki.
Ay sanmıyorum yaaa bel fıtığı var bir de, geçen öğrendim koli kaldırmış ağır(benden hafiftir gerçi koli-20 kilo olsun nolcak) Şimdi evdeymiş 2-3 haftadır yatıyormuş yürüyemiyormuş, beni kaldırsa 1 sene yürüyemezhaahahaha
1.68 boyum kilom 75O da 93. 1.86 boy.
amaaaan bende dedım bu kız 90 kılo mu acep.
iyisin iyisin heybetlı gosterıslı hatunsun işte ne guzel boyunda cok guzelmıs ama bıraz kılo versen daha guzel olursun canm.erkek arkadasınla ıkınızı boy kılo olarak hayalımde canlandırdıgımda yakıstıgınızı dusundum birden
Oha, yeni fark ettim. Konu sahibinin mesaj sayısını. Sen günlerce, aylarca böyle şeyleri içinde tutttt... Gel mesaj sayısı 2 olan birinin konusunda dökülüverErkekse çok iyi eğlendi bizimle
Mrb arkadaşlar. Ben 2 senelik evliyim eşimle birbirimizi çok seviyoruz. Sdece sevgili deil aynı zamanda çok iyi iki aarkadaşız. Gel gelelim düne. Dün ben tesadüfen onun bilgisayarına girdim ve girdiği siteleri görünce beynimden vurulmuşa döndüm. O kadar uygunsuz sitelere girmişki gece boyunca gözüme uyku girmedi. Çok üzüldümNeden diye sorguladım? Bu kadr dinine düşkün, dansöz çıktığında başka kanalı açan adam neden nasıl yapar die hep sorguladım. Yoksa bana gösterişmiymiş onlar..Halbuki dansöz izlemek istediğim halde asla açmazdı. Çocuğumuzda yok. Nassıl yapar bunu?
Gece boyunca beynimi kemiren bu sorunun cevabını galiba buldum. Ben maalesef baskıyla yetişmiş, ayıp anlayışıyla büyümüş bi insanım ve evlendikten sonra bile bunu değiştiremedim. Eşime namahrem yerlerimi göstermedim. Karanlıkta olurdu.Karanlıkta giyinrdm. Biraz bakmaya kalksa şakasına kızardm. Ben hiç onun istediği gibi bi dişi olamadım. Hep eşortman altı tişört tarzı giyindim. Ama cinsel hayatımız var tabi onda sorun yok.:/// Benm durumumda olan var mı acaba? Sizce bn mi suçluyum eşim mi?