Yiidolar burda toplaalm

iyi pazarlarrrrrr opuyorumnanaktan
:kedi: :kedi: :kedi: gadifem, valla calismalar son suret devam ediyor :jeyyar: ama :jeyyar: nasip olmadi daha :sm_confused: galiba ben gecikme bedeli olarak, ikiser ucer yapacam sositososito sositososito sositososito yoksa cok arkada kalirim yaaaaa
bir baslarsan inş cnm iki üç dört beş .....
gelir inş peş peşe kaydirigubbakcemile3
üffffff kimsecikler yok mu
gelinimiz gadifemiz neden bizi öksüz bırakıyon
ceylanım bu ara karşılaşamıyoruz ya

cnm hazırlıklarrrr son surat devam ediyo biliyon az kaldı dügünüme :kedi:
ondan cok fazla giremiyom lmaz:
ama gönlüm sizlerle inanın fırsat buldukca gelip bakıyom kaydirigubbakcemile5
ben hem kızıyım sivasın hem gelini :asigim:

üffffff kimsecikler yok mu
gelinimiz gadifemiz neden bizi öksüz bırakıyon
ceylanım bu ara karşılaşamıyoruz ya
valla, carsamba cikiyom hemsom insallah, o yuzden hazirliklar munasebetiyle cok giremiyom :bbo: yoruldum valla şutarafagitti bi memlekete dussem hayirlisiyla, herseyi unutacam :1closedeyes: optum cicim Şeniz
yaz geldi topiğimiz boşaldılmaz:
:kedi: :kedi: :kedi: çikolatammmmmm, bende çevre genis kiz sositososito gelince doluyo topik :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

bir baslarsan inş cnm iki üç dört beş .....
gelir inş peş peşe kaydirigubbakcemile3

delikafadulden delikafadulden delikafadulden o zamanda bikarsiniz gadifem, ceylan yine dogurdu diye :jeyyar: doldururuz topigimizi fenami sositososito sositososito sositososito hemsolar çogalsin :sm_cool:

resimdeki guzeller guzeli sensinmi gadifeeeeeeem :asigim: :asigim: :asigim: :kedi:

resimdeki guzeller guzeli sensinmi gadifeeeeeeem :asigim: :asigim: :asigim: :kedi:

yok cnm dügünüm yaklastı avatarıda o moda sokayım dedimdi :kedi:
benmi sandın kaydirigubbakcemile3
daha dügünüm olmadı ki kıss nasıl gelinlikli fotom olsun :1rolleyes:
kınama 13 gün kaldı cok az cokkkk heycan artıyo

günaydın :lepi:
aslan parçası yiğidonuz 25 Temmuzda nişanlanıyor:roflol:

benimde aynı gün kına gecem var delikafadulden
oyyyy ne güzel :teytey: delikafadulden

oyy ne güzel simdi tatli heyecanlar yasiyosunuz of cok özledim bende yahu bol bol tadini cikarin hadi hayirlisi taze gelin hemsolarim:roflolpuyorumnanaktanzemuszemus
bu arada cilegim aslan parcasi he alemsin yaalülülülülülü

hic gelmedim sivasa ama bugun erkek arkadasim sivasta asker oldu bugun ilk gunu. hatta teslim olmadan once cumhuriyet meydanindaki canli kameralardan askimi gorebildim sivas belediyesinin sayfasindan gorebildim :) ogrenince kamerayi meydana gel dedim direk. sonrada ineternet cafeden gorustuk. bugunden sonra askim sivasta 1 ay . size emanet :)

günaydın :lepi:
aslan parçası yiğidonuz 25 Temmuzda nişanlanıyor:roflol:
:teytey: :teytey: :teytey: allah mesut bahtiyar etsin cilegim :asigim: :asigim: :asigim: darisi dugunune ins Şeniz Şeniz Şeniz

superrrrrrrrrr opuyorumnanaktan gadifem, bacimda senle ayni gunde gelin oluyo senağlama allah yerinize yakistirsin Şeniz Şeniz Şeniz

çeyiz dedigin buuu :sm_cool: iste buuu keske akraban olaydimda, banada bohça geleydi delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…