Yiidolar burda toplaalm

naber kızlarr bi slm wereyim dedim son kezz yarın kına gecem bir günede düğünüm warr daha giremem kendinize çok ii bakınn hepinizi öpüyorumm dualarınızıda eksik etmeyin sakınn

kızlar siwasta olup gelmek isteyen olursa salı günü 7 de hobbyde düğün beklerim öptümm

gecmiş kandilin mübarek olsun a.s.
naber kızlarr bi slm wereyim dedim son kezz yarın kına gecem bir günede düğünüm warr daha giremem kendinize çok ii bakınn hepinizi öpüyorumm dualarınızıda eksik etmeyin sakınn
hersey gönlünce olsun bitanem opuyorumnanaktan
mutluluklarrrrrr :asigim: :nazar:
kızlar siwasta olup gelmek isteyen olursa salı günü 7 de hobbyde düğün beklerim öptümm

:1rolleyes:

dügün haftam basladı yigidolarrrrrrrr :teytey:
kınama 5 gün kaldı opuyorumnanaktan

ıkı cıhanda mutlu olun ıns :Saruboceq: ıkı bacımımda dugunu aynı gun :gitme: ben nasıl dayanacam yaaaaaa mafoldumben allah yerınıze yakıstırsın ıns opuyorumnanaktan mutluluk yakanızı bırakmasın alkisalkisalkis

ıkı cıhanda mutlu olun ıns :Saruboceq: ıkı bacımımda dugunu aynı gun :gitme: ben nasıl dayanacam yaaaaaa mafoldumben allah yerınıze yakıstırsın ıns opuyorumnanaktan mutluluk yakanızı bırakmasın alkisalkisalkis

:1hug: Şeniz :gitme:
amin inşallah :Saruboceq:
tşklerrrrrr :asigim:

ay canim mutluluklar diliyorum:Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

qadifem geri sayim basladi he ne güzel sana da mutluluklar :Saruboceq::kedi:
Allah ikinize de güzel bebisler nasip eder ins(aceleniz olmasin yalniz:roflol:):jeyyar:

X