Yıkıldım Ama Suçlu Benim Galiba

Bi film de izlemiştim kadın başka bir kadına tavsiye de bulunuyordu.Diyordu ki; Kocanı kendine bağlamak istiyorsan çok sık sık sex yap.Başkalarına gitmeye mecali ,isteği olmasın.Mantıklı gelmişti

Düzgün konuşurmusun biraz.
Evli misin değil misin bilmiyorum ama
Yağlayıp bağlamanın cilve işve yapmak anlamına geldiğini bilmiyorsun zannımca
Ortamı neden geriyorsun hiç gerek yok buna

canım cicim deyip yaglayıp ballıyolar yani bastan cıkarıyorlar demek istenmistir ne var bunda bu kadar hem arkadas size acıklamıs yanlıs anladıgınızı dusunerek ona bile zeki sey deyip laf dokunduruyorsunuz oldumu simdi

valla biz gayet de seviyeli şekilde sohbet ediyoruz.. hatta konu başlığının bulunduğu yerden dolayı da özellikle dikkat ediyoruz.

öyle imalı şekilde "zeki şey" filan çok ayıp ediyorsunuz.. konuyu beğenmiyorsanız okumayın, ama kimseye de hakaret etmeyin lütfen

Düzgün konuşurmusun biraz.
Evli misin değil misin bilmiyorum ama
Yağlayıp bağlamanın cilve işve yapmak anlamına geldiğini bilmiyorsun zannımca
Ortamı neden geriyorsun hiç gerek yok buna

ortamı geren ben değilim. sadece bir cümle söyledim büyütmeye gerek yok kişeye şahsa konumuyorum .. konuyla ilgili tartışsak daha mantıklı olur ama herkez yok şunu yap yok bunu yap ha deyin banane herkezin yorum yapma özgürlüğü var ama bu kadın anlatıklarınızı kendı başına yapamıyor zaten belli.. saf duygulu bir arkadaşımız..

canım benimm anladım da saf değiliz cilve oldugunu anlamayalım.... ama ben oo arkadaşa atmadım o lafıı .... enn baştan beri ... kişeye şahsa bi lafım yokkk.. allah allah safmı bu kaıdn ne alınıyo üstüne .... zeki şeyi hakaret olarak alıyosa başka birşeymi söyleyeyim..? nerden biliosun imalı konuştugumu ? zeki değilse ......

hala imali konusup sacmaliyorsun bence...

sonuç olarak bütün erkekler bu tip sitelere giriyor.. önemli olan sohbet kısmına bulaşmaması...

"yağlayıp ballama" işi de bence bu noktada önemli.. yoksa bir bakmışsınız eşiniz sohbet odalarında...

o ayıp, bu gunah, nasıl konusuyosunuz bılmem ne dıye burda namus bekçiliği yapan hatunlara sinir oluyorum yaaaaa...
sohbeti aldı götürdü kadın nereye yahuu ne guzel konusuyorduk...

kocanız sizin helaliniz..bence cinsel hayatda çok önemli..her erkek karısını görmek ister..siz her zaman karanlıktı demişsiniz..bide hep eşofman tişört giyiniyorum demişsiniz..tabiki yeri gelir rahat şeyler giyeriz ama bazende kışkırtıcı seksi şeyler giyin..cinsel hayatınızı renklendirin..demekki eksik bişeyler var kii hayalindeki seksi kadın profilini izliyor..

bence kızacağınıza üzerinize düşeni yapın...tabi eşlerimiz çuval giysek beğenir ama cinsellik çok ayrı...eşinizin farklı kadınları arzulamasına izin vermeyin..herşey sizde bitiyor..

hadi kızlar? nerdesiniz :)))

bence bir de eşle arkadaş dost olma kısmı da çok önemli..

yani en iyi arkadaşınız olursa sorunları da güzellikleri de daha rahat konuşabilirsin.

tabii burada kastettiğim "açık saçık" konuşmalar değil.. "açık seçik" konuşmalar :)))

yani dürüstçe; yol arkadaşın, hayat arkadaşın, birlikte yaşlanmayı (hatta birlikte ölmeyi) dilediğin insanla yaptığın ilişkiyi besleyen konuşmalar

sen bence bi sus istersen.. burda esaz kavgayı çırttırtma bana...

sana mı sorcaz suscaz mı diye, aşağılık komplexin mi var, gece gece kocan evde yok burda heyecan mı arıyosun , yoksa bela mı arıyosun anlamadım ki. geldiğinizden beri sex sex diyip duruyosunuz millete bulaşıp laf atıyosunuz, nasıl bi karektersiniz siz ya

ne kocasi yahu 16 yasindami 17 yasindami belli degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…