bir baslarsan inş cnm iki üç dört beş .....:kedi: :kedi: :kedi: gadifem, valla calismalar son suret devam ediyor :jeyyar: ama:jeyyar: nasip olmadi daha :sm_confused: galiba ben gecikme bedeli olarak, ikiser ucer yapacam sositososito sositososito sositososito yoksa cok arkada kalirim yaaaaa
üffffff kimsecikler yok mu
gelinimiz gadifemiz neden bizi öksüz bırakıyon
ceylanım bu ara karşılaşamıyoruz ya
valla, carsamba cikiyom hemsom insallah, o yuzden hazirliklar munasebetiyle cok giremiyom :bbo: yoruldum valla şutarafagitti bi memlekete dussem hayirlisiyla, herseyi unutacam :1closedeyes: optum cicim Şenizüffffff kimsecikler yok mu
gelinimiz gadifemiz neden bizi öksüz bırakıyon
ceylanım bu ara karşılaşamıyoruz ya
:kedi: :kedi: :kedi: çikolatammmmmm, bende çevre genis kiz sositososito gelince doluyo topik :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:yaz geldi topiğimiz boşaldılmaz:
bir baslarsan inş cnm iki üç dört beş .....
gelir inş peş peşe kaydirigubbakcemile3
delikafadulden delikafadulden delikafadulden o zamanda bikarsiniz gadifem, ceylan yine dogurdu diye :jeyyar: doldururuz topigimizi fenami sositososito sositososito sositososito hemsolar çogalsin :sm_cool:
resimdeki guzeller guzeli sensinmi gadifeeeeeeem :asigim: :asigim: :asigim: :kedi:
noluyo bakim burdaa açılın ulenn
günaydın :lepi:
aslan parçası yiğidonuz 25 Temmuzda nişanlanıyor:roflol:
benimde aynı gün kına gecem var delikafadulden
oyyyy ne güzel :teytey: delikafadulden
hemsolarım davetiyeme bakın a.s.
.::Mღİ::. DaVeTiYeM... - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
:teytey: :teytey: :teytey: allah mesut bahtiyar etsin cilegim :asigim: :asigim: :asigim: darisi dugunune ins Şeniz Şeniz Şenizgünaydın :lepi:
superrrrrrrrrr opuyorumnanaktan gadifem, bacimda senle ayni gunde gelin oluyo senağlama allah yerinize yakistirsin Şeniz Şeniz Şenizhemsolarım davetiyeme bakın a.s.
.::Mღİ::. DaVeTiYeM... - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
qadifem bugünü sayma 10 günün kalmış canımmm Allahım mutlu mesut etsin inş..