- 15 Nisan 2022
- 4
- 0
- 1
- 24
Perosun sarı renkli yumuşatıcısı var A101 de satılıyor üstünde koku kapsüllü yazıyor kesinlikle tavsiye ederim perdelerimden bile 2 atta boyunca çıkmıyorkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Persil jel derin temizleme gül kokulu olan kesinlikle tavsiye ederim. Birde çamaşırları kurutmak için dışarı asinca bir iki saat sonra geri topla ki dışarının pis kokusu toz vs sinmesinkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur
Biraz da makineye bağlı sanırım. Bende naparsan yapayım günlerce kokmaz öyle. Özellikle de güneşte dışarı ipe asınca o kokudan eser kalmıyor. Kışın eve serince tüm ev mis gibi kokuyor yine 2 3 gün kalıyor da yazın hiç. En kalıcı abc parfümia romantik gül, yumoş yaban orkide yasemin, wiking marka duet olanı. Bunları deneyin sırayla en çok
Benbebeklee ocin camasir deterjanlari varya onunkullandim onlar harika kokuyor be gayette kalici deneyebilirsim ustelikk cok sagliklikızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Geçen gün peros aldım şok marketten kokusu kalıcıydı bende çok beğendimPerus gerçekten tek gecerim kızlar ilk denemeyi gratiste indirimdeyken almıştım çok memnunum
Cnm perosun sarı şişeli yasemin kokusunu al 25 tlye çokda pahalı bir şet değil çok ama çok ama çok memnun kalırısınkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Peros yasemin kokulu sarı şişeli olan müthişValla bende arıyorum o müthiş kalıcı kokulu deterjanısıvı toz ne kullandıysam bende çok memnun kalmadım kulland ıklarımdan birkaç saat kalıyor sadece kokusu
Bingöl güllü yumuşatıcısını dene vazgeçemezsinkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Aaa ilk kez duydum. Ne alakaymış kan değerleriyle?Benim de kokmuyor , koksun da pek istemiyorum, havlular filan yumusak olsun yeter.
Beyaz sabun kokusuna ben de bayiliyorum ,yiyesim geliyor hatta.(kan dwgerleri ile alakali oldugunu biliyorum)
Makine boşken 90 derecede beyaz sirkeye çalıştır bide Marc makine temizleyici yle lastikli kısmı da dahil güzelcd temizle sonra camasır yıka deterjanı konsantre ise az ekle müthiş oluyor ben böyle yaptım cok güzel oldukızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Biraz geç mi yazdım bilmiyorum ama makinanın içiyle alakalı o durum hortumunu değiştir daha sonra makine temizleyicisi ile temizle ben Marc kullanıyorum temizleme işleminden sonra bir kere kısa programda sadece yumuşatıcı ile çalıştır inşallah bir daha öyle sorun olmaz benimde öyle olmuştu bir dönemkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
ay süpermiş o zaman ya ben bazen beyazlarda çamaşır suyu kullanıyordum lekeleri çıkarabilmek için oda kıyafetleri deforme ediyor ama mecbur kalıyodum..iyi oldu bunu öğrendiğimHiç alakası yok bence toz ya da sıvı olmasının. Ben bazen toz da kullanıyorum ama beyaz şişeli bir sıvı deterjanı da var o beyazlarda baya iyi, kirleri çıkarıyor. Tabii bekletmeden de yıkamak lazım. Beklettikçe yerleşiyor lekeler.
Tekrardan teşekkürler aldım bu sabah denicem şimdi yazarım tekrardan :)Hayır zarar vermiyor asla renklerini soldurmadan temizliyo hemde gönül rahatlığyla kullanabilirsiniz
Süper olur valla başlığı takibe almıştım kullandınız mı?ben son olarak abcyi denicem bugün alıcam marketten buraya yazarım yine takip edersiniz:)
ben nemli bırakınca dahada kötü kokuyor valla onuda duyup denemiştim:) abcnin deterjanını ve yumuşatıcısını aldım simdi 2.gün valla mis gibi kokuttu 1-2 gün daha bekleteyim bakalımBenim annem ne kullanırsa kullansın uzun süre mis gibi kokar. Aynısını ben, ablam alıyor olmuyor. Annem güneşte tam kurutmaz hafif nemli kalınca toplar belki de ondan
bende abc parfumia kullandım baya kalıcıymış açıkcası deterjanınıda çok beğendim sıvı olanı aldımBiraz da makineye bağlı sanırım. Bende naparsan yapayım günlerce kokmaz öyle. Özellikle de güneşte dışarı ipe asınca o kokudan eser kalmıyor. Kışın eve serince tüm ev mis gibi kokuyor yine 2 3 gün kalıyor da yazın hiç. En kalıcı abc parfümia romantik gül, yumoş yaban orkide yasemin, wiking marka duet olanı. Bunları deneyin sırayla en çok bunlardan memnun kaldım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?