Marka vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama Bingo soft Manolya bahçesini kullanıyorum ben.İki hafta önce tatile çıktık dün geldik.Tatile gitmeden önce yıkayıp katlayıp yerleştirdim eve bile yayılmıştı kokusu çok güzel kokuyordu hala.Tavsiye ederim.kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Chakra markasının çamaşır parfümünü kullanıyorum çok memnunum sprey şeklinde ütü veya katlama sonrası sıkıp kalıdırıyorumkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Durulama olcaktı aynen pardon:s Durulama ayrı bir program benimkinde(boch) net 22 dk, profiloda da öyle .Senin ki hangi marka acabaSıkma modu 10 dakika da durulama 50 dk. Sıkma modunda artik yumuşatıcı almıyor durulama modunda olur anca oda çok ya 50 dk :/ ben zaten anlamadım bu makineyi geçen sıvı deterjan aldım yeni mis gibi koktu çamaşır bir sevindim dedim yumuşatıcıya gerek yok. 2. Yıkamada gene tırtdeterjanı yumuşatıcıyı boşuna koyuyorum gibi geliyor valla. Kışa doğru kurutma alıcam ozaman yumuşatıcıyı da aticam hayatımdan.
Kesinlikle yumoş extra mavi lilyumkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Canim makinada cok bekletme yikanir yikanmaz as birde kurur kurumazda toplarsan kokusu gitmiyor bende bingodan memnunum renkliler ve byazlar icin olan bide bulut marka mavi sise de muhtesem koku kaliyorkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
peki o zamanda güvelenme olmuyor muBenim annem ne kullanırsa kullansın uzun süre mis gibi kokar. Aynısını ben, ablam alıyor olmuyor. Annem güneşte tam kurutmaz hafif nemli kalınca toplar belki de ondan
Hotpoint ariston. Yıkaması kısacık programda leke çıkarması güzel ama dediğim gibi ilk günden koku olayı yalan. Ara sıra nadiren koktu. 50 dk bendeki birde kilogramına göre bazen artıp azalıyor süre otomatik.Durulama olcaktı aynen pardon:s Durulama ayrı bir program benimkinde(boch) net 22 dk, profiloda da öyle .Senin ki hangi marka acaba
Çamaşırda deterjan kokusu kalması için çamaşırları kuruduğu halde çok fazla balkonda asılı bırakmayın. Yada eğer bir odada çamaşır teline asıp kurutursanız çamaşırlarınızı kokusu hiç gitmiyor daha yoğun oluyor..çünkü rüzgar kuruturken deterjan kokusunu azaltıyor ve sokağın kirli havası siniyor.kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Herhangi bir deterjanla herhangi konsantre bir yumuşatıcıyı biraz bol koyarsan aşırı kokulu oluyor. Ben de kokmaması için uğraşıyorum hahakızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Çok ıslak değil hafif nemli olur. Hiç olmadı bu zamana kadar. Bazen de biraz daha ıslakken alır içeri sererpeki o zamanda güvelenme olmuyor mu
Nem kokusu oluyordur bnce bn ne zMn nemli kaldirsam iğrenç kokuyor çamaşırlar ilginçmispeki o zamanda güvelenme olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?