• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıkandıktan günler sonrasında bile mis gibi kokan çamaşırlar

Yumusatici hic kullanmiyorum cunku zararli. Gerek de duymuyorum. Yumusatici kullanmadan da havlularim, camasirlarim yumusacik.

Ben geçen yil yumoş ekstra pembe olanla yıkayıp kaldırmıştım yazlıkları, bu sene çıkardığımda hala kokuyordu. Pek sık kullanmam yumuşatıcı aslında nevresim,kot,havlu tarzı çamaşırlara kullanıyorum en iyisi yumoş diyebilirim.
Makineniz bitip boşaltınca kapağını asla kapatmayın,hatta ardina kadar açık kalsın,kurusun ki camaşır yıkarken kötü kokmasın. Ben makinenin kapağını asla kapatmıyorum,yumuşatıcı hatta yumuşatıcı kullanmayınca deterjanın(ariel kullanıyorum)kokusunu alıyorum. 3 -4 ayda 1 makine temizleyici ile omo yada mark kullanıyorum, boş çalışırıyorum makineyi temizliyorum. Birde bunlara dikkat ederek deneyin, belki işinize yarar.

Merhabalar ben deterjan olarak persil kullanırım.
Yumuşatıcı da yumoş.
Kalıcı oluyor kokusu.
Kapalı balkonda kuruturum çamaşırları.
Her yıkamada yumuşatıcı kullanmam, kullandığımı da çok az miktar katarım zaten.

Instagramda temizlik teroru diye bi sayfa var sayesinde yumusatici kullanmayi biraktim zararlari cok fazla maalesef varsin camasirlarim yumusatici kokmasin sagligimdan daha onemli degil onceki yazlar hep burun spreyi kullanirdim nefesim acilsin diye bu yaz sayesinde daha hic kullanmadim.

kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Marka vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama Bingo soft Manolya bahçesini kullanıyorum ben.İki hafta önce tatile çıktık dün geldik.Tatile gitmeden önce yıkayıp katlayıp yerleştirdim eve bile yayılmıştı kokusu çok güzel kokuyordu hala.Tavsiye ederim.

kızlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi benim sorum yıkandıktan günler sonra bile güzel kokan çamaşırların nasıl olduğu.çamaşırlarımı neyle yıkarsam yıkayayım kuruttuktan sonra asla deterjan ve yumuşatıcı kokusu kalmıyo aslında kuruttuktan hemen sonra toplayıp kaldırıyorum ama güzel kokan deterjanların hiçbirinin kokusu kalmıyo siz ne kullanıyosunuz acaba öneriniz olur mu?
Chakra markasının çamaşır parfümünü kullanıyorum çok memnunum sprey şeklinde ütü veya katlama sonrası sıkıp kalıdırıyorum

Ben lcw çamaşır kokusu aldım pudrali olandan dolaba koyunca sıkıyorum mis gibi oluyor

pamuklara veya gunluk pedlere en kalici parfumveya yumusaticidan dokup koyabilirsin

bingonun mavi renkli yumuşatıcısı 🤤 eşim parfüm kokusunu bastırıyor diye aldırmıyor bana o mükemmel yumuşatıcıyı 🥺

Sıkma modu 10 dakika da durulama 50 dk. Sıkma modunda artik yumuşatıcı almıyor durulama modunda olur anca oda çok ya 50 dk :/ ben zaten anlamadım bu makineyi geçen sıvı deterjan aldım yeni mis gibi koktu çamaşır bir sevindim dedim yumuşatıcıya gerek yok. 2. Yıkamada gene tırt 🥴 deterjanı yumuşatıcıyı boşuna koyuyorum gibi geliyor valla. Kışa doğru kurutma alıcam ozaman yumuşatıcıyı da aticam hayatımdan.
Durulama olcaktı aynen pardon:s Durulama ayrı bir program benimkinde(boch) net 22 dk, profiloda da öyle .Senin ki hangi marka acaba🤔

Beyaz kalıp sabun koymanızı öneririm.. Tertemiz kokuyor dolapta kıyafette👍

Kesinlikle yumoş extra mavi lilyum ☺️ Harika kalıcı bir yumuşatıcı 👍

Canim makinada cok bekletme yikanir yikanmaz as birde kurur kurumazda toplarsan kokusu gitmiyor bende bingodan memnunum renkliler ve byazlar icin olan bide bulut marka mavi sise de muhtesem koku kaliyor

Durulama olcaktı aynen pardon:s Durulama ayrı bir program benimkinde(boch) net 22 dk, profiloda da öyle .Senin ki hangi marka acaba🤔
Hotpoint ariston. Yıkaması kısacık programda leke çıkarması güzel ama dediğim gibi ilk günden koku olayı yalan. Ara sıra nadiren koktu. 50 dk bendeki birde kilogramına göre bazen artıp azalıyor süre otomatik.

Çamaşırda deterjan kokusu kalması için çamaşırları kuruduğu halde çok fazla balkonda asılı bırakmayın. Yada eğer bir odada çamaşır teline asıp kurutursanız çamaşırlarınızı kokusu hiç gitmiyor daha yoğun oluyor..çünkü rüzgar kuruturken deterjan kokusunu azaltıyor ve sokağın kirli havası siniyor.

Herhangi bir deterjanla herhangi konsantre bir yumuşatıcıyı biraz bol koyarsan aşırı kokulu oluyor. Ben de kokmaması için uğraşıyorum haha😄

Yumosun yeni çıkardığı ürünü tavsiye ederim utukllerken sikip kaldırıyorum yada giymeden önce harika kokuyo

Back