yıkandıktan günler sonrasında bile mis gibi kokan çamaşırlar

ABC denen deterjanı birgün eşim almış gelmiş bizim deterjan kalmamış diye...renkli çamaşır attım boya akitmis tişört ve üç tane badiyi boyamış..toplam 4 basın mafoldu...diğer deterjanla bunu hiç yaşamamıştım. Arkadaşlar önermiş diye yazayım dedim bence deterjanından uzak durun..
.koku olayına birşey diyemem bende fikirleri merak ediyorum

Koku da kötü
Lotusu bilmem nesini hepsini kokladim
En son seçim yapıp aldım birini
Camasira uyguladim
Rezil kokuyor çok yoğun

Makinenin periyodik olarak temizlenmesi,yıkarken çok dolu olmaması ve kıyafetleri cinslerine göre ayırmak çok önemli.Yumuşatici olarak soft kokuları seviyorum bej,Viking sensitive ve peros sarı olan çok güzel kokuyor.Kuruturken fazla güneşte kalırsa kokusu uçup gider bir de.

Kullanmıyorum canım ama abc parfumia harikaydı kullandığım zamanlarda
Hatta sonraki sene dahi kokuyordu abartmıyorum
Bu yumuşatıcı kokmama olayı suyun tazyiği ile alakalı imiş. Su çok açıksa çamaşırlara dahi değmeden atık su borusundan gidiveriyormuş aynı şekilde deterjanda gidiyordur
Çamaşır makinesinin su aldığı çeşmeyi az kısınca düzeliyormuş
Bir dene bence

Ben Vernel Max Lavanta kullanıyorum çok seviyorum. Kışın evde kuruttuğum için buram buram kokuyor günlerce. Ama balkonda kuruttuğum çamaşırlar ne yaparsam yapayım asla kokmuyor.

Aynen canım bende kullanmıyorum
Önceden kullanırdım oğlumun bademcikleri aşırı şişiyordu
Güzel kokan hiç bişey kullanmıyorum
Ekstra durulamaya alırım herzamanki deterjan bile kalmasın
Hepsinden temiz gelir bana

Bir önerim yok ama zaten kokunun kalıcı olması sağlık açısından çok da iyi değil. Tabi siz bilirsiniz ancak yumuşatıcısı yerine beyaz sirke tavsiye ederim. Hem ekolojik hem sağlıklı

Bingonun kuzumun kokusu yumuşatıcı ondan kullanıyorum ben herkes sorar deterjanın ne diye hem kalıcı hemde miss
Ben de yumuşatıcıda bingonun beyaz renkli olan kuzumun kokusu nu kullanıyorum hatta kv birgün bende kaldığında sormuştu mis gibi kokuyor demişti. Deterjanda da toz abc ve ya bingo. Rinso kullandım uzun süre ama bingo ve abc gibi etki alamadım temizlikte

Yumoşun yumuşatıcısınını kullanıyorum inanılmaz derecede kokusu bütün eve yayılıyor ve günlercede kalıyor ama 2 kapak yumuşatıcı koymak gerek buram buram kokması için

Ben Vernel Max Lavanta kullanıyorum çok seviyorum. Kışın evde kuruttuğum için buram buram kokuyor günlerce. Ama balkonda kuruttuğum çamaşırlar ne yaparsam yapayım asla kokmuyor.
Kurutmaya attigim camasirlar mis gibi gunlerce kokuyor. Ama balkona astığım camasirlarda hic koku kalmiyor neredeyse. Yumoş viking ve bingo kullaniyorum genelde. Yumoş mavi veya pembe digerlerinde beyaz kullaniyorum

Daha önce yazıldı mi bilmiyorum ama genellikle yaptığım şeyi söylemek istedim. Çamaşırlar yıkanırken yumuşatıcı koymuyorum. Yıkama bittikten sonra durulama modunda 10dakika tekrar yıkıyorum bu esnada yumusatici koyuyorum. Siz de böyle deneyin isterseniz kesin çözüm. Bunun dışında da makinenizin lastik iç kısımlarını bir sünger ile temizlemeniz iyi olur.

Merhaba. Maalesef artık yumuşatıcılara çok yönelelim diye eski deterjanlardan eser kalmadı. Babaannelerimiz döneminde sadece beyaz sabunun bile günlerce kokusu kalırmış. Ürünler sürekli değişime uğruyor çoğu marketlerde artık orijinal bile değil bundan dolayı aynı ürünü alsak bile kalıcılığı farklı. Çok üzerine durduğum bir konuydu. Yumoş extra Orkide en kalıcı kokudur o kalmıyorsa hiç biri kalmıyor. Makinanızın içine sirke, limon, tuz dökerek boş yıkamayı da denemenizi öneririm.

Lütfen bunu yapmayın. İyi durulanmadığı için kalıyor o koku. Bir süre sonra kaşıntı başlar, alerji başlar daha da önemlisi kanserojen madde cildimize nüfus ediyor.

ben a101in çiçeğim turkuaz renk şişesini kullanıyorum kokusu haftalarca kalıyo o kadar kalıcı ki birde yumoş amber bunların dışında her markayı denedim kalıcılığı iyi bulamadım

Çamaşır makinesi ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bir çok marka kullanıyorum hepsi de kalıcı güzel kokuyor benim çamaşırlarda.

Nerede kurutuyorsun canim mesela gunese serince benimde tozluymus gibi bir kokusu oluyor sende guneste kurutuyorsan hem kokusu kalmaz hemde his olmayan bir kokusu olur yumusatici kullanmadigim zaman bile direk gunes gormedimi guzel kokuyor

Ben bunun iyi bir şey olduğunu düşünüyorum çamaşır güzelce durulanıyor ve kimyasaldan arınıyor demekki en sağlıklısı

Yumoş amber kullanıyorum mükemmel kokusu kalıyor 1 kapak kullanıyorum sadece. Ütülerken bile kokusu geliyor. Çamaşırı güneşte kurutmuyorum çünkü hem tozlu gibi oluyor hemde sertleşiyor kıyafetler :)

Ben yumoş kullanıyorum kırmızısınıda kullandım sarısınıda ve sen gibi takıntı haline getirdiğim bi konu çamaşırların güzel kokması . Çözümü de dışarı asmamakta buldum dışarı astığımda yumuşatıcı kokusu kayboluyor dışrdaki etkenlerden kötü koku resmen çamaşırlara geçiyor giyinme odam da çamaşır teline asıyorum o odada pencere falan da açmıyorum dışardan koku gelmemesi için evet oda çok toz topluyor çamaşırlardan dolayı tek zoruluğu o fakat günlük süpürüp 3 güne bir toz alınca problem ortadan kalkıyor denemenizi tavsiye ederim memnun kalacaksınız . Çok basit bi yöntem bir sürü yumuşatıcıya para dökmeyin parfümlü detarjan kullansanız bile dışarı servmediğinde koku her türlü kalıcı hale geliyor. Yumuşatıcı ayrı bi renk katıyor ama hepsine demeyede gerek yok diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…