Yiidolar burda toplaalm

ay canim mutluluklar diliyorum:Saruboceqpuyorumnanaktan
qadifem geri sayim basladi he ne güzel sana da mutluluklar :Saruboceq::kedi:
Allah ikinize de güzel bebisler nasip eder ins(aceleniz olmasin yalniz:roflol:):jeyyar:

tşkler cnm a.s.
geri sayım basladı dügün haftam :kedi:
amin inş :ecrin_bebek:

yusnes
canım çok sevindim çok guzel gecer inşallah kınanda düğününde tatlım omur boyu mutlulularrrrropuyorumnanaktan
qadifem gozun aydın kız ne kaldı sunun surasında :lepi:

♥25 Temmuz Cumartesi kına gecem var ♥

•♥•мღi•♥• 27 Temmuz Dügünüm !!!

Rabbim herseyin hayırlısını versin inşallah
Hakkınızı helal edin canlarım öptüm hepinizi görüşürüz inş
özleyin beniiiiii kücük bir aradan sona gelcem inşallah
Allaha emanetsiniz hoşcakalın !!!!! opuyorumnanaktan

canım benim hersey istediğinden daha guzel olur inşallah tatlım şimdiden mutluluklar seni çok ozleyeceğiz opuyorumnanaktan allaha emanet ol canım

İyi günler datlu hemşolarım Şeniz

Kuzum gidiyosun demek :gitme:
Umarım herşey gönlünce olur bitanem
Özlicem seni Allaha emanetsin Şeniz

herşeyin hayırlısı ya
bugün yusnesinde düğünü var gitmeyi düşünüyorum hayırlısıyla

herşeyin hayırlısı ya
bugün yusnesinde düğünü var gitmeyi düşünüyorum hayırlısıyla

cnm o benim eşimin dayısının kızı akrabayız yani opuyorumnanaktan
ve suan kuaförde kendisi az önce aradım :asigim:
Rabbim bir yastıkta kocatsın inş hayırlısı olsun mutlu ol inş nesssimm Şeniz :1hug:
gidersen benim içinde öp 1 hafta sona geliyorum nasılsa dügünümde görcem ben ancak kendini a.s.

slm canlar nasılsınız bir aya yakındır SıVASIMDAYDIM sizleri özledim bu arada siteye giremedim GADıFEM evleniyormuş hayırlı olsun RABBıM mutluluklar versin ağız tadı hiç ama hiiiiiiiç bozulmasın .bu arada DıLOMA TŞK etmek istiyorum avatarının yanına yazmış olduğu yazıyı değiştiği için bizler SıVASLI YıĞıDOLAR olarak birlik ve beraberlik içinde olmuş insanlığa örnek teşkil etmişizdir bazen biz birbirimizi anlamakta zorlana biliriz ama yeri geldiğinde kenetlenmesinide biliriz sevgiler hepinize .......

slm arkadaşlar naberr sivasın taze gelini geldii ne var ne yok bakalım bana mutluluk dileyen herkese gönülden teşekkürlerrr bugünde velvedin kına gecesi vardı gidemedim ama malesef yarın salona kesin gidecezz sizlere gelir sölerimm ELİF BA canım gelmedin düğüne üzüldüm hhaaa

tebrik ederim neslicim rabbim bi yastıkta kocatsın sizi. ağız tadınız hiç bozulmasın

teşekkür ederim canım senle nişanlandın galiba bende seni gönülden tebrik ederim inşallah herşey gönlünce olur canım velvedin düğününden geldim az önce güzel geçti velvedde güzel olmuştuu evine bıraktık herkes evine dağıldı daha sonraa

ewt canım nişanlandım bende çok tşk ederim. sıra dilomda onuda nişanlıyacağız Şeniz:mymeka::roflol: bunlar dilomaydı :))
velvedimi tebrik ederim. mutluluklar dilerim. inşallah çok mutlu olur:Saruboceq:

NEslim tebrik ederim Allah bir yastıkta kocatsın :Saruboceq:
Gadifemizde artık teeze gelin oldu kaydirigubbakcemile3 oy gurban olam :kedi:
Çilak :tomato: :mymeka: dunkof :))
Evet bacım yakında seni evlendirip senide teze gelin yaparız sıra bana gelir :kedi:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…