Kesinlikle makinanin ağzi ve deterjan kısmı yikamadan sonra açık birakilmali ve hava alinmali en önemli nokta bu.Makine temizliği önemli. Makinenizin rutin temizliğini yapmalısınız. Ben günaşırı deterjan gözünü yıkarım. Haftada bir alttaki pompa filtresini yıkarım. Ayda bir de çamaşır makinesi temizleyicileriyle kazanı temizlerim. Çamaşır çıktıktan sonra da kapağı bir süre açık tutar, kazanı havalandırırım.
Ben ne kullanırsam kullanayım hepsi kalıcı oluyor. Yumuşatıcı kullanımını azalttım;ama normal toz ve granül deterjanlar da benim çamaşırlarda güzel kokuyor. Ben beyazlarda, direkt tenle teması olan çamaşırlarda, nevresimlerde yumuşatıcı kullanmayı bıraktım. Perdeler, yatağımın üzerine attığım peluş, battaniyelerimde, yünlü kazaklarda yumuşatıcı kullanıyorum.
Benim kaldırdığım kışlıkları bir sonraki sezon çıkardığımda bile mis kokuyor.
Evet, ben de çok beğendim. Peros Yasemin ve Neroli Çiçeği harika kokuyor, yani dediğiniz yumuşatıcı. Onun dışında bir de Yumoş Extra Hanımeli seviyorum. İki koku da kalıcı ve harikalar. Günlerce kalıyorlar.Hiç yumuşatıcı kullanmam, geçenlerde tüller için peros sarı olandan almış bulundum. Az bişey kullandım ama kokusu çok kalıcı, eşim çok beğendi ama oğlum ve ben alerjik olunca bu kadar koku baydı beni tekrar yıkamak zorunda kaldım. Kalıcı koku isteyenlere öneririm peros sarı olanı
Makinenin temizliği ile alakalıda olabilir makine uzun süre temizleme yapmadıysanız ondan kalmıyordurkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Dışarıya asıyosanız evet koku gidiyo, ebn oyuzden evin içinde kurutuyorumkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Zaten o bulaşık tabletlerinden hep huylanıyorumOğlumun alerjisi yuzunden yumuşatıcı kullanımını bıraktık. Doktorun bize söylediği şeyi size net şekilde aktarıyorum. Mümkünse çamaşırlarınızı çift durulama yapın. Deterjan kalıntısı kalmasın granül sabun kullanin. Evinize kesinlikle yumuşatıcı sokmayın. Bulaşık makinesinde elinizden geldigince doğal ürünler kullanın. Çünkü bulaşık deterjanalrinin kimyasalları aşırı agirmis. Astım alerji vs çok fazla tetikliyormus. Bunları söyleyen Ankara da ünlu alerji doktoru Bülent Sekerel...
Merhaba bir suru yumusatici degistirdim ama yumos mavi nin kokusu gecmiyor gecen seneki camsirlar bile kokuyor neredeyse ama bir de makineyle alakali bazen benimki de kokmuyor bi kere deterjan bolmesini falan iyice yikadim sanki dhaa guzel kokmaya basladilarkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Bence bu durun makina kaynaklı naptıysam değişmedikızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
valla yumoşun sıvı deterjanı ve konsantre yumuşatıcısını kullanıyorum günlerce üstünüzde giyseniz bile mükemmel kokuyorValla bende arıyorum o müthiş kalıcı kokulu deterjanısıvı toz ne kullandıysam bende çok memnun kalmadım kullandıklarımdan birkaç saat kalıyor sadece kokusu
Çok hassas kıyafetler dışında kurutma makinesi kullanıyorum.Çamaşırlar yumuşacık ve kokusunu kaybetmeden çıkıyor.Hemen kaldırınca mis gibi kokuyor.Çocukların camadirksrkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Çok hassas çamaşırlar dışında kurutma makinesi kullanıyorum.Özellikle havlular yumuşacık çıkıyor.Hemen katlayıp kaldırırsam mis gibi kokuyor.Çocuklarım çok küçük değil ama onların çamaşırları için yumuşatıcı asla kullanmıyorum.Duru sabun matik yeşil paket ile yıkıyorum.Çok temiz mis gibi ferah bir koku kalıyor.Diğer çamaşırlar deterjan ve yumuşatıcı tercihlerim değişiyor ama bence makinede bir sorun yoksa kurutma ile alakalı.Dolapların içinde de bitmiş parfüm şişesi ,havlu çarşaf vb arasında sabun bulunduruyorum.kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?