- 30 Haziran 2022
- 174
- 92
- 28
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Camasiri yikar yikamaz asmayin yikadiktan sonra seleye katlayin kaldirin bir kac saat dinlendikten sonra asin kkurutun kaldirin kokusu daha kalici oluyor benim net marka kullandigim deterjan ve yumusatici olmamasina ragmen yillardir bana ne marka ile yikadigim sorulur kokusundan dolayi sanirim katlayip beklettigimde koku kalici oluyor.tavsiye ederim.bir deneyinkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Valla ben hiç deterjan önem vermiyorum bütçeme gözüme hangisi cazip geldi onu aldım abc de kullandım bingo da normal bim de olan en ucuzları da ama hep o kokuyu aldım çünkü asla açık ortamda kurutmuyorum ve kuruyup telin şeklini alana kadar da bekletmemeni tavsiye ederim çook ama çok hafif nemli al bi dene mutlaka.kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Merhaba geç gördüm ama cevaplamak istedim. Öncelikle makinenizi bi makine temizleyici alarak çalıştırın giderleriniz temizlensin. Sonra deterjan çekmecesini yıkayın paklayın :) daha sonra üç adet yumuşatıcı önerim var. Biri bingo soft lovely kırmızı şişe ama mutlaka konsantre almalısınız bütün yumuşatıcıları. En kalıcısı konsantre olanlar çünkü. 2 numaralı ise Bim’de kendi markası bulut lacivert şişe üzerinde pembe güller var. Kesinlikle çok hoş ve kalıcı. Üçüncüsü de yumoş marka koyu mavi şişe. Sanırım lilyum yazıyor üzerinde. Bunları kullanmanıza rağmen kokmuyorsa bişey diyemem :) bir de balkona falan asmayın bence. Ben hep Çek as da kurutuyorum odada yani. Son olarak sıvı deterjana gelince kesinlikle ve kesinlikle perwoll siyah şişe. 2 metre öteden kokar tabi sadece onu dökün yumuşatıcı da koymayın sıvı deterjan kullanıyorsanız. Program seçerken ilave su kullanmayın. Ben 1 kapak dökmüyorum. Max a kadar koyuyorum. Makine ağzına kadar dolu olup da 1 kapak yumuşatıcı olmaz. Max ı da geçirmeyin,bu sefer ziyan olur dışarıda kalıyor çünkü.kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Kiyafetleriniz guzel kokmasini istiyorsaniz kullanilmayan gunluk ped yada normal pedinize kalici parfum sıkıp dolabinizin icine yapistirin dolabinizi birgun boyunca hic acmayin kiyafetlerinizi koku sarmış olucak ben avon wish of live kullaniyorum cok guzl kaliciligi var yikansa dahi kiyafetlerde hos koku oluyorkızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Makinan kirli olabilir. 6 ayda bir temizlik sıvısı kullan.kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Canım benim camasirlarda gitmez koku efsane ve kalıcı ama öncelikle makinaya çamaşırı asla doldurma tıka basa az köy yani mesela yarım makina yada bir tık fazla daha sonra toz yumustacisi kısımları bir güzel yıka her çamaşır öncesinde kurula sonra koy kullandığım yumuşatıcı ise BULUT(inci serisi) gün ışığı efsane bayılırsin herkes sorar bana sürekli çevremdekızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Tek çare sanırım lavanta kesesi,kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Haklısın canım 50 dk koku falan kalmaz zatenHotpoint ariston. Yıkaması kısacık programda leke çıkarması güzel ama dediğim gibi ilk günden koku olayı yalan. Ara sıra nadiren koktu. 50 dk bendeki birde kilogramına göre bazen artıp azalıyor süre otomatik.