Yıkıldım Ama Suçlu Benim Galiba

sonuçta amacına ulaşıyor kızlar...

izin verirsek bunu hep yapacak. burada olmazsa başka konuda yine yapacak

cvp vermeyin iştee böylee bırakın yaa bi tanesini çıkıyor abuk subuk konuşuyor 5 kişide muhattap alıyor cvp verdiği için ceza alıyor...değmez yanii :KK52::KK52::KK52:

canım benimm anladım da saf değiliz cilve oldugunu anlamayalım.... ama ben oo arkadaşa atmadım o lafıı .... enn baştan beri ... kişeye şahsa bi lafım yokkk.. allah allah safmı bu kaıdn ne alınıyo üstüne .... zeki şeyi hakaret olarak alıyosa başka birşeymi söyleyeyim..? nerden biliosun imalı konuştugumu ? zeki değilse ......:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

anladıysanız cilve oldugunu ozaman niye o tarz bir cumle yazma geregi duydunuz .oldu olucak kadına sex dersi verin sapıttı konu diyorsunuz sahsa lafım yok diyorsunuz simdi de siz ne yazdıgınızıda unutuyorsunuz sanırım..yahu zeki seyi hakaret algılıyorsa demeyin SAF mıyız biz gozunuzu seveyim dalga mı geciyorsunuz gece gece nedir yani :KK31:

Son düzenleme:
bişi sorucam geçen gün banada böylesi çattı çok tahrik etti..kime şikayet edicez bilmiyorum da bilgilendirir misiniz? gerçi sonrasında ceza almıştı ama ben bir an önce susmasını istemiştim?

bişi sorucam geçen gün banada böylesi çattı çok tahrik etti..kime şikayet edicez bilmiyorum da bilgilendirir misiniz? gerçi sonrasında ceza almıştı ama ben bir an önce susmasını istemiştim?

Canım Şİkayet etmek istediğin mesajın sol alt köşesinde ünlem işareti var
Kötü içerik bildir diye onu tıklaman yeterli

sol kosede kucuk bir ucgen var ordan kotu icerik bildiriyorsun o mesaji...

Kız konu sahibi, sakın ama sakın beni yanlış anlama. O kadar saf ve temiz yorum yapmışsın ki, hoşuma gitti ve gece gece, kıkır kıkır güldürdün :KK9:
Kız nasıl dayanıyon kızzzz....
Hadi 1 göstermedin, 2 göstermedin , hadi 3 te olsun. Ama nasıl başardın yakalanmamayı helal olsun :)
Senin eşin sakinmiş.
Benim eski erkek arkadaşımı düşünüyorum eş olarak şuan, ben böyle senin gibi yapsam filan, en sonunda dayanamaz tenhada kıstırıp zorla açıp bakardı her yerime :KK9: :KK9: (hani misal diyorum, hayal kurdum da, bir de böyle eşler olabiliyor)
Hem sana bir şey diyim mi , helalin o senin utanma canım...
Ve dediğin çok doğru. Ben kadınlık vazifesinin gayet iyi şekilde olması taraftarıyım. Yani bir kadın, eşine iyi bir kadın olduktan sonra, (yani sürekli "of başım ağrıyo" yapılmadığı sürece), adam da aklı salim , kuduruk, sapık bir adam olmadığı sürece o tarz şeylere bakacağını sanmıyorum.
Ama ne güzel ya eşin hiç sesini çıkarmamış garibim. :21:

Son düzenleme:

Soldaki Kötü İçerik Butonunu Kullanabilirsiniz.. :KK34: (Üçgen)

Canım Şİkayet etmek istediğin mesajın sol alt köşesinde ünlem işareti var
Kötü içerik bildir diye onu tıklaman yeterli

teşekkür ederim canlarım...geçen gün kanser etti biri beni...siteyi tavaf ettim hiç bi yerde şikayet edecek birini yada köşe bulamamıştım.. :KK53:

neysem konumuza dönelim bencede karı koca arasında mahrem yoktur...eşinizin hayalindeki kadın olmaya çalışın...yeri gelir tişört eşofman giyersin yeri gelir seksi bir gecelik..cinsel hayatta normal hayat kadar önemli kanısındayım..

bencede...

konu sahibi bence esinden utanmamalisin esler arasinda namahrem yoktur...:KK34:

bence konu sahıbı bu utangaclıgını eşiyle birlikte aşmalı.konuşa konuşa...sevgıyle guvenle.
bir bütün oldugunuzu hayat arkadası oldugunuzu dusunun ve ondan utanmamanız gerektıgını hissetmeye calısın
bence buaralar aşk tazelemeye ıhtıyacınız var kanepeye beraber uzanın romantık bır fılm acın sarılın ask sozcuklerı fısıldayın bu sızı yakınlastırır ortamı sıcaklastırır:KK1::92::KK74:

Kesinlikle canım Konu sahibi bu tavırlarını bırakmalı
Kabuğunu kırmalı

psikolojik bir yardım alması lazım yapamıyorsada..insanın vucudunda kusur dahi olsa ilk baslarda gormesini istemez cekinir ama sonrasında alısır ama bence bu biraz yetistirilmeylede alakalı cok fazla baskı varsa ailede sonrasında bu evlilik hayatınada yansıyabilir

Karanlıkta olurdu.Karanlıkta giyinrdm. Biraz bakmaya kalksa şakasına kızardm. Ben hiç onun istediği gibi bi dişi olamadım. Hep eşortman altı tişört tarzı giyindim. Ama cinsel hayatımız var tabi onda sorun yok.:///
İnsan merak edip yada bişeyler araştırıp öğrenmek adınada bakabilir o tarz sitelere. İlla bakıpta kendini tatmini ettiğini düşünüp yada kıskançlık krizlerine girmenin bi anlamı yok aslında. Eşinizi ihmal ettiğiniz için bi takım şeylerden mahrum ettiğiniz için yönelmiş olabilir. 2 senelik bi evlilikten bahsediyosunuz daha yeni evlenmemişsiniz ki. Bu durumu mutlaka aşmanız gerek. Cinsel hayatımız var demişsiniz fakat karanlıkta olduğunu ve hiç bişekilde görünmediğinizi belirtmişsiniz. İnsan o şekilde ne kadar doyuma ulaşabilir ki, hep bişeyler eksik kalır. Kendisi tırım tırım sakınan bi eş ve karşı taraftaki erkek yada kadın olsun kendini kötü hisseder bence.. İnsanda nefis var sonuçta görmek istiycektir elbette doya doya sevişmek istiycektir eşin sonuçta. şakayla dahi olsa kızmanızı ben çok yanlış buldum. Şahsen ben bayan olduğum halde öyle bişey yapsaydı eşim yatağa yatasım gelmezdi. Sanki istenmiyomuşum gibi bi hisse kapılırdım. İnsan bu tarz şeyleri eşiyle yaşamazsa, eşiyle arasına perde koyarsa olur mu hiç? eşin o senin. bence çok önemsiz bi konu değil. Kendine bu konuda çeki düzen verip hayatınızı renklendirmelisin. Sonuçta herşey senin elinde..

psikolojik bir yardım alması lazım yapamıyorsada..insanın vucudunda kusur dahi olsa ilk baslarda gormesini istemez cekinir ama sonrasında alısır ama bence bu biraz yetistirilmeylede alakalı cok fazla baskı varsa ailede sonrasında bu evlilik hayatınada yansıyabilir

zaten yazmisya yetistirilme tarzimdan dolayi diye bencede psikolojik yardim almali yani biri ona ayip yada gunah olmadigini ayrintili bir sekilde anlatmali ki tabularini yikabilsin...

bende çok şaşırdım beraber duşa girmek istemedimi hiç kocan? sadece yataktamı..kanepede,küvette vs. ne biliyim anaaam aklım almadı...demek ki kocanında öz güvensiz bir karakteri var sana söyleyemiyor...valla bizimki kucakladığı gibi nereye isterse oraya götürür :26::26: :KK52::KK52: yani sen istemişsin istememişsin bişi fark etmez

Son düzenleme:
zaten yazmisya yetistirilme tarzimdan dolayi diye bencede psikolojik yardim almali yani biri ona ayip yada gunah olmadigini ayrintili bir sekilde anlatmali ki tabularini yikabilsin...

valla aileler iyi birsey yaptıgını sanıyor ama durum hicde iyi olmuyor bir genc kız ailesiyle bu tarz konular konusabilmeli ayıp sus demek yerine dogal bir olay gozuyle bakılmalı

Kesinlikle yetiştirlmeyle çok çok alakalı ama hangimizin annesi babası uyarmadıki
Üstelik yeni evlide değillerki 2 yıl olmuş artık alışması lazım
Evlilik öyle bir şeyki Eşinle artık bir bütün oluyorsun
Yol arkadaşı Nefes yoldaşı oluyorsun Her şeyi paylaşıyorsun
Haliyle ortada utanma felanda kalmıyor ilginç bir durum

X