- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.618
- 88
- 26
Sweetim cnm. Evet dışarda çok kalınca kokusu kalmıyor bide ön yıkama yapın temizlenmeyen camasir güzel kokmaz makinanın temizliğide önemliBenim annem ne kullanırsa kullansın uzun süre mis gibi kokar. Aynısını ben, ablam alıyor olmuyor. Annem güneşte tam kurutmaz hafif nemli kalınca toplar belki de ondan
Makineyi sürekli temizlerim de ön yıkamayı sadece beyazlarda yapıyordum. Deneyim mutlakaSweetim cnm. Evet dışarda çok kalınca kokusu kalmıyor bide ön yıkama yapın temizlenmeyen camasir güzel kokmaz makinanın temizliğide önemli
Öncelikle asla yumuşatıcı kullanmayın, yumuşatıcı ileri düzeyde kanserojen, son suda alır makina ve durulanmaz, kıyafetleri giydiğinizde direk tene temas eder ve solunuma da karışır, yıllardır kullanmıyorum. Çamaşırlar kokmasın ama sağlıklı olsun. İyi kalite beyaz sabun alın, paketini açıp kurumaya bırakın, bir hafta sonra falan rendeleyip kavanoza koyun çamaşırları bununla yıkayın hem yumuşacık olurlar hem mis gibi kokarlar. Özellikle havlular sabunla yumuşacık oluyorlar. İlaveten çamaşır dolaplarınıza lavanta kesesi koyabilirsinizkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Makinanizin alt kismini acarak icinde biriken suyu almanizi tavsiye ederim. Birde konsantre olan yumusaticilar daha kalici. Makinanin icine atilan camasir kokulari pahali olsada gercekten cok basarilikızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Kullandığımız deterjanla öyle çok muhatap oluruz ki burun bir süre sonra kokuya duyarsızlaşır. Benim yeğenim onlara götürdüğüm giyecekleri kokusundan ayırabiliyor mesela, siz de bu duyarsızlaşmadan dolayı farketmiyor olabilirsiniz.kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Bana makinacımın söylediği şeyi söyleyim aynı şeyden ağlanırdım. bana siyahlar için sıvı beyazla için toz deterjan kullanın, eşyalarınızı hiçbir zaman kısa devrede yıkamayın tüm deterjanı silip süpürür hiçbir koku kalmaz bizim eşyalarımızın yüzde 80ni sentetiktir o yüzden bu programda kullanın dedi dediğini yaptığımdan beri deterjan +yumoş kokusunu buram buram alıyorumkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Ve ben viking beyaz olanını kullanıyorum birde yumoşun pembesi, hanımellisi(aşığıyım), ve amber kokusunuBana makinacımın söylediği şeyi söyleyim aynı şeyden ağlanırdım. bana siyahlar için sıvı beyazla için toz deterjan kullanın, eşyalarınızı hiçbir zaman kısa devrede yıkamayın tüm deterjanı silip süpürür hiçbir koku kalmaz bizim eşyalarımızın yüzde 80ni sentetiktir o yüzden bu programda kullanın dedi dediğini yaptığımdan beri deterjan +yumoş kokusunu buram buram alıyorum
O cok sagliksız ama. Kiyafetler yikaninca degil kururken olur bakteriler. Cok iyi kurumasi lazım yoksa bakteri artarak çogalir ustunde.Benim annem ne kullanırsa kullansın uzun süre mis gibi kokar. Aynısını ben, ablam alıyor olmuyor. Annem güneşte tam kurutmaz hafif nemli kalınca toplar belki de ondan
Merabalar sizin sorununuz bence deterjanla ilgili değil makinenizle ilgili ,ya çok dolduruyorsuunuz,yada makinenin kazanı kirlenmiştir ,birde makinenin alt tatafında bi kapak var orayı açın temizleyin metal iğne bozuk para gibi cisimler kaçarsa paslanıyor ,vede çamaşırların kötü kokmasını sağlıyor ,1:kazan temizliiği yapın:2:çok doldurmayınben hiç abc yi kullanmadım markette görüyodum hep sıvı deterjanda mı aynı marka kullanıyosunuz peki
Yumoş lilyum kesinlikle koku diyorsan onu al.benim eşim herşeyi koklar herşeyden hemen huylanır deterjan kokusu almasın kirli diye giymez ama yumoş lilyum sürekli kokusu üstünde kalıyorkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Makine ici temizliği yap lastik taraflarını felan ben temizledim sildim bu şekilde çok faydasını gördüm birde bu temizleme sıvı olanlar var makine için onunla da makineyi boş çalıştır.kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Deterjan olarak perwoll ün sarısını, yumuşatıcı olarak bingo nun Manolya kokusunu tek geçerim . Zaten Manolya kokusuna ayrı bi sempatim var , yumuşatıcısı efsane kokuyor günlerce de gitmiyorkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
makinenizi boşken 60derecede beyaz sirkeyle çalıştırıp iyice temizleyin sorun çözülür büyük ihtimalle. bi de yumoş extra lilyum denediniz mi bilmiyorum ama gerçekten günlerce kalıyor kokusu.kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?